• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C
  • Antalya 18 °C

Emirates'ten Duty Free’de mil

Emirates'ten Duty Free’de mil
Emirates Skywards, dünyadaki en çeşitli ürün yelpazesine sahip olan Dubai Duty Free’deki anlaşmalı mağazalarda Mil kullanımı için ortaklık gerçekleştirdi.

DUBAİ- Emirates Havayolu’nun ödüllü uçuş programı Emirates Skywards, dünyadaki en çeşitli ürün yelpazesine sahip olan Dubai Duty Free’deki anlaşmalı mağazalarda Mil kullanımı için ortaklık gerçekleştirdi.

İnsanları ve şehirleri birbirine bağlayan Emirates Havayolu, yolcu hizmeti ve memnuniyeti için yaptığı yeniliklerine devam ediyor. Havayolunun ödüllü uçuş programı Emirates Skywards üyeleri, artık kazandıkları Milleri, Dubai Uluslararası Havalimanı ve Güney Dubai’deki Al Maktoum Uluslararası Havalimanı’ndaki Dubai Duty Free mağazalarında harcayabiliyor.

Dubai Uluslararası Havalimanı’ndan Emirates’in küresel ağındaki 150’nin üzerinde uçuş noktasına direkt ya da transit seyahat eden, Emirates yolcuları, Dubai Duty Free’deki 34,000 metrekarelik alışveriş alanının keyfini çıkarabiliyor. Ayrıca, Emirates Skywards üyeliği ile moda aksesuarlarından parfüme, elektroniğe ve daha fazlasına uzanan uluslararası ve lüks markalardan oluşan 35,000’den fazla ürün yelpazesinde Millerini kullanarak dilediklerince alışveriş yapabiliyorlar. Yolcular sadece, mağaza kasalarında, ödeme esnasında pasaportları ve biniş kartları ile Emirates Skywards kartlarını göstererek veya üyelik numaralarını vererek bu hizmetten faydalanabiliyorlar.

Harcamalar, 100 AED’ye eş olan 4,500 Milden başlıyor. Her bir ek dirhem 45 Skywards Miline eşit ve üyelerin harcayabileceği Mil miktarı için herhangi bir sınırlama bulunmuyor. Üyeler, Skywards Millleri ile nakit veya kredi kartı ödemesini birleştirerek ürün satın alabiliyorlar.

Emirates Skywards, 16’ıncı yılında ve 16 milyondan fazla üyeye sahip. Üyeler, ortak havayolları, oteller ve çeşitli markalar ile sunulan özel kampanyalara ek olarak, dünya çapındaki spor, sanat ve kültürel etkinliklerden de faydalanabiliyorlar.

Emirates Skywards Hakkında

Blue, Silver, Gold ve Platinum olmak üzere dört statülü üyelik sunan Emirates’in ödüllü uçuş programı Emirates Skywards, özel ayrıcalıkları ile dikkat çekiyor. Emirates Skywards üyeleri, Emirates ya da ortak bir havayolu ile uçtuğunda veya programın belirlediği otelleri, araba kiralama şirketlerini, finans, eğlence ve yaşam markalarını kullandığında Skywards Mili kazanabiliyorlar. Skywards Milleri; Emirates ve diğer Emirates Skywards ortağı olan havayolu bileti, sınıf yükseltme, otel konaklama, gezi ve özel alışverişler için kullanılabiliyor. Emirates Skywards hakkında internet üzerinden daha fazla bilgi edinebilirsiniz: http://www.emirates.com/english/skywards/

 

Dubai Duty Free Hakkında

Dubai Duty Free, 20 Aralık 1983 tarihinde hizmete açıldı ve bu geçen 30 yıllık süre boyunca; 2015’teki 1.888 milyar dolarlık iş hacmi ile dünyanın önde gelen havalimanı duty free’lerinden biri oldu.

Yaklaşık 6,000 çalışanı ile Dubai Duty Free’nin işletmesi, havalimanı perakendeciliğinde kriterleri düzenli olarak yukarılara taşıdı ve taşımaya da devam ediyor. Kuruluş prensibi olan; yolculara, alışveriş dostu bir ortamda birinci sınıf bir perakende deneyimi ve kapsamlı ürün çeşidi sunma vaadi, bugün de geçerliliğini koruyor.

Dubai Duty Free, Dubai Uluslararası Havalimanı’nda 34,000 metrekare, Dubai South’taki Al Maktoum Uluslararası’nda 2,500 metrekare bir alanda hizmet veriyor.

Perakende hizmetlerine ek olarak, Dubai Duty Free; The Irish Village, Century Village, Dubai Duty Free Tenis Şampiyonası’nın gerçekleştiği Dubai Duty Free Tenis Stadyumu’na ve The Jumeirah Creekside Hotel’in de dahil olduğu Leisure Division’a da ev sahipliği yapıyor.

Emirates hakkında:
Dünyanın en hızlı büyüyen havayolu şirketlerinden Emirates, bugüne kadar 500’ün üzerinde uluslararası ödül kazandı. Emirates, yolcularını altı kıtada, 83 ülkede 154 destinasyona taşıyor. 247 adet geniş gövdeli Airbus ve Boeing uçakla faaliyet gösteren Emirates’in toplam değeri 112 milyar doların üzerinde 234 uçak siparişi bulunuyor.
Detaylı bilgi için: www.emirates.com
Ayrıntılı bilgi için:
Bersay İletişim Danışmanlığı / Ayben Cumalı / 0212 337 52 13 / 0554 844 68 05

 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.