• BIST 9548.09
  • Altın 2496.893
  • Dolar 32.4867
  • Euro 34.5715
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 22 °C
  • Antalya 20 °C

Tatilde ‘Elit’ turlara ilgi artıyor

Tatilde ‘Elit’ turlara ilgi artıyor
MNG Turizm: Yüzde 50 indiim ve 9 taksitle yurtiçi % 32, yurtdışı %59, gemi turu %23, Kıbrıs turları %46 olmak üzere toplamda %45 bir artış var

İSTANBUL- Bu yıl erken rezervasyona yüzde 50’ye varan indirim ve 9 taksitle başladıklarını, bunlara ilave olarak 15 yaşa kadar 2 çocuk ücretsiz şansı tanındığını ifade eden MNG Turizm Genel Müdürü Oğuz Terzi, bu uygulamaların da erken rezervasyon kampanyasında satışların artmasını sağladığını söyledi.

son 3 güne kadar, koşulsuz şartsız rezervasyonu iptal etme hakkı olmasının da satışlara olumlu bir etki yarattığına dikkat çeken Oğuz Terzi, “Erken rezervasyonda bu yıl yurtiçi satışlarda yüzde 32, yurtdışı satışlarda yüzde 59, gemi turlarında yüzde 23, Kıbrıs turlarında yüzde 46 toplamda ise yüzde 45 bir artışımız var, bu artış yükselerek de devam edecektir” dedi.

UÇUŞLAR DESTEKLEDİ

Son yıllarda vize alımının kolaylaşması, yerel havayollarının başta Avrupa olmak üzere dünyanın bir çok yerine seferlerinin olmasının yurtdışı turlarında büyük gelişim sağladığının altını çizen Oğuz Terzi, “Ancak tüketiciye sunulan ürünler genelde bir birinin aynı ve her yerde rastlanan klasik geziler olmaktan çok öteye gidemedi. MNG Turizm olarak yurt dışında bir farklılık yaratmak istedik ve tamamen MNG Turizm organizasyonu olarak, farklı geziler ürettik. MNG Elit adında tüketiciye sunulan programlarımız, birkaç ülkeyi kapsayan zengin içerikli, tur esnasında hiçbir ekstra tur ücreti talep edilmeyen, farklı ve özel turlar olmakla birlikte yoğun ilgi gördü” ifadelerini kullandı.

AĞIRLIK YERLİDE

Erken rezervasyon kampanyalarının yüzde 45 indirim, 9 taksit ve son 72 saate kadar iptal edebilme hakkı ile 12 Haziran’a kadar devam ettiğini söyleyen Oğuz Terzi, “Yaz döneminde, işini son dakikaya bırakan tatilcilerin, istedikleri otellerde yer bulması zorlaşacak ve aynı zamanda yükselen fiyatlarla ile karşılaşacaklar. Bu anlamda tüketicilerin acele etmesinde yarar var. Bu yıl da yine Akdeniz, Ege ve Kıbrıs ilk tercihleri arasında” dedi.
Bünyelerindeki WOW Kremlin Palace, WOW Topkapı Palace ve WOW Bodrum Resort hakkında da bilgi veren Oğuz Terzi, “Otellerimizde ağırladığımız tatilcilerin yüzde 40’ı Türk, yüzde 25’i Rus, yüzde 12’si Alman, yüzde 10’u İngiliz, yüzde 7’si Hollandalı ve yüzde 5’i Ortadoğu’dan gelenlerden oluşuyor” diye konuştu.
 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.