• BIST 9109.34
  • Altın 2918.765
  • Dolar 34.24
  • Euro 37.5411
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 15 °C
  • Antalya 21 °C

Address İstanbul üçüncü yılını kutladı

Address İstanbul üçüncü yılını kutladı
İstanbul’un tarihi lokasyonu Üsküdar’da konumlanan Address Istanbul, üçüncü yılını deneyimli ekibi ve iş ortaklarıyla kutladı.

İSTANBUL - Dubai merkezli Emaar Hospitality Group’un uluslararası lüks otel zinciri Address Hotels + Resorts bünyesinde faaliyet gösteren Address Istanbul, üçüncü yaşını deneyimli ekibi ve iş ortakları ile beraber kutladı.

Ayrıcalıklı hizmetleriyle kısa sürede Anadolu Yakası’nın önde gelen lüks oteli olarak konumlanan Address Istanbul, başarılar ve ödüllerle dolu bir yılı daha geride bırakırken, üçüncü yılında da misafirlerine lüks ve konforu buluşturduğu rafine bir konaklama deneyimi sunmaya devam ediyor.

address-istanbul-.jpgAddress Istanbul, kişiye özel hizmetleri ile şehrin ses getiren özel davetlerine, farklı kulvarlardaki çeşitli etkinliklere, yüksek teknolojik altyapıya sahip toplantı salonlarıyla birçok global firmaya ev sahipliği yapıyor. Düğün seremonilerinden babyshower etkinliklerine, galalardan kokteyl davetlerine kadar birçok etkinliğe kapılarını açan otel yerli ve yabancı üst düzey konuk profili, rafine yeme içme ve wellness hizmetleriyle dikkat çekiyor.

address-istanbul--001.jpgOtel misafirlerinin ve iş ortaklarının katılımıyla gerçekleştirilen kutlamada söz alan Address Istanbul Otel Müdürü Lider Düzgün; “Address Istanbul ailesi olarak başarılarla dolu üç yıllık yolculuğumuzu kutlamak için bir aradayız. Öncelikle bu kadar kısa süre içinde Anadolu Yakası’nın en gözde ve talep gören oteli olmamızı sağlayan değerli ekibimize ve iş ortaklarımıza teşekkür ederiz. Konuklarımız için yaratmayı başardığımız unutulmaz anlar ve onlardan aldığımız olumlu geri bildirimler, işimizi daha da iyi yapma yolundaki en önemli motivasyon kaynağımız olmaya devam edecek” dedi.

address-istanbul--002.jpgÜçüncü Yıla Özel

Address Istanbul üçüncü yıl kutlamaları kapsamında misafirlerine özel bir konaklama paketi de sunuyor. Minimum iki gecelik konaklamalarda, uygunluk durumuna göre bir üst kategoriye ücretsiz oda yükseltme, hoş geldiniz ikramları ve 30 dakikalık rahatlatıcı masaj hediyesinin yer aldığı kutlama paketi 1-31 Ekim 2024 tarihleri arasında geçerli olacak. Ayrıca, 1-6 Ekim 2024 tarihleri arasında The Spa’da ve otelin yiyecek & içecek alanlarında (alkollü içecekler hariç) kutlamaya özel %20 avantajlı fiyatlar misafirleri bekliyor. Ayrıca hafta boyunca konaklayan misafirlere özel armağanlar sunuluyor.

address-istanbul--003.jpgAddress Istanbul Hakkında:

Emaar Türkiye tarafından hayata geçirilen Address Istanbul, Emaar Hospitality Group bünyesindeki uluslararası otel zinciri Address Hotels + Resorts’un İstanbul’daki yeni oteli. 5 yıldızlı zincir otel, Anadolu yakasının ilk ve tek lüks oteli olma unvanına sahip. Address Istanbul iş, tatil ve grup seyahatleri için birinci sınıf lüks yaşam deneyimi ile sektöre yeni bir kimlik kazandırıyor.

Dünyanın en büyük gayrimenkul geliştirme şirketlerinden biri olan EMAAR’ın Türkiye’de 3 büyük projesi bulunuyor. Bunlardan en büyüğü olan Emaar Square, farklı yaşam tarzlarının ihtiyaçlarına uygun olarak çeşitlendirilen binalarıyla modern alternatifler sunuyor. Alışveriş Merkezi, Residences, Offices, Heights ve Address Istanbul ile hizmet veren Emaar Squar, sunduğu ayrıcalıklarla Anadolu Yakasının gözde ve lüks yaşam merkezi olarak konumlanıyor.

Emaar Türkiye Hakkında:

1997 yılında Dubai’de kurulan Emaar Properties dünyanın en önde gelen gayrimenkul yatırım ve geliştirme şirketlerinden biri olarak global ölçekli yatırımları ile gayrimenkul geliştiriyor. Bunun yanı sıra turizm ve eğlence, otel ve tatil köyleri, alışveriş merkezleri, perakende, ticari kiralama ve teknoloji sektörlerinde de faaliyet gösteriyor. 2006 yılından bu yana ülkemizde de faaliyet gösteren Emaar Türkiye’nin ilk projesi olan Toskana Vadisi, Büyükçekmece Gölü ve Marmara Denizi’nin muhteşem manzarasına sahip 500 konuttan oluşuyor. Rixos’la birlikte hayata geçirdiği The Land of Legends Theme Park projesi, 2016’dan bu yana Antalya’da hizmet veriyor. Emaar’ın Türkiye’deki 3. ve en büyük projesi ise İstanbul’un Anadolu yakasında yer alan Emaar Square. Çamlıca’daki dev karma projenin alışveriş ve yaşam merkezi Emaar Square Mall, farklı yaşam tarzlarının ihtiyaçlarına uygun olarak çeşitlendirilen Residences, Heights, Address Residence Istanbul, Address Residence Skyview Istanbul kategorilerde toplam 1073 konut bulunuyor. Emaar'ın lüksün ötesinde bir hizmet anlayışı sunan otel zinciri Address Hotel ise 2021 yılının yaz aylarında misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor.

Bu haber toplam 87 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.