BODRUM- Muğla’nın Bodrum ilçesinde gerçekleştirilen 3. Bodrum Kaleiçi Etkinlikleri Mersin Devlet Opera ve Balesi Orkestrası ve İncesaz konseri ile devam etti.
Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından 2 Temmuz-21 Ağustos 2021 tarihleri arasında düzenlenen 'Bodrum Kaleiçi Etkinlikleri' kapsamında Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü, Devlet Senfoni Orkestrası, Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü ve Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü toplulukları interaktif gösteriler, konserler, dinletiler, müzikaller ve oyunlarını Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği’nde sahnelemeye devam ediyor. 19 Ağustos Perşembe akşamı gerçekleştirilen programda orkestra şefi İbrahim Yazıcı yönetiminde Mersin Devlet Opera ve Balesi Orkestrası ve İncesaz Müzik Topluluğu bir konser verdi.
İncesaz Müzik Topluluğu sanatçıları; tanburda Murat Aydemir, kanunda Taner Sayacıoğlu, kemençede Emre Erdal, vurmalı çalgılarda Türker Çolak, kontrbasta Volkan Hürsever, gitarda Cengiz Onural ile solistler Ezgi Köker Aldemir ve Bora Ebeoğlu’na eşlik etti.
Orkestra ve İncesaz Müzik Topluluğu’nun performansı beğeni kazandı.
3. Kaleiçi Etkinlikleri İncesaz konseri ile devam etti

Muğla’nın Bodrum ilçesinde gerçekleştirilen 3. Bodrum Kaleiçi Etkinlikleri Mersin Devlet Opera ve Balesi Orkestrası ve İncesaz konseri ile devam etti.
Bu haber toplam 1787 defa okunmuştur
Etiketler: Bodrum Kaleiçi Etkinlikleri
- Yorumlar 0
- Facebook Yorumları
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler




- 00:31 - Orhan Belge: Turistler Çeşme'yi tercih etmeye başladı
- 00:28 - Bolu'da 8 tesisin ruhsatı iptal edildi 34 tesis kapatıldı
- 00:16 - Pegasus’tan Ramazan kampanyası: Uçak biletleri 1 TL oldu
- 00:06 - Hangi Avrupa ülkesi sığınmacılara hangi yardımı yapıyor?
- 23:51 - Turizm 5 şehirde yapılıyor; 45 kente turist gelmiyor
- 23:30 - "Turist Rehberliği Nedir? Ne Değildir?" semineri,
- 23:00 - Milas Karaburun'a dev konaklama tesisi geliyor
- 22:00 - Moskova MITT Turizm Fuarı başladı
- 21:00 - Kızılbük'te yıkım kararı geçici olarak durduruldu
- 20:00 - Türk mutfağı, Japonya Otsuma Kadın Üniversitesi’nde ders oluyor
- 19:00 - Gogle'dan 32 milyar dolarlık satın alma
- 18:00 - Air Europa'yı satın almak için havayolları yarışıyor
- 17:00 - Arkeoloji Öğrencileri Kültürel Mirası Keşfediyor
- 16:00 - Kapadokya'da Uluslararası Jeotermal Yatırım Zirvesi yapılıyor
- 15:00 - Konya’da dünya pist bisikleti heyecanı yaşandı
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.