• BIST 9774.49
  • Altın 2817.367
  • Dolar 34.0942
  • Euro 37.9234
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 24 °C

Cadde Bistro, Didim’de lezzet ile uygun fiyatı buluşturdu

Cadde Bistro, Didim’de lezzet ile uygun fiyatı buluşturdu
Turizmde yüksek fiyat uygulamasına karşı, Didim’de uygun fiyat ile restoran işleten Muş’lu Şahin Yasul’un Cadde Bistro Restoranı, yerli ve yabancı turistlerin gözdesi oldu.

ZAFER BAYKAL – TÜRKİYE TURİZM
DİDİM -
Turizm bölgelerinde tesisler yüksek fiyatlar ile turist kaçırırken, Didim’de lezzet, müzik ve uygun fiyatı buluşturan Cadde Bistro Restoran, yabancı konukların gözdesi oldu. Muş’lu Şahin Yasul “Güleryüzle uygun fiyatı buluşturduk. Herşeye rağmen dengeli fiyat, güleryüz ve iyi servisle yabancı turistleri ağırlıyoruz. Allaha şükür, şikayetimiz yok. Turisti memnun ediyoruz. Her gün, doluyuz” dedi.

cadde-bistro-restoran,-009.jpg
cadde-bistro-restoran,.jpg
cadde-bistro-restoran,-001.jpgcadde-bistro-restoran,-002.jpg

Özellikle İngiliz turistlerin tercih ettiği Didim’de eğlenceli restoran eksikliğini gören mutfak şefi Şahin Yasul, Didim Atatürk Bulvarı’nda Cadde Bistro adını vererek restoran açtı. Ustalığını mutfaktan çıkan yemeklerdeki lezzet ile gösteren Şahin Yasul, iyi servise bir de müzik ekleyince Didim’in vazgeçilmeylen restoranını yarattı. Lezzetli yemek ve müzikle birlikte yemekleri uygun fiyatla sununca Cadde Bistro Restoran her gün dolmaya başladı.
Güney Afrikalı grup Just Friends’in müzikleri ve çalışanların güler yüzlü servisleri bir araya gelince konumları giderek arttı. Grup yabancı müzikler çalınca Cadde Bistro’unn en iyi müşterisi İngilizler oldu.

cadde-bistro-restoran,-003.jpgcadde-bistro-restoran,-004.jpg

Muş doğumlu Şahin Yasul, mutfağa bulaşıkçılıkla girdi. Daha sonra aşçı yamağı olarak çalıştı. Turizm bölgelerinde çalışırken mutfak şefliğine kadar yükseldi. Sonunda cesaret göstererek Didim’de Cadde Bistro adlı kendi yerini açtı. Mutfak tecrübesini lezzete taşıdı. Fiyatları dengeli tutarak herkesi memnun eden bir işletme kurdu. 2023’te kurduğu Cadde Bistro kısa zamanda Didim’I en gözde restoranlarında biri haline geldi. Şahin Yasul, işyeri sahibi olmasına rağmen hala mutfaktan çıkmıyor. Yapılan yemeklerin lezzeti onun hünerli ellerinde oluşuyor.

cadde-bistro-restoran,-007.jpgcadde-bistro-restoran,-008.jpg
cadde-bistro-restoran,-005.jpgcadde-bistro-restoran,-006.jpg

Bu haber toplam 456 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.