• BIST 9530.47
  • Altın 2478.944
  • Dolar 32.4593
  • Euro 34.6801
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 15 °C
  • Antalya 16 °C

Hasan Erdem: 32 şeref sözüm var

Hasan Erdem: 32 şeref sözüm var
Türsab başkan Adayı Hasan Erdem: Türsab’ta değışimi hedefleyerek başkan adayı oldum. Bu gemi batarsa hepimiz batarız

ÖZKAN ALTINTAŞ- TÜRKİYE TURİZM
SAMSUN -
“Güçlü Türsab, Güçlü Türkiye” sloganı ile Türsab başkan adaylığı kampanyasını sürdüren Bursa merkezli Selam Tur, İstanbul merkezli Ramses Turizm’in Başkanı Hasan Erdem, Samsun’da seyahat acenteleri ile buluştuğu iftarda “Seçim bildirgemde yer alan 32 madde TÜRSAB başkanı seçildiğim zaman yerine getirmek üzere benim seyahat acentelerine verdiğim şeref sözüdür” dedi.

hasan-erdem-top11.jpg

hasan-erdem-top3.jpg

Hasan Erdem konuşmasını “Acenteler biterse turizmin tamamı biter. Acentelerin bitip yokolmasını engellemek için buradayız. Hepimiz için Türsab’ta değişimi hedefleyerek başkan adayı oldum. Bu gemi batarsa hepimiz batarız. Bizim hiç kimseyle kavgamız yok. Turizmde birlik ve beraberlik için yola çıktık” şeklinde sürdürdü.

hasan-erdem-samsun1.jpg

ÖNEMLİ KATILIM OLDU

Hasan Erdem’in Samsun Sheraton Oteli’nde “Güçlü Türsab, Güçlü Türkiye” hareketini açıkladığı toplantıya Samsun, Sinop, Ordu, Amasya, Tokat başta olmak üzere Orta Karadeniz bölgesinden yaklaşık 70’i aşkın seyahat acentesi katıldı. Hasan Erdem ile birlikte, Sinop(tan np Turizm’den Emre Yıldız, Kapadokya'dan Samistal Turizm’den Cevdet Eroğlu, Şırnak Cizre'den Berse Turizm'den Serkan Berberoğlu ve ekibi yer aldı. Hasan Erdem’in konuşmasından sonra toplantıya katılanlar söz alarak ortak sorunları dile getirerek ortaklaşa çözüm aranması gerektiğini belirterek TÜRSAB’ın kendilerini yalnız bıraktığı söylediler.

hasan-erdem-top4.jpg

hasan-erdem3.20170618193826.jpg

hasan-erdem-top5.20170618194651.jpg

ACENTE AÇILMASINA KISITLAMA GELECEK

Türkiye’nin turizmdeki kayıplarından en çok seyahat acentelerinin etkilendiğini ve dolayısıyla tüm sektörün büyük kriz içine girdiğini belirten Hasan Erdem “Genel merkezin güçlü olması bize birşey kazandırmaz önemli olen acentelerin güçlü olmasıdır. Arka arkaya acnte açılmasına son vererek, seyapat acentesi kurulmasına kısıtlama getireceğiz. Bu şekilde yaşam mücadelesi veren seyahat acentelerinin pazar paylarının başkaları tarafından çalınmasını engelleyeceğiz.

hasan-erdem5.20170618194050.jpg

hasan-erdem-top1.jpg

ARTıK HER ZAMAN YANıNıZDA OLACAĞıZ

Seçimden seçime gelip hatırınızın sorulmasını ve sonra ortadan kaybolma düzenini değiştireceğiz. Türkiye’nin satış ve pazarlamasından soriumlu olan seyahat acentelerinin profesyonelleri başka sektörlere kayıyor. Bunu engellemek ve acentelerin güçlenmesi için yeni projeler geliştirmek zorundayız. “
 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.