• BIST 10647.91
  • Altın 2450.255
  • Dolar 32.6226
  • Euro 34.9882
  • İstanbul 28 °C
  • Ankara 30 °C
  • Antalya 28 °C

Air Astana Grubu, 2024 Dünya’nin En İyisi oldu

Air Astana Grubu, 2024 Dünya’nin En İyisi oldu
Air Astana Grubu,ikonik Fairmont Windsor Park'ta (İngiltere) düzenlenen prestijli 2024 Dünya Havayolu Ödülleri'nde en büyük ödüllerle ödüllendirildi.

LONDRA - Air Astana, on ikinci kez Orta Asya ve BDT'nin En İyi Havayolu seçildi ve sekizinci kez Orta Asya ve BDT'nin En İyi Havayolu Personel Hizmeti ödülünü aldı. Ayrıca Air Astana'nın yüzde 100 sahip olduğu düşük maliyetli havayolu FlyArystan, ikinci kez Orta Asya ve BDT'nin En İyi Düşük Maliyetli Taşıyıcısı ödülünü kazandı. Ödül etkinliğine uluslararası hava taşımacılığı derecelendirme kuruluşu Skytrax ev sahipliği yapıyor.

Air Astana Group CEO'su Peter Foster şunları söyledi: “Bölgedeki mükemmelliğimizin bir kez daha takdir edilmesinden onur duyuyoruz. Bu ödüller, Air Astana ve FlyArystan'daki tüm ekibimizin en yüksek standartları koruma ve müşterilerimize her uçuşta en iyi deneyimi sunma konusundaki kararlılığının altını çiziyor. Bu prestijli ödülleri almak, hizmetimizin her alanında mükemmelliğe olan sarsılmaz bağlılığımızın altını çiziyor.”

air-astana--001.jpgSkytrax CEO'su Edward Plaisted şunları söyledi: "Air Astana'nın on ikinci kez Orta Asya ve BDT'deki En İyi Havayolu seçilmesi büyük bir başarı. Ayrıca Orta Asya ve BDT'deki En İyi Havayolu Personel Hizmeti sıralamasında da birinciliği almak büyük bir başarı. Bu, Air Astana'nın ulaştığı yüksek standartların bir kanıtıdır. Ayrıca, FlyArystan'ın üst üste ikinci kez Orta Asya ve BDT'nin En İyi Düşük Maliyetli Havayolu ödülünü kazanması muhteşem bir başarıdır ve kaynak olmalıdır. FlyArystan yönetimi ve personeli için büyük bir gurur."

air-astana--002.jpgÖdül Hakkında

1999 yılında kurulan Dünya Havayolu Ödülleri, bağımsız ve tarafsız olup küresel bir müşteri memnuniyeti çalışması sunmaktadır. Dünya çapında seyahat edenler, genellikle "havacılık sektörünün Oscar'ları" olarak anılan en büyük havayolu yolcu memnuniyeti anketinde oy kullanıyor. Skytrax, havayolları için herhangi bir giriş veya kayıt ücreti ve ödül logoları ve sonuçlarının kullanımı için herhangi bir ücret olmaksızın, tüm anket ve ödül etkinliği masraflarını karşılar.

2023/2024 çevrimiçi anketi Eylül 2023'ten Mayıs 2024'e kadar altı dilde gerçekleştirildi ve 100'den fazla milletten 21,42 milyondan fazla uygun giriş yapıldı. Sonuçlar, geniş ve çeşitli bir değerlendirmeyi garantileyen 350'den fazla havayolunu içeriyordu.

Air Astana Grubu, 24 Haziran'da ikonik Fairmont Windsor Park'ta (İngiltere) düzenlenen prestijli 2024 Dünya Havayolu Ödülleri'nde birincilik bölgelerin sahibi oldu.

Air Astana, ikinci kez Orta Asya ve BDT'nin En İyi Havayolu Şirketi seçildi ve sekizinci kez Orta Asya ve BDT'nin En İyi Havayolu Şirketi Personel Hizmeti seçildi. Ayrıca İyi, Air Astana'nın %100 sahibi olduğu düşük fiyatla satılan şirket FlyArystan, ikinci kez Orta Asya ve BDT'deki En Düşük Maliyetli Havayolu ürünleri kazandı. Ödül etkinliği, uluslararası hava oranlarının dağılımı Skytrax tarafından düzenlenmektedir.

Air Astana Grup CEO'su Peter Foster şunları söyledi: "Bölgedeki mükemmelliğimizle takdir edilmekten bir kez daha onur alınır. Bu ödüller, hem Air Astana hem de FlyArystan'daki tüm ekibimizin en yüksek standartlarda koruma ve her uçuşta en iyi sunma durumunun kararlılığının bir Bu saygın karakterlerin yer aldığını, hizmetimizin her alanında mükemmelliğe olan sarsılmaz bağlılığımızı vurgulamaktadır."

"Air Astana'nın ikinci kez Orta Asya ve BDT'nin En İyi Havayolu Şirketi seçimi büyük bir başarıdır. Orta Asya ve BDT'de En İyi Havayolu Şirketi Personel Hizmetinde da en üst sırada yer almak Air Astana'nın ulaştığı yüksek standartların bir Ayrıca FlyArystan'ın üst üste ikinci kez Orta Asya ve BDT'nin En İyi Düşük Maliyetli Havayolu Şirketi'nin kazandığı da muhteşem bir başarı ve FlyArystan yönetimi ve personeli için büyük bir gurur kaynağı olmalıdır." dedi Skytrax CEO'su Edward Plaisted.

Ödül Hakkında

1999'da kurulan Dünya Havayolu Ödülleri bağımsız ve kayıtlı olup küresel bir müşteri memnuniyeti araştırması sunmaktadır. Dünya çapındaki yolcular, genellikle "havacılık sektörünün Oscarları" olarak anılan ve büyük kişilik yolcuların memnuniyeti anketinde oylamaya sunuldu. Skytrax tüm anket ve maliyet giderlerini karşılamakta, havayolları için herhangi bir giriş veya kayıt ücreti almamakta ve logolarını kullanmakta ve herhangi bir ücret talep etmemektedir.

2023/2024 çevrimiçi anketi Eylül 2023'ten Mayıs 2024'e kadar altı dilde, 100'den fazla milletten 21,42 milyondan fazla uygun katılımla kitle. Sonuçlar 350'den fazla çeşidini içererek geniş ve çeşitli bir değerlendirme ürünü sağlamıştır.

Bu haber toplam 339 defa okunmuştur
Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.