• BIST 9521.04
  • Altın 2803.099
  • Dolar 33.9343
  • Euro 37.6288
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 16 °C
  • Antalya 24 °C

Air Astana ve Japan Airlines codeshare anlaşması imzaladı

Air Astana ve Japan Airlines codeshare anlaşması imzaladı
Air Astana ve Japan Airlines codeshare anlaşması hakkında güzergâhlar ve tarifelerle ilgili daha fazla ayrıntı, her iki havayolunun planlama ve biletleme sistemlerinin entegrasyonunun ardından duyurulacak.

ASTANA -Anlaşma, her iki havayolunun da kendi uçuş kodlarını 2026 baharında başlatılması planlanan Almatı-Tokyo uçuşunda kullanmalarına olanak tanıyacak. Güzergâhlar ve tarifelerle ilgili daha fazla ayrıntı, her iki havayolunun planlama ve biletleme sistemlerinin entegrasyonunun ardından duyurulacak.
Japonya ve Kazakistan arasındaki diplomatik ilişkiler 1992 yılında kurulmuştur. Bu anlaşma, hem iş hem de tatil amaçlı seyahat edenler için Kazakistan ve Japonya arasındaki bağlantıyı arttırmanın yanı sıra iki ülke arasında daha fazla yolcunun ve kargonun taşınmasına olanak sağlayacaktır.

air-astana,-japan-airlines-.jpgAir Astana Group CEO'su Peter Foster şunları söyledi: “Japan Airlines ile işbirliğimiz, uluslararası ağımızı zenginleştirecek ve müşterilerimize daha fazla seyahat seçeneği sunacak heyecan verici bir gelişmedir. Kazakistan ve Japonya arasında yolcularımıza kusursuz bir seyahat deneyimi sunmak için sabırsızlanıyoruz.”

Japan Airlines Group CEO'su Mitsuko Tottori ise şunları söyledi: “Air Astana gibi seçkin bir ortakla yaptığımız işbirliğinden büyük memnuniyet duyuyoruz. Yolcu ve kargo trafiğini geliştirerek Japonya ve Kazakistan arasındaki 30 yılı aşan diplomatik ilişkinin daha da ileriye taşınmasına katkıda bulunacağız.”

JAPAN AIRLINES HAKKINDA

ilk özel havacılık şirketi olan Japan Airlines, 1951 yılında kurulmuştur ve Oneworld Alliance üyesidir. Havayolu 227 uçaklık bir filoya sahiptir (Mart 2024 itibariyle) ve 2023 Kış Tarifesinden itibaren uluslararası uzun mesafeli uçaklarını Airbus A350-1000 ile yenilemeye başlamıştır. Diğer JAL Group ve ortak havayolları ile birlikte JAL, 66 ülke/bölgede 384 havalimanına hizmet veren geniş bir iç ve dış hat ağı sunmaktadır. Havayolu, Skytrax tarafından sertifikalı 5 Yıldızlı Havayolu olarak tanınmak ve Havayolları Yolcu Deneyimi Derneği APEX tarafından prestijli “World Class” Havayolu unvanına layık görülmek de dahil olmak üzere, olağanüstü hizmeti için çok sayıda ödül aldı. Kendini en yüksek uçuş güvenliği ve genel hizmet kalitesi standartlarını sağlamaya adamış olan havayolu, dünya çapındaki müşteriler tarafından en çok tercih edilen havayolu olmak için çalışmaktadır.

 

Bu haber toplam 777 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.