• BIST 9524.59
  • Altın 2502.068
  • Dolar 32.5481
  • Euro 34.6336
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • Antalya 18 °C

EMİTT’de önemli paneller

EMİTT’de önemli paneller
EMITT Turizm Fuarı'nda düzenlenecek panellerde dünya turizmini ve Türk turizmini yöneten ünlü isimler turizmin geleceğini konuşacaklar.

İSTANBUL- Dünya turizminin karar vericileri 26 – 29 Ocak 2017 tarihleri arasında yapıcaka Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı –EMITT'te katılacakları panellerde turizmin geleceğini konuşacaklar. Panellerde Dünya Turizm Örgütü (UNWTO) Genel Sekreteri Taleb Rifai, Alman Seyahat Birliği DRV'nin Başkanı Norbert Fiebig, HOTREC Başkanı Susanne Kraus Winkler ile Türk turiziminin yönecileri yer alacak.

EMİTT DÜNYANIN EN BÜYÜK BEŞ TURIZM FUARı ARASINDA
Dünyanın en büyük beş turizm fuarı arasında yer alan EMITT, katılımcılarına uluslararası alanda, yeni satın alma, iş geliştirme, yeni iş ve işbirliği fırsatları sunacak. Katılımcılar, fuar kapsamında yapacakları anlaşmalarla, iş hacimlerini arttırma olanağı bulacaklar.

80 ÜLKEDEN 5 BIN KURULUŞ KATıLıYOR
Turizm sektörürü profesyonellerinin 21’inci kez buluşmasına hazırlanan EMİTT’te 80 ülkeden 5 bin kuruluşun yer alması ve 60 bin kişinin ziyaret alması hedefleniyor. EMITT ziyaretçileri fuarda seçtikleri tatil destinasyonlarını inceleyebilecek ve bütçelerine uygun olan tatil seçeneklerine karar verebilecek. 28 - 29 Ocak tarihlerinde ziyaretçilere açık olan EMITT’te seyahat severlerin bütçelerine uygun tatil rotaları cazip fiyatlar ve “Erken rezervasyon” kampanyaları ile sunulacak.

TURIZMDE YENI HEDEFLER VE STRATEJILER
TÜRSAB Yurtdışı Temsilcisi Hüseyin Baraner’in moderatörlüğünde fuarda düzenlenecek ilk panel “Turizmde Yeni Hedefler ve Stratejiler” başlığıyla 26 Ocak Perşembe günü saat 14.30’da yapılıyor. Panele Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü (UNWTO) Genel Sekreteri Taleb Rifai, HOTREC Başkanı Susanne Kraus Winkler ve DRV Başkanı Norbert Fiebig konuşmacı olarak yer alıyor.

ÖZGÜNLÜKLERIYLE MARKALAŞAN ŞEHIRLER
Fuarın ikinci günü saat 14.30’da Atılım Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü Başkanı Prof. Dr. İbrahim Birkan’nın moderatörlüğünde “Özgünlükleriyle Markalaşan Şehirler” paneli yapılacak. Panele konuşmacı olarak Gaziantep Belediye Başkanı Fatma Şahin, Eskişehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ve Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer yer alıyor

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.