• BIST 9679.8
  • Altın 2477.505
  • Dolar 32.435
  • Euro 34.4544
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 14 °C
  • Antalya 21 °C

Bentour Reisen kriz tanıtımla aşılır

Bentour Reisen kriz tanıtımla aşılır
İsviçre merkezli Türk acentesi Bentour Reisen kriz döneminde Avrupa’nın önemli fuarlarında yer alarak tanıtım ve reklamı arttırıyor.

ANTALYA- Antalya Regnum Carya Belek’te 800 satış acentesenini katılımıyla düzenlediği “Bentour Comedy Organizasyonu” ile 2007 sezonunu açan İsviçre merkezli Türk acentesi Bentour Reisen kriz döneminde tanıtım ve reklamı arttırıyor. Tanıtımın en önemli çalışma olduğunu belirten Bentour Reisen Ocak ayında Avrupa’da gerçekleşecek fuarlara yöneldi.


bentour11.jpg

KADİR UĞUR: KÖTÜ ALGI SESSİZ KALARAK ÇÖZÜLEMEZ

Antalya toplantısında Bentour Reisen Başkanı Kadir Uğur görevi oğlu Deniz Uğur’a bıraktığını belirtirken “Türkiye’nin kötü algısını düzeltmesi için tanıtım ve reklam yapması gerekiyor. 200 milyon dolarlık reklam harcaması ile 20 milyarlık gelir elde eder. Kötü propogandalara karşı sessiz kalınarak, tepki gösterilmezse daima kaybedilir” demişti.

fuar1.jpg

BENTOUR REISEN, TANITIM VE REKLAM DİYOR
Tanıtım ve reklama önem veren Bentour Reisen, bu amaçla Avrupa’nın önemli fuarlarında yer alarak Türkiye’nin tanıtımını hedefledi.
Bentour Reisen, Stuttgart CMT ve Zürih FESPO fuarlarında, otel partnerleri (Delphin, Stone, Vonhotels, Calista, Side Star, Novum, IC hotels, Sueno ve Sunis Grupları) ile beraber daha BÜYÜK standlar ile Türkiye tanıtımını arttırıp, ülkemizin ihtiyaç duyduğu pozitif imajı sağlamayı hedefliyor.

fuar2.jpg

BENTOUR REISEN, 9 GÜN TÜRKIYE’YI TANıTACAK
Ayrıca 14 – 22 Ocak tarihleri arasında Avrupanın en prestijli turizm fuarlarından biri olan Stuttgart CMT fuarında Bentour Reisen, Delphin, Stone, Vonhotels, Calista, Side Star ve Novum Otel grupları ile el ele Türkiye salonunda ziyaretçilere büyük bir stand ile 9 gün süresince ülkemizin tanıtımını ve reklamını yapacak.
Aynı fuarda 19 Ocak da başlayacak Golf sporu temalı salonda Bentour Reisen’ın, Regnum Carya Resort & Spa ile beraber ülkemizde bulunan Golf destinasyonların tanıtımı ile ilgili büyük bir standı bulunacaktır.

Isviçre turizm piyasasının en önemli fuarı olan 26 Ocak’ta yapılacak Zürih Fespo organizasyonunda da Bentour Reisen, Delphin, Vonhotels, IC Hotels, Sueno ve Sunis otel grupları ile beraber büyük bir stand ile 4 gün boyunca ziyaretçileri ağırlayıp Türkiye’nin tanıtımını yapacak.

Bentour Reisen ayrıca 12 – 15 Ocak tarihleri arasında düzenlenen Isviçre Bern turizm fuarında Sunis Otel grubu ile beraber bir stand ile ziyaretçilere tanıtıp yaparken, 21 Ocak tarihinde Düsseldorf da başlayacak olan ve 8 gün süren Yelken, Yat ve Su sporları temalı “Boot” fuarına da katılacak.
 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.