• BIST 9079.97
  • Altın 2324.301
  • Dolar 32.363
  • Euro 34.9365
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • Antalya 16 °C

Universal, Global DMC’nin ofisi

Universal, Global DMC’nin ofisi
Global DMC Partners, İngiltere ve Almanya’dan sonra Türkiye bölgesinden sorumlu 3. Enternasyonel satış ofisi Universal Turizm oldu.

İSTANBUL- Dünyada 110’dan fazla destinasyonu bulunan merkezi Amerika’da bulunan Global DMC Partners, İngiltere ve Almanya’dan sonra Türkiye bölgesinden sorumlu 3. Enternasyonel satış ofisi Universal Turizm oldu.

Grubun Avrasya ve Afrika bölgesindeki satış ve pazarlama faaliyetleri, “Global DMC Partners Avrasya Direktörü” görevi MICE esktörünün deneyimli ismi Mustafa Yalçın tarafından yürütülecek. Halen Universal Turizm’de bulunan Mustafa Yalçın, DMC faaliyetlerini eş zamanlı olarak yürütecek. Global DMC Partners Başkanı Catherine Chaulet ile Global DMC Partners Avrasya Direktörü Mustafa Yalçın ve Global DMC Partners ekibi,16-18 Mayıs tarihlerinde Frankfurtta düzenlenecek IMEX Fuarında D010 standında yer alarak tanıtımda bulunacaklar

universil-mustafa-yalcin.jpg

MUSTAFA YALÇIN: DAHA GENIŞ MÜŞTERI TABANI ILE BULUŞACAĞIZ

Mustafa Yalçın “Gerek lojistik gerekse kültürel olarak Doğu ile Batı’nın buluşma noktasında yer alan ülkemiz, bu özelliğiyle Global DMC Partners’in misyonu ile tam olarak uyuşuyor. Pek çoğu ile yaklaşık 20 yıldır yakın çalışmaktan onur duyduğum bu seçkin DMC’lerin hizmet kalitelerine birinci dereceden tanıklık etmiş olarak, kendilerini şimdi çok daha geniş bir müşteri tabanı ile buluşturmaktan büyük mutluluk duyacağım” diyor.

global-catherine.jpg

CATHERINE CHAULET: GLOBAL SATIŞ NOKTALARIMIZI ARTTIRIYOR

Global DMC Partners Başkanı Catherine Chaulet, Türkiye’nin Global DMC Partners Gurubu için önemli bir kilometre taşı olduğunu belirterek şunları söyledi: “Sürekli büyüyen enternasyonal müşteri ağımızı desteklemenin önemli bir ayağının da global satış noktalarımızı arttırmaktan geçtiğinin farkındayız. Türkiye ofisinin açılması bize heyecan verdi. Müşteri talep ve beklentilerini çok iyi bilen, DMC sektörünün uzman ekibi Universal Turizm’in enternasyonal gelişimimize ve marka bilinirliğimize çok önemli katkıları olacağına güvenimiz tamdır.”

global-dmc.jpg

GLOBAL DMC PARTNERS 2017 DE BÜYÜMEYI HIZLANDIRDI

Dünyanın en büyük DMC konsorsiyumu olan Global DMC Partners 100 den fazla destinasyonun satış ve tanıtımını yapıyor. Özellikle MICE sektörüne yönelik destinasyonlar için müşteriler sağlıyor. Bu müşteriler, sağlık, finans, sigorta, bilişim, enerji, telekomunikasyon, satış, pazarlama, gıda gibi sektörlerinde dünyanın en önde gelen firmalarından oluşuyor. Global DMC Partners, Türkiye’de faaliyete başlayarak 2017 de büyümeyi hızlandırdığını gösteriyor.

İletişim: info@globaldmcpartners.com
mustafay@globaldmcpartners.com
www.globaldmcpartners.com

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.