• BIST 8978.25
  • Altın 2292.454
  • Dolar 32.3264
  • Euro 35.0576
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 18 °C
  • Antalya 19 °C

Ümraniye Hilton Garden Inn açıldı

Ümraniye Hilton Garden Inn açıldı
Tesis Hilton Garden Inn markasının Türkiye’deki on yedinci ve en büyük oteli olarak hizmet vermeye başladı.

İSTANBUL– Hilton’un orta ölçekli pazarda hizmet veren ödüllü markası Hilton Garden Inn, Türkiye’deki en yeni oteli Hilton Garden Inn İstanbul Ümraniye’yi açtı. Tesis Hilton Garden Inn markasının Türkiye’deki on yedinci ve en büyük oteli olarak hizmet vermeye başladı. 7 süit dahil olmak üzere 240 odası bulunan otel CANPARK Gayrimenkul Yat. Tur. Ve Taah A.Ş. tarafından yönetiliyor.

umraniye-hilton-garden-inn-.jpg

İstanbul'un yeni iş ve finans merkezi Ümraniye'de açılan Hilton Garden Inn İstanbul Ümraniye, iş amacıyla seyahat edenler için ideal konumda yer alıyor. Otelinin yakınında yer alan Üsküdar - Çekmeköy metro hattı Yamanevler İstasyonu'nundan Kız Kulesi, Tarihi Yarım Ada ve İstanbul Boğazı'na kolay ulaşım mümkün. Hilton Garden Inn İstanbul Ümraniye aynı zamanda 100'den fazla uluslararası markaya ev sahipliği yapan Can Park Alışveriş Merkezi kompleksi içinde yer alıyor.

umraniye-hilton-garden-inn-2.jpg

Hilton Garden Inn Ümraniye Genel Müdürü Kenan Sinmez şöyle dedi: “Modern tasarımı ve ideal konumuyla, yeni otelimiz Hilton Garden Inn Istanbul Ümraniye’yi açmaktan mutluluk duyuyoruz. Aydınlık iç mekan, açılabilir çatı ve kapalı havuzumuzla misafirlerimizi ağırlamak için sabırsızlanıyoruz. Amacımız konuklarımıza Hilton Garden Inn markasından bekledikleri hizmetin karşılığını verebilmek"

umraniye-hilton-garden-inn-3.jpg

Otel bünyesindeki Garden Grille Restoran yada Garden Lounge & Bar, sipariş üzerine hazırlanan kahvaltı ve akşam yemeği, dünya mutfağı ve yerel lezzetlerden oluşan geniş bir seçki ve akşam oda servisi hizmeti veriyor. 24 saat açık Pavilion Pantry®’de ise tatlı çeşitlerinden soğuk içeceklere kadar pek çok atıştırmalık bulunuyor.
Tesiste ayrıca kurumsal veya özel davetler için 450 metre kareden daha geniş, esnek toplantı odası bulunuyor. Hilton Garden Inn Ümraniye’nin konukları standart hizmetlere ek olarak otelin her yerinde ücretsiz Wi-Fi, 24 saat açık iş merkezi, tam teçhizatlı spor salonu ve ısı ayarlı havuzdan yararlanabiliyor.

Hilton tesislerinde uygulanan ödüllü sadakat programı Hilton Honors®, Hilton Garden Inn İstanbul Ümraniye’de de uygulanıyor. Doğrudan diledikleri bir Hilton kanalı üzerinden rezervasyon yapan Hilton Honors üyeleri, hem zamandan tasarruf ediyor hem de avantajlı fiyatlardan yararlanıyor. Bunun yanı sıra özel üye indirimi, ücretsiz standart Wi-Fi ve Hilton Honors Puanları (Points) ile ödeme fırsatı yakalıyorlar. Sektör öncüsü Hilton Honors mobil uygulaması üzerinden işlem yapan kullanıcılar için özel dijital check-in ve dijital anahtar imkanı bulunuyor.

 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.