• BIST 8718.11
  • Altın 2247.662
  • Dolar 32.3335
  • Euro 35.1788
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 3 °C
  • Antalya 13 °C

Erdem Özgen'den 5 bin şarkı

Erdem Özgen'den 5 bin şarkı
Türk Sanat Müziği'nin genç sesi Erdem Özgen ezbere notaya bakmadan 850 şarkı, notaya bakarak ise 5 binin üzerinde şarkı repertuarına sahip bulunuyor.

İSTANBUL- Türk Sanat Müziği’nin genç seslerinden Erdem Özgen ezbere notaya bakmadan 850 şarkı, notaya bakarak ise 5 binin üzerinde şarkı repertuarına sahip bulunuyor.

7'DEN 77'YE ÖĞRENCİSİ VAR
İTÜ Türk Müziği Devlet Konservatuarı mezunu, Kültür ve Turizm Bakanlığı ses sanatçısı olan Erdem Özgen 12 yıldan beri kendi adına sanat merkezinde her yaştan ses sanatçıları yetiştiriyor. Erdem Özgen’in Erdem Özgen Sanat Merkezi’nde 7’den 77’ye Türk Sanat Müziği tutkunları buluşuyor.

ÇEŞİTLİ TV'LERDE PROGRAM YAPIYOR
Halen Bostancı Green Park Otel’de konserlerini sürdüren Erdem Özgen çeşitli TV’lerde program yapıyor. Ayrıca İstanbul’un çeşitli turizm tesisleri ve kültür merkezlerinde belediyelerle işbirliği içinde seri konserlerini sürdürüyor.

TÜRK SANAT MÜZİĞİNİ UNUTMAYALIM
Erdem Özgen, en büyük idealinin Türk sanat Müziği’ni geniş kitlelere yayarak eski sanatçıların klasik eserlerinin unutulmaması olduğunu belirterek, “Repertuarıma aldığım üstatların eserlerini okuyarak dillerden düşmemesine çalışıyorum. Günümüz müziği yanında daime eski eserlere de yer veriyorum.

ÜNLÜ SAZLAR EŞLİK EDİYOR
Saz arkadaşlarım arasında yıllarca Türkiye’nin ünlü sanatçılarına eşlik eden ustalar bulunuyor. Onlar sayesinde Türk Sanat Müziği’ni layıkıyla icra etme imkanı buluyoruz.

KARMA TURKA’DA PROGRAMA BAŞLIYOR
Önümüzdeki günlerde Türk Sanat Müziği’nin en çok dinlenen radyolarından KarmaTurka’da “Erdem Özgen’le İstekleriniz’ adlı programla dinleyicilerimle buluşacağım. Ayrıca Türk Sanat Müziği’nin seçme eserlerinden oluşan bir albüm ile dinleyicilerime özel şarkılarımı sunma imkanı bulacağım.”

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.