• BIST 9664.29
  • Altın 2495.067
  • Dolar 32.5864
  • Euro 34.8484
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 24 °C
  • Antalya 21 °C

Lux* Bodrum Resort açıldı

Lux* Bodrum Resort açıldı
Bodrum yarımadasının en özel koylarından Adabükü’nde konumlanan Lux* Bodrum Resorts & Residences kapılarını açtı.

BODRUM - Bodrum yarımadasının en özel koylarından Adabükü’nde konumlanan Lux* Bodrum Resorts & Residences kapılarını açtı.

murat-akdogan-lux-bodrum3.jpg

Pop müziğinin güçlü sesi Sertab Erener, ünlü şarkılara yaptıkları özgün yorumla öne çıkan Dolapdere Big Gang, iki gün süren açılış partisinde katılımcılara müzik ziyafeti yaşattı. Gün boyu süren etkinlikler Lux* Bodrum Resorts & Recidences ziyaretçilerine Bodrum’un doğal dokusunda markanın egzotik ambiyansını yaşattı.

sertap-erener2.jpg

Dünyanın en egzotik lokasyonlarında lüksü ve konforu yeniden yorumlayan Lux*’ın Türkiye’deki ve aynı zamanda Avrupa’daki ilk ve tek tesisi Lux* Bodrum Resorts & Residences eğlenceli etkinliklerle kapılarını açtı.

MYC Partners’ın yatırımıyla Bodrum’un en özel koylarından Adabükü’nde hayata geçirilen Lux* Bodrum Resorts & Residences, sürpriz etkinlikler, Dj performansları, Dolapdere Big Gang konseri ve unutulmaz Sertab Erener konseriyle görkemli açılışını gerçekleştirdi.

Cemiyet ve magazin hayatından önemli isimlerin de katıldığı açılış partisinde Lux* Bodrum Resort & Residences misafirlerine yaşayacakları sıra dışı deneyimin ön gösterimini yaptı.

murat-akdogan-lux-bodrum5.jpg

Lux Bodrum Resort & Residences yatırımcısı Dr. Murat Akdoğan ve ailesinin ev sahipliğindeki açılış partisine Merve Boluğur-Murat Dalkılıç, Ece Erken, Can-Sevda Ortabaş, Deniz-Tansel Mercan, Dilek-Faruk Aslanoba, Duygu-Muharrem Yılmaz, Elif Kart-Sabi Totah gibi cemiyet ve magazin dünyasının tanınmış isimleri katıldı.

murat-akdogan-lux-bodrum1.jpg

YALıN VE SADE BIR DENEYIM

Bodrum’un en özel kumsalı olan Beach Rouge’u ile unutulmaz bir tatil deneyimi sözü veren LUX* Bodrum, MYC Partners yatırımıyla hayata geçirildi. Dünyaca ünlü profesyonel otel zinciri olan LUX* tarafından işletilen Lux* Bodrum, 91 otel odası, 72 rezidans ve 1 adet beach villa ile toplamda 83 bin metrekarelik alana yayılıyor. Tesiste golf alıştırma sahası, spa ve wellnes hizmeti veren Lux* Me, açık hava sineması, iki alakart restoran, tenis kortu, çocuk kulübü gibi birçok donatı ziyaretçilerin hizmetine sunuluyor.

 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.