• BIST 9685.49
  • Altın 2813.908
  • Dolar 33.8863
  • Euro 37.5669
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 32 °C
  • Antalya 30 °C

2024'ün en misafirperver oteli seçildi

2024'ün en misafirperver oteli seçildi
Fas Kralı VI. Muhammed tarafından tasarlanan Royal Mansour Marrakech Oteli, Dünyanın En İyi 50 Oteli arasında Misafirperverlik Sanatı Ödülü'nün sahibi oldu

MARAKEŞ - Fas Kralı tarafından tasarlanan 53 odalı bu lüks Marakeş tesisi, 2010 yılında açıldığından bu yana konuklarının kendilerini kraliyet ailesinden biri gibi hissetmeleri için elinden geleni yapıyor.

Artık eski Marakeş'in antik surları içerisinde yer alan Royal Mansour Marrakech , "olağanüstü" hizmetiyle öne çıkıyor.

Özel odalardan oluşan seçkin otel, Eylül ayında açıklanacak yıllık liste öncesinde Dünyanın En İyi 50 Oteli tarafından Misafirperverlik Sanatı Ödülü'nün sahibi olarak açıklandı.

royal-mansour-marrakech-oteli,.jpgBirinci sınıf deneyim.

Fas'ın Royal Mansour Marrakech Oteli, Dünyanın En İyi 50 Oteli listesinin açıklanmasının ardından 3 numaralı Gin Misafirperverlik Sanatı Ödülü'nün sahibi oldu. Royal Mansour Marakeş

Altı dönümlük yemyeşil bahçelerin içinde yer alan Royal Mansour Marrakech, "olağanüstü" misafirperverliği ve ayrıntılara gösterdiği özen nedeniyle "lüks otel sektörünün bir ölçütü" olarak tanımlanıyor.

"Medina içinde medina" yaratma fikriyle tasarlanan bu sakin tatil köyünde, konuklara ayrıcalık ve en üst düzeyde gizlilik sağlamaya yardımcı olan gizli tüneller ve "gizli kapılar" ağı bulunuyor.

royal-mansour-marrakech-oteli,-001.jpgDünya çapında 600'e yakın "anonim" otel sektörü uzmanının yer aldığı Dünyanın En İyi 50 Oteli Akademisi'ne göre, Royal Mansour Marrakech misafirperverlik ve konukseverlik konusunda gerçekten rakipsiz.

Dünyanın En İyi 50 Oteli İçerik Başkanı Emma Sleight, "Her misafire kendi özel sarayını ve kişisel uşağını sunan Royal Mansour Marrakech, misafirperverlik sanatının örneğidir" diyor
Emma Sleight, geçen eylül ayında Fas'ın merkezinde meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki yıkıcı depremden sonra otelin dayanıklılığını övdü ve “Yüzyıllar öncesine dayanan UNESCO Dünya Mirası listesinde yer alan Marakeş Medinası da depremden sonra büyük hasar gören yerler arasındaydı. Depremin getirdiği zorluklara rağmen Royal Mansour ekibi konuklarına birinci sınıf bir deneyim sunmaya devam ediyor” dedi.

royal-mansour-marrakech-oteli,-002.jpgTAÇ MÜCEVHERI

Kral VI. Muhammed tarafından tasarlanan 53 odalı Royal Mansour Marakeş tatil köyü, sunduğu olağanüstü hizmet nedeniyle övgü aldı. Kazananı belirlemek için akademi üyelerinden, 18 aylık oylama süresi içinde "en iyi misafirperverlik deneyimini" yaşadıkları tesisi isimlendirmeleri istendi; özellikle ambiyansına, "benzersiz deneyimsel unsurlar" sunmasına ve misafirperverliğin ve ortamın genel sıcaklığına dikkat edildi.

Royal Mansour Koleksiyonu Genel Müdürü Jean-Claude Messant, 2023 yılında İskoçya'nın beş yıldızlı Gleneagles Oteli'ne verilen ödülden "son derece gurur duyduğunu" söyledi.

Messant, beş yıldızlı tatil köyünün "harika" ekibine "misafirlerimize en üst düzeyde sıcaklık, misafirperverlik ve hizmet sunmada kusursuz" oldukları için teşekkür ediyor.

Royal Mansour Koleksiyonu'nun "en değerli parçası" olarak nitelendirdiği Royal Mansour Marrakech'i dört kaliteli restorana ev sahipliği yapan bir yer olarak tanımlayan Messant, "Tüm misafirlerimizin otellerimizden konaklamalarından en mutlu ve en büyülü anılarla ayrılmalarını istiyoruz" diyor.

02 vücut yarımadası londra

İlgili makale

Yapımı 30 yıl süren, geceliği 1.600 dolar olan lüks otel

Art Deco tarzındaki Sidi Belyout bölgesinin kalbinde yer alan ikonik Royal Mansour Casablanca, nisan ayında yeniden açılırken, sahil kenarındaki tatil köyü Royal Mansour Tamuda Bay bu yılın başlarında hizmete girdi.

Geçtiğimiz yıl, Como Gölü'ne bakan 24 odalı İtalyan oteli Passalacqua, dünyanın çeşitli yerlerindeki 50 farklı otelin derecelendirildiği Dünyanın En İyi 50 Oteli listesinin ilk edisyonunda birinci seçilmişti .

Sleight, "Gerçekten unutulmaz deneyimler yaratmak ve misafirperverliği yaptıkları her şeyin merkezine koyan benzer düşünen insanlarla çalışmak, insanların bu sektöre girmesinin ve aşık olmasının ana nedenlerinden biridir. Bu nedenle, Misafirperverlik Sanatı ödülünün ilk duyurulması gereken en uygun ödüllerden biri olduğunu düşündük" diye ekliyor.

Dünyanın En İyi 50 Oteli 2024, 17 Eylül'de Londra'da düzenlenecek ödül töreniyle açıklanacak.

Bu haber toplam 638 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.