• BIST 8996.35
  • Altın 2281.403
  • Dolar 32.3252
  • Euro 35.0374
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 16 °C
  • Antalya 19 °C

Hampton by Hilton İzmir’de açıldı

Hampton by Hilton İzmir’de açıldı
İzmir Mühendislik Şirketler Grubu’nun 121 odalı oteli, Hilton Garden Inn İzmir Bayraklı ile birlikte Türkiye’de 51 Hilton oteli arasında yerini aldı.

İZMİR – Hilton‘un (NYSE: HLT) orta fiyat segmentinde yer alan, kaliteye önem verenlere yönelik küresel markası Hampton by Hilton, en yeni oteli Hampton by Hilton İzmir Aliağa’yı açtı. İzmir Mühendislik Şirketler Grubu’nun sahibi olduğu 121 odalı otel, Hilton Garden Inn İzmir Bayraklı ile birlikte Türkiye’de faaliyet gösteren 51 Hilton oteli arasında yerini aldı.
İzmir’in demir çelik endüstrisi merkezi Aliağa ilçesinde bulunan Hampton by Hilton İzmir Aliağa, endüstriyel liman ve tesislere, ayrıca şehrin tarihi bölgelerine de yakın. Halka açık plaja yürüme mesafesinde bulunan otele metro, otobüs ve araba ile rahatça ulaşılabiliyor.

hampton-aliaga2.jpg

Hampton by Hilton İzmir Aliağa Genel Müdürü Cihangir Kılıkçı şöyle konuştu: “Misafirlerimize rahat ve keyifli bir konaklama sunacağımız İzmir Aliağa’daki yeni otelimizin açılışından dolayı mutluyuz. Denize yakın, huzurlu konumu ve endüstriyel merkezlere yakınlığı ile otelimiz uluslararası standartlarda bir konaklama deneyimi yaşamak isteyenler için ideal bir alternatif.”
Hampton by Hilton İzmir Aliağa’da markanın alametifarikası sıcak kahvaltı, tüm konuklara ücretsiz olarak sunuluyor. Atıştırmalıkların ve içeceklerin satıldığı alan gün boyu açık. Otelde konaklayanlar ayrıca ücretsiz Wi-Fi, 24 saat açık spor salonu ve iş merkezinden faydalanabiliyor. Tüm odalarda kaliteli buklet malzemeleri, konforlu sandalyeler, 40-inç LCD televizyon ve ücretsiz çay/kahve bulunuyor.
Hampton by Hilton, “Hamptonality” olarak anılan, markaya has kültürü konuklarına yaşatması ile biliniyor. “Hamptonality”, tüm otellerde misafirlere güler yüzle hizmet sunmak ve onların ihtiyaçlarını anlamaya çalışarak civarda görülecek yerler, tarihi mekanlar ve eğlenceli aktiviteler ile ilgili tavsiyede bulunmak anlamına geliyor.

hampton-aliaga1.jpg

Hilton’un 14 markası altında hizmet veren tesislerinde uygulanan ödülü sadakat programı Hilton Honors, Hampton by Hilton otellerinde de uygulanıyor. Doğrudan diledikleri bir Hilton kanalı üzerinden rezervasyon yapan Hilton Honors üyeleri, hem zamandan tasarruf ediyor hem de avantajlı fiyatlardan yararlanıyor. Bunun yanı sıra özel üye indirimi, ücretsiz standart Wi-Fi ve Hilton Honors Puanları (Points) ile ödeme fırsatı yakalıyorlar.

Hampton Hotels Hakkında

Entrepreneur®’un Hampton Inn by Hilton ve Hampton Inn & Suites by Hilton ile birlikte son sekiz senedir en iyi franchaise markası seçtiği Hampton by Hilton, fiyatı önemseyen fakat kaliteden ödün vermek istemeyen konuklara, dünya çapında 19 ülke ve bölgede, 223 binden fazla oda ve 2 bin 200 fazla tesisle hizmet veriyor. Marka ücretsiz Wi-Fi ve ücretsiz sıcak kahvaltı gibi olanaklar, ekip üyeleri “Hamptonality” anlayışıyla güler yüzlü, samimi, kendine has ve özenli hizmet sunuyor. Hilton’un 14 markası altında hizmet veren tesislerinde uygulanan ödülü sadakat programı Hilton Honors, Hampton by Hilton otellerinde de uygulanıyor. Doğrudan diledikleri bir Hilton kanalı üzerinden rezervasyon yapan Hilton Honors üyeleri, hem zamandan tasarruf ediyor hem de avantajlı fiyatlardan yararlanıyor. Bunun yanı sıra özel üye indirimi, ücretsiz standart Wi-Fi ve Hilton Honors Puanları (Points) ile ödeme fırsatı yakalıyorlar. Sektör öncüsü Hilton Honors mobil uygulaması üzerinden işlem yapan kullanıcılar için özel dijital check-in ve dijital anahtar imkanı bulunuyor. Hampton by Hilton hakkında daha fazla bilgi için lütfen www.hampton.com ve news.hampton.comadreslerini ziyaret edin ve Facebook, Twitter veya YouTube hesaplarından takip edin.


Hilton Hakkında

Hilton (NYSE: HLT) 104 ülke ve bölgede, dünya çapında 14 marka altında 4 bin 900’ü aşkın tesis ve 800 binden fazla odayla hizmet veren, dünyanın lider turizm ve konaklama şirketlerinden. Konuklarına olağanüstü bir deneyim yaşatma geleneğini sürdüren Hilton’un tesislerinde konaklayan her herkes, her zaman aynı hizmet kalitesi ile karşılanıyor. Şirketin portföyü, Hilton Hotels & Resorts, Waldorf Astoria Hotels & Resorts, Conrad Hotels & Resorts, Canopy by Hilton, Curio - A Collection by Hilton, DoubleTree by Hilton, Embassy Suites Hotels, Hilton Garden Inn, Hampton Hotels, Tru by Hilton, Homewood Suites by Hilton, Tru by Hilton, Home2 Suites by Hilton ve Hilton Grand Vacations markalarından oluşuyor. Zincir ayrıca, ödüllü konuk sadakat programı Hilton Honors®’ı yürütüyor. Doğrudan diledikleri bir Hilton kanalı üzerinden rezervasyon yapan Hilton Honors üyeleri, hem zamandan tasarruf ediyor hem de avantajlı fiyatlardan yararlanıyor. Bunun yanı sıra özel üye indirimi, ücretsiz standart Wi-Fi ve Hilton Honors Puanları (Points) ile ödeme fırsatı yakalıyorlar. Hilton hakkında haberler ve detaylı bilgi için newsroom.hilton.com adresini ziyaret edebilir ya da sosyal medya kanalları Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram ve YouTubeüzerinden iletişim kurabilirsiniz.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.