• BIST 9900.25
  • Altın 2874.384
  • Dolar 34.0921
  • Euro 38.0411
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 14 °C
  • Antalya 22 °C

AmaWaterways, nehirlerde 18’inci yılını kutladı

AmaWaterways, nehirlerde 18’inci yılını kutladı
AmaWaterways, seyahat danışmanlarını ve misafirlerini iki özel sanal etkinliğe davet ederek 18. yılını kutladı.

CALABASAS / KALIFORNIYA/ ABD – Amerikalı bir aileye ait olan nehir gezisi şirketi AmaWaterways, seyahat danışmanlarını ve misafirlerini iki özel sanal etkinliğe davet ederek 18. yılını kutladı.

Bir saat süren interaktif kutlamalara şirketin Kurucu Ortakları Rudi Schreiner ve Kristin Karst ile ve Satıştan Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Gary Murphy ev sahipliği yaptı.

‘AMA' AŞK ANLAMıNA GELIYOR. SEVGIYI SIMGELIYOR.

Başkan yardımcısı Karst, “'Ama' aşk anlamına geldiğini belirterek şöyle konuştu: “Bu sözcük, 18 yıl önce AmaWaterways'i kurduğumuzdan bu yana destekleri bizim için özel olan misafirlerimiz, çalışanlarımız, ekiplerimiz ve seyahat ortaklarımız için sevgiyi simgeliyor.

Gemilerimizdeki harika mürettebatımız başta olmak üzere herkesin şirkete getirdiği tutku ve ışıltı sayesinde misafirlerimizin oluşturduğu ve yaşattığı hatıraları oluşturan değerli uzun vadeli ortaklıkları görmek çok sevindirici. AmaFamily ile bu dönüm noktasını kutlamayı ve üç yeni gemi ve Mısır gibi yeni varış noktaları için heyecan verici planları paylaşmayı dört gözle bekliyoruz. "

amawaterways,.jpg25 ÖZEL TASARıM GEMI

AmaWaterways 2002 Schreiner, Karst ve merhum Jimmy Murphy tarafından kuruldu. AmaWaterways'in filosu, kuruluşundan bu yana dünyanın en ikonik nehirlerine yelken açan 25 özel tasarım gemiye ulaştı.

2022 REZERVASYONLARıNı ALTı AY ERKEN AÇTı

AmaWaterways kutlamada kişiselleştirilmiş seyahat deneyimleri için artan talebe yanıt olarak 2022 rezervasyonlarını altı ay erken açtı.

Başkan Schreiner, "Son 18 yıla dönüp baktığım ve deneyimli ekiplerimizin nehir gezintisine getirdiği tüm yenilikleri görmekten inanılmaz derecede gurur duyuyorum" dedi.

“Kristin ile benim aramda birleştirilen 48 yıldan fazla nehir gezisi deneyimiyle, şirket çevik ve borçsuz kalmayı başardı.Öngörülemeyen ve zorlu durumlara uyum sağladı ve bunları ilerleme için fırsatlara dönüştürdü. Seyahat acenteleri topluluğundan aldığımız desteğe ve dünyanın her yerinden bize getirdikleri sadık misafirlere özellikle müteşekkiriz. Kutlamalarımıza katılmalarını dört gözle bekliyorum çünkü onlarsız bunların hiçbiri mümkün olmazdı. "

Bu haber toplam 1715 defa okunmuştur
Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.