• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C
  • Antalya 17 °C

Legoland®’e mükemmellik ödülü

Legoland®’e mükemmellik ödülü
Legoland® Discovery Centre İstanbul, “Trip Advisor Mükemmellik Sertifikası”nın sahibi oldu.

İSTANBUL - Bayrampaşa Forum AVM içerisinde yer alan Legoland® Discovery Centre İstanbul, müşterilerine sürekli olarak harika tecrübeler yaşatan dünyanın dört bir yanındaki işletmeleri onurlandırmak amacıyla verilen “Trip Advisor Mükemmellik Sertifikası”nın sahibi olurken, İstanbul’daki merkez, dünyada bu ödülü alan ilk Legoland® Discovery Centre olmanın gururunu yaşadı.

Bayrampaşa Forum AVM içerisinde 3-10 yaş arasındaki LegO® tutkunları ve ailelerini ağırlayan Legoland® Discovery Centre İstanbul, ziyaretçilerinin değerlendirmesi, puanları ve yorumlarıyla belirlenen ve sürekli biçimde harika düzeyde hizmet sunan konuk ağırlama işletmelerini onurlandırmak amacıyla verilen “Trip Advisor Mükemmellik Sertifikası”nın sahibi oldu.

legoland1.jpg

Toplam Trip Advisor puanı 5 üzerinden en az 4 olan, minimum yorum sayısına ulaşmış, en az 12 aydır Trip Advisor’da kayıtlı olan işletmeler arasından seçilen ve verilmeye başlandığı 2010 yılından bu yana sektörün önemli ödüllerinden biri haline gelen Mükemmellik Sertifikası, dünyanın 16 metropolünde hizmet veren Legoland® Discovery Centre’lar arasında ilk kez İstanbul merkezine verildi. Legoland® Discovery Centre tüm dünyadaki merkezleri arasında yapılan müşteri memnuniyeti anketlerinde de iki yıldır birinciliği sahipleniyor.
LegolaND® Discovery Centre İstanbul’da, galaksiler arası yolculuk imkanı sunan Space M alanı, 4 boyutlu sinema, Lego® parçalarının yapım sırrının anlatıldığı Lego® fabrika turu, Master Model Builder tarafından yönetilen atölye çalışmaları, temalı oyun alanları ve yerel eserlerle birlikte tüm dünyadan önemli yapıların bir arada sergilendiği Miniland bulunuyor. Ayrıca LegolanD® Discovery Centre İstanbul içerisindeki LEGO® mağazasından, başka satış noktalarında bulunmayan Lego® setleri ve gramla satılan Lego® parçalarını almak da mümkün.

 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.