• BIST 9524.59
  • Altın 2492.245
  • Dolar 32.5542
  • Euro 34.6939
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • Antalya 18 °C

Etstur, odamax.com ile online'da

Etstur, odamax.com ile online'da
Etstur online otel rezervasyonu otellerinine listelendiği online rezervasyon sitesi odamax. com’u kullanıma açtı.

İSTANBUL - Etstur’un kullanıma açtığı odamax. com’da dünyanın her yerinden 200 bine yakın tesis yer alıyor. Rezervasyonlar için hem kredi kartı ile hem de otele giriş esnasında ödeme yapılabiliyor.

Etstur, online turizm pazarında büyüme hamlesi başlattı. Bir süre önce faaliyete giren ucuzabilet. com sitesiyle kullanıcılara uçak bileti seçeneklerini karşılaştırmalı olarak sunan Etstur’un yeni yatırımı online otel rezervasyonu üzerine... Şirket, şehir otellerinin de listelendiği online rezervasyon sitesi odamax. com’u kullanıma açtı. Yaklaşık 6 milyon TL sermaye ile kurulan odamax.com’da, dünyanın her yerinden 200 bine yakın tesis yer alıyor.

Odamax.com, oda fiyatlarından tesis konumuna, seyahat edilen şehrin önemli noktalarına dair özel bilgilerden otellerin müsaitlik durumlarına kadar kullanıcıların ihtiyaç duyacakları pek çok bilgiyi tek noktada buluşturmayı amaçlamış.

Odamax.com ana sayfasında bulunan arama bölümü üzerinden gideceğiniz destinasyonu ve tarih aralığını seçerek beklentinize uygun tesisleri listeleyebiliyorsunuz. Dilediğiniz şehirde seçtiğiniz tesis için rezervasyon yapmak isterseniz, misafir kullanıcı olarak işlem yapabileceğiniz gibi ücretsiz üye olup kullanıcı girişi yaparak da işlem gerçekleştirebiliyorsunuz. Üyeliğiniz sayesinde rezervasyonlarınıza dair detayları dilediğiniz zaman görüntüleyebiliyor, iptal ya da değişiklik işlemlerini de site online olarak kolaylıkla gerçekleştirebiliyorsunuz. Rezervasyonlar için hem kredi kartı ile hem de otele giriş esnasında ödeme yapılabiliyor.

Odamax.com, zincir oteller ve tesislerin yanı sıra butik otel, apart, pansiyon gibi pek çok konaklama alternatifi sunuyor. Ancak sınırlandırmadan arayınca site öncelikle zincir otelleri gösteriyor. Platform her geçen gün artan tesis çeşitliliği ile online otel rezervasyonu alanında Türkiye’deki en zengin kaynak olmayı planlıyor. Türkçe ve İngilizce olarak hizmet veren siteye, ilerleyen dönemlerde Fransızca, Almanca, Rusça ve Arapça gibi farklı dil seçenekleri de eklenecek.
Booking’in ardından boşluk oluştu

Online rezervasyon alanında dünyanın en büyük organizasyonlarından Booking. com’un Türkiye’deki faaliyetlerine haksız rekabet nedeniyle son verilmesinin ardından bir boşluk oluştuğu gerek turizm sektörü temsilcileri gerekse de tatilini online olarak planlayıp satın alan kullanıcılar tarafından sıkça dile getirilmişti. Birkaç gün önce Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci de Booking. com yetkililerinin kendilerinden görüşme talebinde bulunduğunu, görüşmenin yakın zamanda gerçekleşeceğini söylemişti
 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.