• BIST 9771.16
  • Altın 2725
  • Dolar 33.9708
  • Euro 37.6168
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C
  • Antalya 26 °C

Ahmet Savaşan: KKTC'de yeni geleceğin kapısı açılacak

Ahmet Savaşan: KKTC'de yeni geleceğin kapısı açılacak
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Sağlık Turizm Konsey Başkanı ve KKTC'nin yeni seçilen Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'ın Başdanışmanı Ahmet Savaşan, seçim sonuçlarına ilişkin bir açıklama yaptı. 

LEFKOŞA, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Sağlık Turizm Konsey Başkanı ve KKTC'nin yeni seçilen Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'ın Başdanışmanı Ahmet Savaşan, seçim sonuçlarına ilişkin bir açıklama yaptı. 

Savaşan'ın açıklaması şöyle: "Kuzey Kıbrıs Türk Halkı’nın değerli ve aziz mensupları, 18 Ekim 2020’de gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçiminin sonucunda, sizlerin kıymetli desteği ve onayı ile Sayın Ersin Tatar Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin 5’inci Cumhurbaşkanı olmuştur.

ahmet-savasan-kktc-001.jpgOyları, düşünceleri ve çalışmalarıyla, desteğini Sayın Ersin Tatar’a eksik etmeyen özelde büyük Ulusal Birlik Partisi ailesi üyelerimize, genelde ise halkımıza en samimi ve en derin teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Kahraman ve sabırlı Kıbrıs Türk halkının şanlı mücadelesi ve Anavatanımız Türkiye’nin belirleyici desteği ile kurulan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne inanan politikalara, siz halkımızın verdiği destek her türlü değerin ve taktirin üzerindedir.

ahmet-savasan-kktc-005.jpgDoğu Akdeniz’de karada, deniz ve havada yeni sınırların çizildiği bir dönemde, Kıbrıs Türk Halkı’nın haklarını korumak, güvenliği, huzur ve daha iyi bir yaşamı yolunda çalışmayı en önemli vazife kabul eden Cumhurbaşkanımız Sayın Ersin Tatar’ın, halka açık, şeffaf, KKTC’nin haklarını ve egemenliğini uluslararası alanda sözde değil tam anlamıyla koruyan ve Kıbrıs Türklerinin başını dik tutacak siyasi çizgisi ile ülkemizde YENİ BİR GELECEĞİN kapısını açacağından hiç kuşkumuz yoktur.

ahmet-savasan-kktc-006.jpgKısa süre önce UBP içinde çok adaylı gerçekleşen Genel Başkanlık yarışının ardından Sayın Ersin Tatar’ın Başbakan olarak diğer adaylarımız ve destekçilerine karşı takındığı kucaklayıcı tavrın, Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde karşıtlıkların doğurduğu kırgınlıkların giderilmesi noktasında da egemen olacağına ve naif ülke insanlarımız arasında birlik ve beraberliğin tekrardan inşa edilmesini sağlayacağına inancımla, yeni dönemin ülkemize hayırlı olmasını dilerim."

ahmet-savasan-kktc-007.jpg

Bu haber toplam 878 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.