• BIST 9079.97
  • Altın 2323.892
  • Dolar 32.355
  • Euro 34.922
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C
  • Antalya 15 °C

İspanyol usulü Sevgililer Günü

İspanyol usulü Sevgililer Günü
İstanbul Marriott Hotel Şişli, Barselona’dan gelen yetenekli şef Carlos Novo Zarra ile meraklılarını İspanyol mutfağının seçkin örnekleriyle buluşturuyor.

İSTANBUL- İstanbul Marriott Hotel Şişli, 12-25 Şubat tarihleri arasında Barselona’dan gelen yetenekli şef Carlos Novo Zarra ile meraklılarını İspanyol mutfağının seçkin örnekleriyle buluşturuyor.

12 Şubat Pazar günü İspanyol tarzı bir brunch ile başlayacak olan etkinlik 25 Şubat’a kadar her akşam saat 17:00-23:00 arasında devam edecek. İspanyol yemek kültürü denince ilk akla gelen farklı tapas çeşitlerinden, paellalara, geleneksel İspanyol çorbalarından peynirlerine, et, tavuk ve deniz ürünlerinin çok özel İspanyol mutfağı yorumlarına uzanan zengin menüde leziz İspanyol tatlıları da yer alıyor.
Bu sene 14 Şubat Sevgililer Gününü İspanyollar gibi, aşkı en güzel ifade eden muhteşem lezzetler ve tutkulu İspanyol ezgilerinin canlı performansı eşliğinde kutlamak isteyen herkese, İstanbul Marriott Hotel Şişli 14 Şubat’a özel romantik ortamıyla sıra dışı deneyimler sunacak.

marriott-sisli2.jpg

10 yıldır Marriott zincirinin farklı otellerinde görev yapan, İspanyol mutfağının deneyimli şefi, tapas ustası Carlos Novo Zarra, İstanbul Marriott Hotel Şişli’de 12-25 Şubat tarihleri arasında en sevilen İspanyol tatlarını lezzet tutkunları için hazırlayacak. 12 Subat Pazar günü İspanyol tarzı bir brunch ile başlayacak olan etkinlik 25 Subat’a kadar her akşam saat 17:00-23:00 arasında devam edecek. Menüde, İspanyol yemek kültürü denince ilk akla gelen farklı tapas çeşitlerinden, paellalara, geleneksel İspanyol çorbalarından peynirlerine, et, tavuk ve deniz ürünlerinin çok özel İspanyol mutfağı yorumlarına uzanan, leziz tatlıların da yer aldığı bir çok seçenek sunuluyor. Kendine has yemekleriyle öne çıkan ve Akdeniz’in en sevilen mutfakları arasında yer alan İspanyol mutfağının püf noktalarını öğrenmek isteyenler, bu orijinal lezzetlerin tadına bakarken sorularını Şef Carlos’a kendileri sorabilecekler.

mrriott-sisli4.jpg

Ayrıca, İstanbul Marriott Hotel Şişli bu yıl 14 Şubat Sevgililer Gününü “İspanyol”ca kutlamaya hazırlanıyor. İspanyol şefin elinden aşkı en güzel anlatan lezzetler ve tutkulu İspanyol melodilerinin canlı performansı eşliğinde, sevgililer gününü sıra dışı bir alternatifle kutlamak için Marriott Şişli 14 Şubat’a özel romantik ve kaliteli bir ortam sunuyor.

 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.