• BIST 9676.05
  • Altın 2502.409
  • Dolar 32.5883
  • Euro 34.8536
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 24 °C
  • Antalya 21 °C

Skalite’de ödüle değer turizmci yok

Skalite’de ödüle değer turizmci yok
Skal İstanbul’un Skalite Ödülleri töreninde bu yıl 'turizmin çıtasını yükselten kişi ve kurumlar' olmayınca ödüller 30 yıl üzerindeki üyelere verildi.

ÖZKAN ALTINTAŞ- TÜRKİYE TURİZM
İSTANBUL-
Skal International İstanbul Kulübü’nün 60. yılını kutladığı gecede Skalite Özel Ödülleri de sahiplerini buldu. Ödüller bu sene, otuz yıl ve üzerinde hizmet veren kulüp üyelerine verildi. Skal İstanbul Başkanı Bahar Birinci “Bu yıl turizmde yaşanan sıkıntılar nedeniyle turizmin çıtasına yükseltecek kişi ve kurumlar olmadığı için ödülleri otuz yıl ve üzerinde hizmet veren kulüp üyelerine veriyoruz. Üyelerimiz geçmişte gösterdikleri başarılarla bu ödülleri çoktan haketmişlerdi. Geceyi hazırlarken hem eğlendik, 60 yılı bir geceye sığdırmak çok zor oldu. Skal International Dünya Başkanı David Fisher’in bizim için önemli olan bu gecede aramızda olması bezi memnun etti” dedi.

skalite-fisher-bahar.jpg

Dünya Başkanı David Fisher, İstanbul Skal Başkanı Bahar Birinci'ye "İstanbul soğudu" diyerek atkı armağan etti.

skalite15.jpg

skalite13.jpg

Skal International Dünya Başkanı David Fisher, Hülya Aslantaş,Bahar Birinci, Salih Çene

skal-dunya-fischer.jpg
 

Skal International Dünya Başkanı David Fisher, Özkan Altıntaş ve Halil Tuncer 

ÖNEMLİ KATILIM OLDU

Toplam 81 yıllık geçmişiyle dünyanın en köklü sivil toplum örgütlerinden biri olan Turizm sektörü profesyonellerinin yer aldığı ve 90 ülkede üyelikleri bulunan kal International İstanbul’un 60’ıncı yılı nedeniyle Radisson Blu Şişli Hotel’de düzenlenen geceye Skal İstanbul Kulübü üyeleri, Türkiye Skal Kulüplerinin Başkanları, Turizmden Sorumlu Vali Yardımcısı İsmail Gültekin katıldı.

skalite-nihat-boytuzun.jpg

Skal International Dünya Başkanı David Fisher, geçmiş dönem Dünya Başkanları Hülya Aslantaş ve Salih Çene, Skal International İstanbul Kulübü Başkanı Bahar Birinci, Yönetim Kurulu üyeleri ile turizm dünyasının seçkin isimleri ile geçtiğimiz günlerde Dünya Seyahat Acernteleri Birliği-UFTAA’nın kongresine İstanbul’da gerçekleştirilmesine sağlayan Nihat Böytüzün’de yer aldı.

skalite-tav.jpg

Ödülleri Skal International İstanbul Kulübü Başkanı Bahar Birinci’nin ve yönetim kurulu üyelerinin verdiği gecede, otuz yıl ve üzerinde hizmet veren üyelere Skalite Özel Ödülleri verilirken Cornelia Diamond Golf & Spa Hotel ‘Sealed Air Sürdürebilirlik ve Turizm Özel Ödülü’nün sahibi oldu.

skalite11.jpg

KABARE GÖZÜYLE 60 YıL: ‘BÜYÜLÜ YıLLAR’
MNG Airlines’ın Platin; TAV Havalimanları, Çelebi Havacılık Holding A.Ş. ve SealedAir’in Altın sponsorluğunda düzenlenen, Murat Ali Aydın’ın sanat yönetmenliğini üstlendiği gecede; Skal International İstanbul Kulübü’nün 60 yılı ‘Büyülü Yıllar’ teması ile adeta bir kabareye dönüştürüldü.
Geceye Nebi Birgi ve Müzikalci Orkestrası dans grubu ile DJ Emman Çiçek müziği ile renk kattı.

