• BIST 9060.71
  • Altın 2292.356
  • Dolar 32.3135
  • Euro 35.0966
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • Antalya 20 °C

i-Mice: Seferberlik başlatıyoruz

i-Mice: Seferberlik başlatıyoruz
Uluslararası Mice Derneği (i-Mice) çatısı altında “Sektörüne sahip çık” sloganı ile buluşan turizmciler “Seferberlik” hareketi başlattılar.

ÖZKAN ALTINTAŞ- TÜRKİYE TURİZM
İSTANBUL-
Türk turizmi sıkıntıya girerken kongrelerin arka arkaya iptali üzerine güçbirliği için Uluslararası Mice Derneği (i-Mice) çatısı altında “Sektörüne sahip çık” sloganı ile  buluşan turizmciler “Seferberlik” hareketi başlattılar. Baltalimanı Portaxe’de düzenlenen buluşmaya MICE çalışan acentalar, oteller, lojistik firmaları, restaurant ve yatırım işletmeleri, rehberler, havayolları, etkinlik mekanları, turistik yüzer gemi işletmeleri yöneticileri ile kurum ve kuruluşların üst düzey yöneticileri katıldı.

i-mice-orkestra.jpg

i-mice-nuri-alco-ozkan2.jpg

Geceye katılanlar arasında Nuri Alço, Ahmet Selçuk İlkan, Barış gibi sanatçılarda yer aldı.

i-mice-serdar-soyler.jpg

SERDAR SÖYLER: GÜÇ BIRLIĞINI ORTAYA KOYDUK

Gecenin açılış konuşmasını yapan Uluslararası Mice Derneği Başkanı Jolly Tour Mice ve İş Geliştirme Yöneticisi Serdar Söyler sektörün sıkıntılı bir dönemden geçtiği bugünlerde güç birliğini de ortaya koymak üzere yola çıktıklarını belirterek “Turizmde seferberlik başlatıyoruz. Turizm gelirlerinin yüzde 30’luk diliminde söz sahibi olan MICE sektörü, Uluslararası MICE Derneği’ni kurarak bu alanda önemli bir adım atarken, sektörün sıkıntılı bir dönemden geçtiği bugünlerde güç birliğini de ortaya koyan özel bir etkinliğe düzenledik” dedi.

i-mice-huseyin-evren.jpg

HÜSEYIN KURT-EVREN BÖLEK: 2018’DE DÜNYA MİCE ZİRVESİ

Daha sonra sahne alan derneğin başkan yardımcısı Oliva Mice Kurucu ortağı Hüseyin Kurt ve Mice sektöründen Evren Bölek, barkovizyon eşliğinde Uluslararası Mice Derneği’nin projeleri hakkında bilgiler verdiler. Geçtiğimiz dönemde  bir çok etkinliğe imza attıklarını belirten i-Mice yöneticileri eğitime önem verdiklerini belirterek “Network günleri, gece etkinlikleri, işbirliği toplantıadı, b2b Programları, çalıştay ve 2018”de Dünya Mice Zirvesi’ni yapmayı planlıyoruz” dediler.

i-mice-huseyin-kurt.jpg

5 KITAYA YAYILACAĞIZ, 200 ÜYEYE ULAŞTIK

Faaliyetlerini 5 kıtaya yayacaklarını  ve derneğin adının uluslararası olmasının sebebi olduğunu belirten yöneticiler Amerika’da chapter oluşturduklarını, Kore’de çalışma yaptıklarını, Afrika’da ise Zanzibar merkezli network ofisi kurduklarını bildirdiler.
Uluslararası Mice Derneği (i-Mice) çok hızlı büyüyerek 200 üyeye ulaştığını belirten yöneticiler “İnternet sitemizde bile 3700 katılım sağlandı” şeklinde konuştular. Daha sonra ise gecenin sponsoru Portaxe’in sahibi Lütfü Sapmaz’a söz verildi. Neşeli bir sunum yapan Sapmaz herkese “hoşgeldiniz” dedi.

i-mice-yonca-lodi.jpg

YONCA LODİ: ARTIK SİLAHLAR SUSSUN NORMAL YAŞAMAK İSTİYORUM

Sahne alan Yonca Lodi “Artık silahlar sussun. Birbirimizi sevelim. Normal bir yaşam ve normal yaşamak istiyorum. İşimi yapmak istiyorum. Bu kabus ortamı bitsin” şeklinde konuşarak eğlence dünyasının sancısını dile getirdi. Daha sonra ise salondakilerle birlikte “Emanet” adlı “Hadi kalk gel bul bi bahane/Birazcık heves,biraz cesaret../İlk günkü gibi duruyor hala,/Kalbin ömürlük bende emanet....” şarkısını söyledi.

i-mice-seda-vural-ahmet.jpg

W Hotel Satış Müdürü Adem Pektaş, D-Resort Grand Azur Marmaris Satış'tan Seda Vural, Özkan AltIntaş, D-Resort Grand Azur Marmaris Satış'tan Harun, Fairmont İstanbul Satış Müdür Yardımcısı Ahmet Uçar

i-mice-ahmet-arslan.jpg

i-mice-titanik-kartal.jpg

Titanic Kartal Otei Genel Müdürü Erol Danacı ve ekibi

i-mice-nuri-alco-ozkan.jpg

i-mice--zafer1.jpg

Titanic Hotel Satış Müdürü Zafer Kızılçay, Roots Management'ten Renan Çelik
 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.