• BIST 9548.09
  • Altın 2499.945
  • Dolar 32.4881
  • Euro 34.5791
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 22 °C
  • Antalya 20 °C

TUROYD’un Ankara çalışması

TUROYD’un Ankara çalışması
TUROYD, Ankara’da toplantısından sonra Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü’nde “turizm yatırımları” ve “yönetimini” konuştu.

ANKARA- Türkiye’nin 85 milyar dolara varan turizm yatırımlarını yöneten Turizm Otel Yöneticileri Derneği – TUROYD, Ankara’da düzenlenen genişletilmiş bölge toplantısından sonra T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü’nde “turizm yatırımları” ve “yönetimini” konuştu.

turoyd-bakanlik2.20170504080913.jpg

Türkiye’deki yatırımlar ve yönetimi hakkında görüştü. Türkiye’nin 81 ilinden, 1000 e yakın otel yöneticisini tek çatı altında toplayan TUROYD Yönetim Kurulu Üyeleri, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürü Kudret Arslan ve Kontrolorler Kurulu Başkanı Ramazan Alkan ile yatırımlar ve yönetimleri hakkında görüştü.
Otellerde işletme tarafında yaşanan sıkıntılara değinilen toplantıda, hizmet kalitesinin artması, personel eğitimi ve kalifiye eleman konusunda sektör profesyonelleri olarak TUROYD’un aktif olması gerektiğinin altı çizildi.
Toplantıya, TUROYD Başkanı Turizoom International Hotel Management Genel Koordinatörü Ali Can Aksu, Başkan Yardımcı North Point Hotel Koordinatörü Murat Toktaş, YK üyesi Savaş Çolakoğlu ve Çiçek Mayda katıldı.

KUDRET ARSLAN: ORTAK ÇALıŞMALARA SıCAK BAKıYORUZ
Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürü Kudret Arslan “TUROYD’un tüm türkiyedeki otel yöneticilerini kuçaklaması turizm sektöründe ihtiyacı hissedilen büyük bir açığı kapatacaktır. Bizde ortak çalışmalara sıcak bakıyoruz” dedi.

TUROYD BAŞKANI ALİ CAN AKSU: IŞBIRLIĞINE HAZıRıZ
TUROYD Başkanı Ali Can Aksu, çalışmalar ve hedefler hakkında bilgi verdikten sonra ”Turizm sektörüne yıllardır özveriyle hizmet eden otel yöneticileri olarak güçlenmesinde bize düşecek olan ne varsa biz hazırız. Türkiye’nin 81 ilindeki otel yöneticilerinin bölgesel sorunlarını tespit için nokta atışı şeklinde çalışmalar yapıyoruz. Önümüzdeki günlerde tüm Türkiye’yi kucaklayan TUROYD’un elinde bölgesel sorunları içeren bir rapor olacaktır ve bakanlığın desteğiyle bu sorunlara çözüm arayışı içinde olacağız” dedi.

TUROYD BAŞKAN YARDıMCıSı MURAT TOKTAŞ: EĞITIMI ÖNEMSIYORUZ
Turizm sektöründeki sıkıntılara çalışanların açısından bakılmasinin bir çok sorunu çözeceğini belirten TUROYD Başkan Yardımcısı Murat Toktaş ”Otel yöneticilerinden sektörün sorunlarının dinlenmesi ve onların deneyimlerinden faydalanılması turizmin gelişmesinde farklılıklar yaratacaktır. Otellerde turizme yetişmiş eleman kazandırmak için personel eğitimini önemsiyoruz. Hizmet içi eğitm konusinda planlarımız var ve bunun altyapısını hazırlıyoruz. Önümüzdeki aşamada bakanlık ile paylaşarak işbirliği kurmayı arzularız” dedi.

turoyd-ankara-toplantisi.20170504080930.jpg

TUROYD’UN ANKARA’DA OTELCILERLE BULUŞMASı
Çalışmaların tüm Türkiye’ye yayma çalışmalarını sürdüren Turizm Otel Yöneticileri Derneği – TUROYD ilk genişletilmiş Ankara toplantısında Ambasador Otel Genel Müdürü Savaş Çolakoğlu’nun ev sahipliğinde bir araya geldi.
Türkiye’nin 81 ilinden, 1000’e yakın otel yöneticisinin yanında olmayı hedefleyen TUROYD Yönetim Kurulu Ankara’nın önde gelen yaklaşık 25 otelinin genel müdürleri ile buluştu.

TUROYD, TURİZMDE AKTİF OLACAK
Toplantıda, Türkiye’nin turizm politikalarının geliştirilmesinde aktif nol oynayabilecek konuma gelinmesi için TUROYD’un hedef ve projeleri anlatıldı. İlginin büyük olduğu toplantıda, TUROYD un üreteceği projelere ve yol haritasına ciddi katkıda bulunacak fikirler çıktı. Önerilerin tek tek değerlendirileceği ve hayata geçirilmesi için hep birlikte çalışmalar yapılacağını belirten TUROYO Başkanı Ali Can Aksu “Biz Türkiye yiz. 81 ildeki meslektaşlarımızla birlikte ortak akıl ve ortak projelerle sektörün büyümesine ve gelişmesine destek olacak çalışmaları hep birlikte yürüteceğiz” dedi.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.