• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 17 °C
  • Antalya 19 °C

Tiana Beach’de Zafer Baykal ile şenlik

Tiana Beach’de Zafer Baykal ile şenlik
Turkiyeturizm.com yazarı Zafer Baykal‘ın Bodrum Tiana Beach& Resort’ta kutlanan doğum günü ünlü sanatçıların nostalji şarkılarıyla renklendi.

BODRUM- Bodrum-Kadıkalesi’in de yaz aylarının gözde tesisi olmaya aday butik ’’Tiana Beach& Resort’ta kutlanan Turkiyeturizm.com’un Ege bölgesi temsilcisi Zafer Baykal ‘ın doğum gününde ünlü sanatçılar Hurşit Yenigün çaldı, Selçuk Alagöz söyledi.

tiana-zafer.jpg

’’Tiana Beach& Resort’tun işletmecisi Sedat Balıkçı ve ailesinin ev sahipliğinde düzenlenen kutlamada pasta kesilirken koro halinde “İyi ki doğdur Zafer” denildi ve “Happy Birthday” şarkısı söylendi.

zafer-gertie.jpg

turkiyeturizm.com olarak her el attığı işte başarılı olan arkadaşımız Zafer Baykal’ın yeni yaşını kutluyor, mutlu, sağlıklı ve huzur dolu nice yaşlar geçirmesini diliyoruz.

tiana-hursid.jpg

tiana-88.jpg

tiana-8.jpg

ÜNLÜLER VE DOSTLARLA MUTLU BİR GÜN

Zafer Baykal’ın yaş günü kutlamasına otelin işletmecisi ve Bodrum turizminin en sevilen ismi Sedat Balıkçı ve Ailesi, Türk sahnelerinde yer alarak yıllarca yerli ve yabancı konuklara Rana ve selçik Alagöz ikilisi olarak orkestrası ile mutlu saatler geçirten Selçuk Alagöz eşi Birsen Alagöz, besteleri ve plakları ile Türk Haifu Müziği’nden önemli yeri olan Hurşid Yenigün ile eşi Kıymet Yenigün katıldı.

tiana-misafir1.jpg

Ayrıca Zafer Baykal eşi Gerti Baykal ve Baykal ailesinin yakın dostları Belçikalı Claudine Geerts ile Guido Bex’te kutlamada Zafer Baykal’ı yalnız bırakmadılar.

tiana-selcuk-hursid-sedat.jpg

tiana9.jpg

MÜZIK DOLU BIR GECE VE KALİTEYE TEŞEKKÜR
Eski bir müzisyen olan turkiyeturizm.com yazarı Zafer Baykal, Hurşid Yenigün’ün eşliğinde nostalji dolu şarkılardan bir demet sundular. Arada Selçuk Alagöz ve Hurşid Yenigün, söyledikleri şarkıları ile geceye renk kattılar.
Zafer Baykal kendilerini ağırlayan Tiana Beach & Resort’un İşletmecisi Sedat Balıkçı başta olmak üzere kaliteli servis veren otel personeline ve gece kendisini yalnız bırakmayan arkadaşlarına teşekkür etti.

tiana-zafer-masa.jpg

tiana3.jpg

SEDAT BALIKÇI:SEVGİ DOLUYUZ VE KAPIMIZ HERKESE AÇIK

Bodrum-Kadıkalesi mevkiin de bulunan’’Ailelerin güzel günler geçirebilecekleri, denizi, havuzu ve temiz servisi ile ünlü oteli ’’Tiana Beach& Resort’un işletmecisi Sedat Balıkçı ise “Kapılarımız tüm dostlara sevgi dolu olarak açık. Türk turizmi için hep birlikte çalışıyoruz”dedi.

SEVGİ VE ARKADAŞLIĞIN SİMGESİ, TURİZM ELÇİSİ
Müzisyenliğindeki başarısını yıllarca dünyanın bir çok ülkesinde gösteriler yapan dünyaca ünlü Holiday on Ice Buz Revüsü’nün sunucusu ve müdürlüğüyle sürdüren Zafer Baykal, turkiyeturizm.com’daki gazeteciliği ile Bodrum’a renk getirdi. Hollandalı eşi Gerti Baykal ile Turgutreis’e yerleşen Zafer Baykal, kısa sürede Bodrum turizminin simgesi haline geldi. Hatta sevecenliğiülke sınırlarını aştı. Yunan Adaları’nda tanımayan kalmadı. Özellikle Turgutreis’e yarım saat uzaklıktaki Kos Adası sakinleri her hafta kendilerini ziyaret eden Zafer Baykal’ı görmeden, şakalaşmadan ve özel günlerde şarkılarını dinlemeden mutlu olamıyorlar. Zafer Baykal’ın Bodrum’da Türkiye’nin “turizm elçisi” gibi çalışırken, yunrt dışından gelen konuklara yol göstererek önemli bir görev yapıyor. Ayrıca Bodrum’a yeleşen Türkiye’nin ünlü müzisyenlerinin buluşmasını sağlayarak, “sevgi” “kardeşlik” ve “arkadaşlık” aşılıyor.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.