• BIST 9452.22
  • Altın 2497.561
  • Dolar 32.5988
  • Euro 34.7905
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 20 °C
  • Antalya 20 °C

Hasan Erdem: Birleşmeye hazırız

Hasan Erdem: Birleşmeye hazırız
TÜRSAB Başkan Adayı Hasan Erdem “TÜRSAB’a kim aday olursa olsun art niyet olmadıkça birlikte harekete hazırız.

ÖZKAN ALTINTAŞ-TÜRKİYE TURİZM
İSTANBUL-
‘Güçlü Türsab, Güçlü Türkiye’ sloganı ile TÜRSAB başkan adaylığını açıklayan Selam Tur’un sahibi Hasan Erdem “TÜRSAB’a kim aday olursa olsun birlikte harekete hazırız. Art niyet olmadıkça muhalefet olarak birleşmeye hazırız” dedi.
Point Hotel Taksim’de basınla buluşan TÜRSAb Başkan Adayı Hasan Erdem, yapılanları ve yapacaklarını açıklarken “muhalefette birleşme’ sinyalleri verdi. Hasan Erdem “Böyle zon bir dönemde muhalefetin bölünmesini istemiyoruz. Böl, parçala, hükmet politikasına alet olmayalım. Muhalefeti birliğe çağırıyoruz. Koltuk kavgamız yok. Kavgamız Türk turizmini yeniden toparlamak ve TÜRSAB’ı kötü yönetim istilasından kurtarmaktır. Padişah ağa sistemine son vermektir” şeklinde konuştu. Hasan Erdem bir önceki genel kurulda üç ay kala TÜRSAB’a aday olarak ortaya çıkılması için ise “Türk turizmi için yazıktır, günahtır” şeklinde konuştu.

hasan-erdem8.jpg

TÜRSAB YÖNETİMİ ARTIK DİNLENMELİ

Hasan Erdem "Türkiye festivaller ülkesi olabilir. Ancak bunu düşünecek bir Türsab yönetimi yoktur. Türsab yönetimi artık dinlenmelidir. Türsab çevresine doluşan yabancı unsurlardan temizlenmelidir" dedi.

Hasan Erdem basın toplantısında şöyle konuştu:

TÜRSAB’DA BAŞKA KONUŞAN YOK
Türsab hakkında basında sadece başkan ve yöneticiler konuşuyor.
Turizm için artık doğrular konuşulmalı, eski günlere dönülmelidir. Korku ve endişe içinde yanlış yapıyorlar. Doğruları söylemeleri engelleniyor.

BÜTÜN ACENTELER AÇ
Yaklaşık 10 Bin üyeli Türsab Türk turizmi için en önemli konumdadır ve sürekli gücünü kaybediyor. Amaç dışına çıkılıyor. 18 yıldır yıldır sürekli acente açılıyor. Ortada 20 kişilik lemek var 100 kişi masaya oturuyor. Hepimiz açız. Bizi anlayan yok.

hasan-erdem2.20170523124611.jpg

KARAYOLLARI KANUNUNA TÜRSAB HARİÇ HERKES İTİRAZ ETTİ

Türsab’ın geliri Türk turizmine fayda amacıyla acenteler için kullanılacak. 5 yıllık acente tahdidi gelecek. Hukukçular görevini yapmıyor. Karayolları Künunu’nun 1618’ e uygunluğu incelenmiyor. Türsab hariç herkes itiraz etti.

TÜRKİYE ALGISI İÇİN KÜLTÜRÜMÜZ BÜYÜK GÜÇTÜR
Türkiye’nin aleyhine yürütülen algı operasyonunun yabancı acentelerle işbirliği içinde çözeceğiz. Türkiye’nin öncelikli oarak tanıtım gücü olan kültürü anlatılmalıdır. Bütün dünya Türkiye’de geçmişini ve medeniyetini bulabilir.

hasan-erdem3.20170523124625.jpg

YASAKLARLA BIR YERE VARıLAMAZ.

Booking.com’a yasak getirilmeden önce ulusal portalimiz olmalıydı. Alınan karar Türkiye’deki otelin Türkiye’de satılması ile ilgilidir. Bunun çözümü mahkeme değil aynı kulvarda yüksek teknolojinin kullanılması , otel-acente işbirliğidir. Turizmde birlik olunmalıdır. Altyapıyı hazırlamadan yasak olmaz. Bunun adı göz boyama ve görevi savsaklamadır. Yasaklarla bir yere varılamaz. Dünyadaki bu gibi sitelEri kapatamayız. Biri kapanır diğer açılır. Bunu nasıl engelleyeceksiniz.


hasan-erdem5.20170523124653.jpg

BYK’LAR KÜÇÜLECEK, TÜRSAB BÜYÜYECEK

BYK’lara bütçe ayıracak gücü bile kalmadı. BYK sayısı 15’e indirilmeli ve seçimlerde yönetimde bağımsız olmalıdırlar. BYK’la için küçülere büyümek sistemi uygulanmalıdır. Türsab’ın üzerindeki BYK külfeti ortadan kaldırılmalıdır. Atamayla gelişe son verilmelidir. Bakan Ertuğrul Günay döneminde 1618 sayılı yasaya eklenen temsilci atama maddesi tamamiyle anti demokratikdir.

hasan-erdem7.20170523124714.jpg

TURİNS SİGORTA HAKKINDA AÇIKLAMA YAPILMALIDIR

Asya Bank’tan alınan Turizns Sigorta şirketi kime satıldı, paraları ne oldu bilmiyoruz. Halen Asya Bank’tan Türsab ile birlikte yönetime gelen 4 kişi Fetö terör örgütü üyesi olmaktan aranıyor. Bu konuda bir açıklama yapan bile yok.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.