• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 17 °C
  • Antalya 19 °C

Aşçılar Derneği iftarında buluşma

Aşçılar Derneği iftarında buluşma
Aşçılar Derneği Başkanı Fikret Özdemir ve yönetim kurulu üyelerinin iftarına TÜROYD yönetiminden Mustafa Kılıç ve Tarkan Akyüz katıldı.

ÖZKAN ALTINTAŞ- / HALİL TUNCER - TÜRKİYE TURİZM
İSTANBUL -
Türkiye’nin yıldızlı tesislerinin usta aşçıları Radisson Blu Hotel İstanbul Şişli’de Aşçılar Derneği’nin iftarında buluştu. Aşçılar Derneği Başkanı Fikret Özdemir ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliği yaptığı iftarda Radisson Blu mutfağının seçkin menüsü sunuldu. İftara Turizm Otel Yöneticileri Derneği-TÜROYD yönetimi de katıldı.

ascilar-fikret23.jpg

ascilar-fikret4.jpg

ascilar-fikret12.jpg

Radisson Blu’nun havuz başında düzenlenen iftarda sahne alan sanatçılar ilahilerden oluşan repetruar sundular. Daha sonra ise semazen gösterisi yapıldı.

ascilar-fikret5.jpg

FİKRET ÖZDEMİR: BİR ARADA OLDUK

Aşçılar Derneği Başkanı Fikret Özdemir “Hoşgeldiniz” konuşmasında “Sizleri böyle kutsal bir olay için bir araya getirdiğimiz için mutluyuz. Hep birlikte olduk ve bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz”dedi.

ascilar-fikret1.jpg

Daha sonra geceye sponsor olan Bahar Grup yönetim Kurulu Üyesi Berkay Bahar’a teşekkür plaketi verildi.

ascilar-fikret7.jpg

BERKAY GRUP HİNDİ ETİNİ TANITTI

Bahar Grup yönetim Kurulu Üyesi Berkay Bahar “Sağlıklı nesil ve sağlıklı gelecek’ için 4 gıda mühendisi ve 2 aşçı ile kurdukları ar-ge laboratuarı ile üretim yaptıklarını belirterek “Lenite markası altında dünya pazarına uygun peynirler üretiyoruz. Ayrıca 25 yıldır uyuyan hindi eti pazarını uyandırdık. Kurduğumuz Bahar Akademi Mutfağı’nda 625 kişiyi ağırlayaak hindi etini tanıttık. Türkiye’de kişi başına 630 gram hindi eti üretilirken bu rakam Avrupa ülkelerinde 9-10 kg’a kadar çıkıyor. Bizim amacımız aşçıların marine ederek hindi etini sunmalarıdır. Sağlıklı beslenme için hindi eti önemli bir yere sahiptir” dedi.

ascilar-fikretturoyd2.jpg

ÖNEMLİ KATILIM OLDU

İftara gıda sektörünün ünlü firmalarının sahipleri ve yöneticileri katılırken Türizm Otel yöneticileri Derneği-TÜROYD yönetiminde Mustafa Kılıç ve Tarkan Akyüz’de katıldı. Ayrıca TÜSİD Direktörü Evren Kulaçoğlu, ETÜDER Genel sekreteri Soydan Cengiz, Reis Gıda’nın Başkanı Mehmet Reis ve İstanbul’un önemli otelleri, restoranlarının mutfak şefleri ile çok sayıda işadamı yer aldı.
 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.