• BIST 9454.03
  • Altın 2500.414
  • Dolar 32.5951
  • Euro 34.8132
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • Antalya 20 °C

THY içecekte kısıntı başlattı

THY içecekte kısıntı başlattı
Ekonomide verdiği soğuk servis yerine iç hatlarda sunulan sıcak sandviç ile kek yüklemesine başlayan THY içecek sayısında da kısıtlamaya gitti.

İSTANBUL- Türk Hava Yolları geçen hafta kısa olan bazı uçuşlarda ikram değişikliğine gitmişti. Ekonomide verdiği soğuk servis yerine iç hatlarda sunulan sıcak sandviç ile kek yüklemesi başladı. THY, dünden itibaren sunduğu içecek sayısında da kısıtlamaya gitti

İÇ HATLARDA HANGİ İÇECEKLER KALDIRILDI

İç hat uçuşlarında ekonomi sınıfında yolculara verilen domates suyu, gazoz, elma suyu ikramdan kaldırıldı. THY iç hat seferlerinde ekonomi sınıfında alkollü içecek servis etmiyor.

KISA DIŞ HAT SEFERLERİNDE KALDIRILAN İÇECEKLER

THY bir süre önce soğuk ikram yerine vermeye başladığı sıcak sandviç ve kek uygulamasıyla içecekler konusunda da değişikliğe gitti. Buna göre kısa dış hat seferlerinde içecek mönülerinden gazoz, buzlu çay, tonik, Pepsi Cola, Pepsi Light gibi alkolsüz içeceklerin yanı sıra viski, votka, rakı ve cin de kaldırıldı.

HANGİ ALKOLLÜ İÇECEKLER VERİLİYOR

Kısa mesafeli dış hat seferlerinde yerli ve yabancı olmak üzere iki çeşit kırmızı-beyaz şarap ile bira yükleniyor. Business class’ta ise standart alkollü içecek servisi gerçekleştiriliyor. Bu içeceklerin sayıları için de detaylı ölçümler gerçekleştirilecek. Talebe göre yükleme yapılacak.

THY’NİN KISA DIŞ HAT UÇUŞLARI HANGİLERİ?

Soçi, Beyrut, Köstence, Bükreş, Selanik, Karadağ, Atina, Odesa, Dubrovnik, Kherson, Priştina, Üsküp, Tiran, Belgrad, Cluj, Dnipropetrovsk, Kiev, Saraybosna, Sofya, Varna, Astrahan, Budapeşte, Erbil, Hurghada, Ljubljana, Nahçıvan, Prag, Salzburg, Varşova, Bağdat, Batum, Graz, Süleymaniye, Lviv, Napoli, Rostov, Tiflis, Zagrep, Bologna, Kahire, Bakü, Oblasti, Malta, Necef, Şarm el Şeyh, Moskova Vnukovo, Katanya, İskenderiye, Kösice, Minsk, Zaporijya, Stavropol, Vilnius.

BU HATLARDAN HANGİLERİNDE ALKOL SERVİSİ YOK

THY uzun süredir bu hatlarda alkol servisi yapmıyor: Bağdat, Erbil, Süleymaniye, Necef, Kahire, İskenderiye.
 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.