• BIST 9685.49
  • Altın 2813.908
  • Dolar 33.8863
  • Euro 37.5669
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 16 °C
  • Antalya 24 °C

Antalya Lara Plajı'na Sosyal tesis yapıldı

Antalya Lara Plajı'na Sosyal tesis yapıldı
Konyaaltı Plajları, Atatürk Parkı ve  Barbaros Çay Bahçesi gibi tesisleriyle u Ekdağ A.Ş., Lara Birlik Plajı Nda açtığı yeni işletmeyle Antalya'ya bir sosyal alan daha kazandırdı

Abdurrahman Büyükkeskin
Lara/Antalya -
Antalya Büyükşehir Belediyesi Ekdağ A.Ş. tarafından işletilen 2 No’lu Lara Birlik Plajı Sosyal Tesisi, Lara Sahili'nde hizmete açıldı. Haftanın 7 günü saat 08.00 ile 20.00 arasında açık olan tesis, Antalyalıları ve turistleri bekliyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, kaliteli hizmet anlayışıyla vatandaşlara ve turistlere yönelik sosyal tesis projelerini sürdürmeye devam ediyor. Konyaaltı Plajları, Atatürk Parkı ve  Barbaros Çay Bahçesi gibi tesisleriyle uygun fiyatlı ve kaliteli hizmet sunan Ekdağ A.Ş., Lara Birlik Plajı Nda açtığı yeni işletmeyle Antalya'ya bir sosyal alan daha kazandırdı. 350 kişi kapasiteli işletme, zengin menüsüyle misafirlerine lezzetli yiyecekler ve içecekler sunuyor. Lara’nın altın kumları ve Akdeniz’in eşsiz manzarası eşliğinde ziyaretçilere özel bir deneyim yaşatan işletme haftanın 7 günü saat 08.00 ile 20.00 arasında misafirlerini bekliyor. 

-lara-plajina-sosyal-tesis-.jpg-lara-plajina-sosyal-tesis--001.jpgSOSYAL TESİS SAYIMIZI ARTTIRDIK

Antalya Büyükşehir Belediyesi Ekdağ A.Ş. Sosyal Tesisler Müdürü Mehmet Şahin, tesis sayısını artırdıklarını belirterek, “Sosyal tesislerimize Lara Birlik Plajı’nda hizmete açtığımız plaj işletmesiyle bir yenisini daha ekledik. Lara’daki yeni tesisimiz 350 kişilik kapasiteye sahip. Menümüzde aperatiflerden fast food çeşitlerine kadar birçok seçenek mevcut ve fiyatlarımız oldukça uygun. Plaj ücretlerimiz özel sektöre göre çok daha ekonomik. Tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz” dedi.

TESİSİ ÇOK BEĞENDİM

Tedavi için Elazığ’dan Antalya’ya gelen emekli öğretmen Şehriban Metiner, “Oğlum beni tedavi için Antalya’ya getirdi. Bu süreç benim için hem tedavi hem de tatil gibi oldu. Belediye tesisini çok beğendim” şeklinde konuştu.

ANNEME GÜZEL BİR MORAL OLDU

Avukat Civan Metiner ise Antalya’ya 13 yıl aradan sonra geldiğini belirterek, “Annemin tedavisi için Antalya’dayız ve boş vakitlerimizde şehri geziyoruz. Lara’yı çok merak ediyorduk. Belediye’nin açtığı tesisi duyunca hemen geldik. Tesisin standartları çok yüksek ve fiyatlar çok uygun. Türkiye'nin ekonomik durumu ortada ve böyle bir tesiste bu kadar uygun fiyatlar şaşırtıcı. Elazığ’daki fiyatların bile altında. Personel ve hizmet kalitesi de çok memnun edici. Annem için güzel bir moral kaynağı oldu” dedi.

FİYATLAR ÇOK UYGUN

Belçika’dan tatil için Antalya’ya gelen Burcu Ak da Lara plajlarını ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Tesisi’ni çok beğendiğini belirterek, “İlk kez Lara plajına geldim, tesis çok güzel ve fiyatlar çok uygun” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 585 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.