• BIST 9852.96
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 23 °C
  • Antalya 25 °C

Hüseyin Kırk: TÜRSAB'a talibiz

Hüseyin Kırk: TÜRSAB'a talibiz
TÜRSAB Başkanı Adayı Hüseyin Kırk: Hizmet aşkı ile sokakta bile itibarı kaybolan TÜRSAB üyesi acentelere itibar kazandıracağız.

ÖZKAN ALTINTAŞ- TÜRKİYE TURİZM
İSTANBUL-
Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği- TÜRSAB’a “Birlikte Yönetelim” sloganı ile başkan adayı olduğunu Hüseyin Kırk “Koltuk kapma savaşına son vereceğiz. Bundan sonra Türsab koltuğunda seyahat acenteleri oturacak. Biz seyahat acentelerini yönetmeye değil, hizmet etmeye talibiz. Ülke turizminin çıkarları söz konusu ise herkesle görüşmeye açığız. Kapımız herkese açıktır. TÜRSAB’ta koltuk kapma savaşından başka bir yarış olmadığını gördük. TÜRSAB yönetiminin şeffaflıkta geri kaldığını gördük. Başkan Ulusoy'u ziyaretimizde 'Can cekişen' TÜRSAB'ı biz gençlere bırakın' dedik kabul görmedi.

otsad.20170929144657.jpg

huseyin-kirk2a.jpg

TÜRSAB’IN HİÇBİR KATKI YAPMADIĞINI GÖRDÜK

The Marmara Otel’de yaptığı basın toplantısında “2023 vizyonu ile Güçlü TÜRSAB, güçlü Türkiye” diyerek projelerini açıklayan Hüseyin Kırk “Seyahat acentelerinin durumu ve TÜRSAB’ın acentelere ilgisizliği bizi aday olmaya zorladı. Seyahat acenteleri ile görüşmeleri ile yapılan görüşmelerde TÜRSAB’ın hiçir katkı yapmadığını gördük ve bundan sonra acentelerin haklarını koruyacak ve haklarını iade edecek bir yönetim oluşturmak için yola çıktık. Bu kartelleşmeyi yıkmak istiyoruz”şeklinde konuştu.

katilim11.jpg

huseyin-kirk2.20170929141154.jpg

OY POTANSİYELİ İÇİN KAPIMIZI ÇALMASINLAR

Hüseyin Kırk muhalefetten gelen birleşme teklifleri için proje ve iyileştirme için geleceklere kapılarının açık olduğunu belirterek “Bize proje sunmadılar ve sadece destek istediler. Biz bu şekilde hareket edeceğiz.
Ülke turizminin çıkarları söz konusu ise herkesle görüşmeye hazırız. Kapıları hiçbir zaman kapatmayız. Siyaset hergün güncelleştirilmesi gereken bir konudur. Biz topluca karar veriyoruz. Hiçbirzaman kendi başımıza karar vermiyoruz. Demokratik bir yapıya sahibiz. İnşallah bunu TÜRSAB’a getirmeye talibiz. Hedefimiz sektöre nasıl iyileştirme getiririz diye çalışmaları sürdürüyoruz. Oy potansiyeli ve seçim gündemi için yapılan görüşmeleri tasvip etmiyoruz” dedi.

tursab-3.jpg

huseyin-kirk4.jpg

ACENTELER KAPANIYOR TÜRSAB SEYREDİYOR

Ortadoğu Seyahat Acenteleri Derneği-OTSAD Başkanı olan Hüseyin Kırk, OTSAD’da yarattıkları sinerjiyi TÜRSAB ile Türk turizmine getirmeyi düşündüklerini belirterek şunları anlattı:
“15 yıldanberi dünya ülkelerinin turizm gelirleri katlanırken durumun ülkemizde aynı olmadığını görüyoruz. 12 yılda dünya turizmi dijitaleşiyor ve acenteler zor durumda kalıyor, kapanıyor. Hatta üyelerin iflasını seyreden yönetim nasıl oluyorda 11 bin acente karşısına çıkıyor.

huseyin-kirk8.jpg

huseyin-kirk6.jpg

İTİBARI KAYBOLAN TÜRSAB ÜYESİNE İTİBAR KAZANDIRACAĞIZ

Bize güvenenlere bir şeyler yapabileceğimiz inancı, hizmet aşkı, memleket sevdasıyla sokakta bile itibarı kaybolan TÜRSAB üyesi acentelere itibar kazandıracağız. Dinamik ve genç bir yönetime ihtiyaç vardır. Bizim inancımız tamdır. Biz seyaat aecenteleri yönetmeye değil hizmete talibiz. Benim ülkem dünyanını en büyük açık hava müzesidir. Herbir şehir ayrı güzelliklere sahiptir. Her millet ve dilden insanlara hitep edecek zenginliklere sahiptir. Gelin Türsab’a sahip çıkalım ve Türsab’ı birlikte yönetelim diyorum.”

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.