• BIST 9975.61
  • Altın 2830.659
  • Dolar 33.9934
  • Euro 38.0336
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 15 °C
  • Antalya 23 °C

Antalya'nın kültür turizminde gözde turistleri Güney Koreliler

Antalya'nın kültür turizminde gözde turistleri Güney Koreliler
Dışişleri Bakanlığı ve Kore Büyükelçiliği tarafından düzenlenen Küresel Liderlik Programı kapsamında  Türkiye'yi ziyaret eden Güney Kore Heyeti, Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne de nezaket ziyaretinde bulundu

Abdurrahman Büyükkeskin
Muratpaşa/Antalya
-Kore Cumhuriyeti Heyeti Küresel Liderlik Programı kapsamında Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette iki ülke arasında dostluk ve işbirliğinin önemine dikkat çekildi. Heyet üyeleri Antalya'nın yerel yönetim yapısı ve belediyecilik hizmetleri hakkında bilgi aldı.

Dışişleri Bakanlığı ve Kore Büyükelçiliği tarafından düzenlenen Küresel Liderlik Programı kapsamında  Türkiye'yi ziyaret eden Güney Kore Heyeti, Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne de nezaket ziyaretinde bulundu. Güney Kore Daire Başkanları Heyeti’ni Antalya Büyükşehir Belediyesi ziyaretini Başkan Muhittin Böcek’i temsilen Turizm Danışmanı Osman Ayık ve Başkan Danışmanı Ayşegül Şahin Pencik ağırladı. Belediye Encümen odasında gerçekleşen ziyarette iki ülke arasındaki turizm ve tarım faaliyetleri başta olmak üzere dostluk ve işbirliğinin önemine vurgu yapıldı.

guney-koreliler.jpgguney-koreliler-001.jpgFİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNULDU

Büyükşehir Belediyesi Turizm Danışmanı Osman Ayık, Güney Kore Cumhuriyeti heyeti ile olan ilişkilerin gelişmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek,  iki ülke arasında gelecekte yapılabilecek ortak projeler ve iş birlikleri hakkında fikir alışverişinde bulunduklarını dile getirdi. Osman Ayık, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin turizm ve yerel yönetim yapısı ile belediyecilik hizmetleri ile ilgili de Kore heyetini bilgilendirdiklerini belirtti.

guney-koreliler-002.jpgguney-koreliler-003.jpgBÜYÜKŞEHİR’E TEŞEKKÜR

Güney Kore heyeti de Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti. Heyet üyeleri, Antalya'nın tarihi, kültürel ve turistik zenginliklerinden etkilendiklerini ifade ederek, belediyecilik alanında yapılan çalışmaları yerinde görme fırsatı olmaktan dolayı mutlu olduklarını belirtti. Ziyaret, karşılıklı hediye takdimi ve hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi. 

Bu haber toplam 701 defa okunmuştur
Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.