• BIST 8963.84
  • Altın 2278.807
  • Dolar 32.3097
  • Euro 35.0661
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 9 °C
  • Antalya 15 °C

Ahmet Çetin’den “Bodrum Tadında”

Ahmet Çetin’den “Bodrum Tadında”
Türkiye Sınır Tanımayan Şefler Derneği- Aregala Başkanı Ahmet Çetin, Bodrum Ortakent’te “Bodrum Tadında” adlı bir restoran açtı.

ZAFER BAYKAL-TÜRKİYE TURİZM
BODRUM-
Aregala Türkiye Sınır Tanımayan Şefler Derneği’nin Başkanı Ahmet Çetin, Ortakent’te yazdığı kitabın başlığıyla “Bodrum Tadında’ adıyla restoran açtı. ‘Bodrum Tadında’ adlı kitabıyla Bodrum’un özel lezzetlerini değerlendirecek olan Ahmet Çetin “Gelenlere Bodrum’un özel lezzetlerini sunarak kutabımın alt yapısını daha kapsamlı olarak hazırlıyorum” şeklinde konuştu.
Milas Bahçeköy doğumlu olan Çetin, Bodrum’da farklı turistik tesislerde çalışan ve son olarak Belediye Gıda A.Ş.’de Yiyecek İçecek Müdürlüğü yapan Ahmet Çetin, “Bodrum Tadında” adlı restoran ile yeni sezona hazırlanıyor.

ahmet-cetin-11.jpg

ahmet-cetin-123.jpg

ULUSLARARASı YARıŞMALARDA TÜRKIYE’YI TEMSIL ETTI

Deneyimli mutfak şefi Ahmet Çetin,Uluslararası yarışmalarda Türkiye’yi temsil eden ekipte yer alan, yarışmaların yanı sıra workshoplar da Türk mutfağının tanıtımına önemli katkılarda bulundu. Çetin, Ortakent Mahallesi’nde 3 dönümlük bir alanda, aileler için ideal, çocuk bahçesi olan restoran ile hizmet vermeye başladı. Sabah kahvaltısı ve akşam yemekleri ile Bodrum’a yeni bir lezzet anlayışı katan Ahmat Çetin “Yaz aylarında kır düğünü başta olmak üzere, toplantılar ve her türlü organizasyonun da yapılabileceği donanıma sahip bulunuyoruz. Mutfağımızda ikram ettimiz farklı lezzeteki yemekleri özelliğimizi oluşturuyor” dedi.

ahmet-cetin-17.jpg

ahmet-cetin-22.jpg

ahmet-cetin-16.jpg

BODRUM TADıNDA ADLı BIR KITAP YAZDı

‘Bodrum Tadında’ adlı basım aşamasına gelen bir kitap da hazırlayan Çetin “Yıllardır yapmak istediğim bir projeyi hayata geçirdiğim için çok mutluyum.Mekanımda yöresel yemekler ağırlıklı olacak. Yörük ve Türkmen kültüründe yer alan lezzetleri sunacağız. Türk mutfağının yanı sıra isteklere göre diğer ülke mutfaklarına ait lezzetleri de sunma imkanımız var. Yemek üzerine eğitimler, workshoplar olacak. Yerli ve yabancı ünlü aşçıları burada ağırlayıp aynı zamanda yemek turizmi olacak diyebiliriz” dedi.

ahmet-cetin-12.jpg

ahmet-cetin-134.jpg

ahmet-cetin-23.jpg

ahmet-cetin-13.jpg

ahmet-cetin-21.jpg

MEYVE AĞAÇLARIYLA DOLU BAHÇE

Farklı meyve ağaçlarının da bulunduğu bahçe içerisinde, restoran ile 9 oda 22 yataklı butik otelden oluşan işletmenin sahibi Çetin, restoranda iki ayrı mutfak olacağını, mutfaklardan birinin eğitim amaçlı kullanılacağını belirtti. Daha şimdiden ünlülerin ve sanatçıları uğrak yeri olan restoran, herkesin beğenisini kazandı.
Türkiyeturizm.com olarak kendisine başarılar diliyoruz.

 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.