‘HISSELI HARIKALAR KUMPANYASı’
Yönetim kurulu üyeleri tarafından sahnede seslendirilen ‘Hisseli Harikalar Kumpanyası’ şarkısı büyük beğeni topladı. Ayrıca geçmiş dönem kulüp başkanlarının röportaj videoları konuklara nostaljik dakikalar yaşattı. Nebi Birgi’nin Sakal İstanbul başkanı Bahar Birinci ile birlikte sunum, dansları ve şarkıları ile Skal’ın 60 yıllık geçmişini yaşadılar.

skalite-pasta3.jpg

Radisson Blu Şişli Mutfak Şefi ikret Özdemir, yardımcısı Kadir Madakbaş ve mutfak ekibi Skalite için özenle hazırladıkları pastayı kabare şeklinde sundular.

skalite-pasta7.jpg

skalite-pasta.jpg

Gecenin sonunda sahneye davet edilen ödül alan üyeler, Başkanlar ve Yönetim Kurulu Üyeleri hep birlikte coşkuyla 60. yıl pastasını kestiler.

Gecede ödül alan Skal International İstanbul Kulübü Üyeleri

SOMER ÖZKÖK 1962

ŞÜKRÜ ERGUR 1970

skalite-ersin-ozgundogdu.jpg

ERSİN ÖZGÜNDOĞDU 1971

YILMAZ TECMEN 1972

SİNAN BABİLA 1972

SAVAŞ GÜRSEL 1973

GEORGE KUDYAN 1973

skalite-ferit-mustafa-ahmet.jpg

FERİT VOLKAN 1974

GÜNER ŞEKERCİOĞLU 1974

HÜLYA ASLANTAŞ 1976

SADETTİN BÜLBÜL 1976

ORHAN BAŞDOĞAN 1976

skalite-ozkan-mahmet-kunt.jpg

MEHMET KUNT 1976

GEORGE RİZOF 1977

NURDAN ÜSTMAN 1977

CEYLAN PİRİNÇÇİOĞLU 1977

ÖMER KAYALIOĞLU 1977

MELİKE DOĞRUER 1980

TALHA ÇAMAŞ 1981

TİMUR BAYINDIR 1981

KENAN MAĞRİPLİ 1981

ELİZA MİZRAHİ 1981

ÜNSAL ŞINIK 1981

ALİ ETİNGÜ 1981

ÖZKAN DERBEND 1982

AYDIN İLDEM 1983

TANAŞ DUKOVİÇ 1983

NADİYE TATAR 1984

BAHATTİN YÜCEL 1984

SÜLEYMAN BLUM 1986

ALİ KIRGIZ 1986

Skalite Ödülleri Hakkında:

Skal International İstanbul Kulübü’nün Türkiye Cumhuriyeti’nin 75’inci yılında Türkiye turizmine hediye olarak başlattığı Skalite ‘Turizm’de Kalite’ Ödülleri’nin amacı turizm sektöründe kalite ve kaliteye yapılan yatırımın çıtasını yükseltmeyi hedefleyen kişi ve kuruluşları ödüllendirmek olduğu kadar, kaliteyi bir yönetim felsefesi olarak benimsemiş bu kişilerin aynı zamanda sektör çalışanlarına örnek olmalarını sağlamak.
Günümüze kadar düzenlediği çeşitli toplantı ve sempozyumlarla turizm sektörünün güncel ve önemli sorunlarına çözümler sunan Skal International İstanbul, ilk kez 1998 yılında, Turizm’de kaliteyi ödüllendirmek için "Skalite Ödülleri" ile Türk turizminde kalite olgusunu gündeme getirdi.

Skal International İstanbul Hakkında:

Seyahat ve turizm sektörünün tüm branşlarını çatısı altında toplayan tek uluslararası organizasyon olan Skal International, 82 yıllık geçmişiyle dünyanın en köklü sivil toplum örgütlerinden biridir. 2016 senesinde 60.yılını kutlayan, 1956 yılında kurulan Skal International İstanbul Kulübü, 80 ülkede yapılanmasıyla en geniş tabanlı sivil toplum örgütü olan Skal International'a bağlı olarak faaliyet göstermektedir. Skal International İstanbul Kulübü, 289 üyesi ve hayata geçirmiş olduğu projeler ile dünyanın en büyük Skal kulübü konumundadır.
 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.