• BIST 8963.51
  • Altın 2278.807
  • Dolar 32.3097
  • Euro 35.0661
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 9 °C
  • Antalya 15 °C

Bentour 2016 yılını kârla kapadı

Bentour 2016 yılını kârla kapadı
Bentour Genel Müdürü Deniz Uğur: Türkiye pazarındaki düşüşe rağmen, Bentour büyümeyi partnerlerine sunduğu avantajlara ve istikrarlı büyümeye bağlıyor.

ANTALYA- Bentour Reisen 31.10.2016 tarihinde sona eren 2016 mali yılını kârla kapatmayı başardı. Türkiye pazarındaki düşüşe rağmen, yılın olumlu sonuçlanmasını, Bentour, destinasyon spesiyalisti olarak partnerlerine sunabildiği avantajlara ve ürün portföyündeki istikrarlı büyümeye bağlamaktadır.

GEÇEN YıL ZORLUK YAŞADıK
Geçen yılın zor bir sınav şeklinde geçtiğini belirten Bentour Genel Müdürü Deniz Uğur: “Aldığımız önlemlerin yerinde olup, geçen mali yılı karla kapatabildiğimizden dolayı mutluyuz ve gurur duyuyoruz. Başarımızda katkısı olan ekibimizi ve bize sadakatlarını esirgemeyen seyahat acente partnerlerimizi ve otel partnerlerimizi de unutmamak gerekiyor” diye sözlerine ekledi.

BENTOUR’U DOĞRU YERLERE TAŞıDı
2014 yılında yönetim kurulu tarafından karar alınan ve 2015 yılında istikrarlı bir şekilde hayata geçirilen büyüme stratejisi Bentour u doğru yerlere taşıdı. Özellikle Akdeniz Bölgesindeki destinasyon portföyünün belirgin bir şekilde genişlemesi, pazarların çeşitlenerek büyümesi ve Uçak koltuk risklerin talepler doğrultusunda optime edilmesi Bentourun bu stratejisinin temel taşlarıdır.
Ayrıca daha önceden başarıyla tamamlanan IT Projeleri sayesinde izlenen büyüme stratejisinde Bentour aralarında çeşitli havayolları şirketlerine arabirimler üzerinden direk bağlanmak ve X-ürünü BENX i hayata geçirmek gibi hedeflerine hızla ulaştı.

DEV KURULUŞLAR ILE AYNı SEVIYEDEYIZ
Deniz Uğur: “Şirketimiz geçmişte sahip olmadığı birçok olanaklara sahip. Teknik olarak dev kuruluşlar ile şu an aynı seviyede bulunuyoruz. Bu imkânlarımız ile de önümüzdeki yılların da başarılı geçmesi için temelleri oluşturduk” diye ifade etti.
ZENGIN ÜRÜN YELPAZESI
Bentour Almanya, Avusturya, Hollanda ve İsviçre’deki seyahat acente parterlerine zengin bir ürün yelpazesi sunmaktadır. 2 yıldır İspanya, Portekiz, Yunanistan, Kıbrıs, Malta, Mısır, Meksika, Kap Verde Adaları, Birleşik Emirlikler, Hırvatistan ve Bulgaristan gibi ülkelere seyahatler için rezervasyonlar alınmaktadır. Tayland, Küba, Dominik Cumhuriyeti, Moritus ve Sri Lanka destinasyonlarınıda Bentour gelecekteki programına şimdiden dâhil etmiştir.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.