Abdurrahman Büyükkeskin
Manavgat/Antalya - Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat'ın geleceği olan 3 bin dönümlük Ulualan'ın 750'şer dönüm halinde 4 kişiye golf alanı yapılmasına karşı olduklarını söyledi.
Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen Manavgat Ulualan Platformu Başkanı Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası(MATSO) Başkanı Seydi Tahsin Güngör ile Manavgat Ziraat Odası(MZO) Başkanı Rasim Metin ile birlikte Cumhuriyet Meydanı'nda Ulualan'ın 4 kişiye özel 750 şer dönüm halinde 3 bin dönüm alanın golf alanı yapımına verilmesinin ilçe halkının gelecek nesillerinin o bölgede denizin ,plajın ve diğer tüm turizm aktivitelerine ipotek koymak demek olduğunu ifade ederek imza kampanyasına destek istedi.Başkan Şükrü Sözen," Kültür ve Turizm Bakanlığı Ulualanda 3 bin dönümlük alanı dört kişiye 750'şer dönüm halinde golf alanı yapılmasını Manavgat halkının olduğu bu alanı halkımıza danışmadan kendileri yaptıkları projeyi biz askıya çıkardık Manavgat Belediyesi olarak hemen yangından mal kaçırır gibi bizden acil onaylamansını istiyorlar. Bizim projeyi onaylamamız demek Manavgat'ta çocuklarımızın ve torunlarımızın denizi,o bölgedeki plajları bir daha kullanmaması demektir. Konu ile ilgili yasal süreçleri yakından takip ediyoruz. Ulualan Manavgat halkı ve çocuklarının geleceğidir.Bu geleceği 4 kişiye özel golf alanı yapılmasına razı değiliz. Bu konuda Manavgat Ulualan'nına sahip çıkmada 50 sivil toplumu kuruluşu(STK)'lar ile yek vücut oldu."diye konuştu.
Başkan Sözen: Çocuklarımızın geleceği için Uluan'ı koruyacağız

Başkan Şükrü Sözen," Kültür ve Turizm Bakanlığı Ulualan'da 3 bin dönümlük alanı dört kişiye 750'şer dönüm halinde golf alanı yapılmasını Manavgat halkının olduğu bu alanı halkımıza danışmadan kendileri yaptıkları projeyi biz askıya çıkardık
Bu haber toplam 1363 defa okunmuştur
- Yorumlar 0
- Facebook Yorumları
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler




- 15:44 - 700 milyon liralık 15 ihaleye inceleme!
- 14:00 - Darphane'den UTTS kararı: Paralar iade edilecek!
- 13:00 - Berlin IHIF’de Türkiye’yi Orhan Genceli temsil edecek
- 12:00 - Tarihî Yedikule Hisarı'nda Fenerli Gece Turu
- 11:00 - Alanya'da 34 ülkeden 450 yerleşik yabancı iftarda buluştu
- 09:00 - Beşkonak Köprülü Kanyon'da rafting İranlı turistlerle başladı
- 08:00 - Protestoları izleyen gazetecilere şafak baskınıyla gözaltı
- 07:00 - Kıvanç Tatlıtuğ’dan İmamoğlu’na destek
- 06:00 - İzmir’de İmamoğlu'na sandıklardan sevgi çıktı
- 23:00 - Side'de Bahar ayları kültür turları başladı
- 22:00 - Bodrum Boat Show'u 15-19 Ekim 2025’te yapılıyor
- 21:00 - Yapay zekada asıl tehdit güç kimin elinde olacak?
- 20:00 - 'Yüzen oteller' ile Türkiye'ye rekor yolcu geldi
- 19:00 - 'Bornova Lalesi', 30 yıl sonra yeniden çiçek açtı
- 18:00 - İBB soruşturmasında tutuklanan ve serbest bırakılanlar
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.