• BIST 9019.24
  • Altın 2279.382
  • Dolar 32.3171
  • Euro 35.0505
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 9 °C
  • Antalya 15 °C

UFTAA’nın 50’ci Altın Yılı Pronto’da

UFTAA’nın 50’ci Altın Yılı Pronto’da
İstanbul Hilton Bosphorus Hotel'de yapılacak UFTAA 50’inci Altın Yıl Jübile Kongresi prontoMICE DMC tarafından organize ediliyor

İSTANBUL- Dünya Seyahat Acenteleri Federasyonu İstanbul’da 25-26 Kasım 2016 tarihleri arasında İstanbul Hilton Bosphorus Hotel'de yapılacak UFTAA 50’inci Altın Yıl Jübile Kongresi prontoMICE DMC tarafından organize ediliyor.

Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde, Türk Hava Yolları ve TÜRSAB’ın destekleriyle düzenlenen UFTAA 50’inci Altın Yıl Jübile Kongresi dünyanın turizmcilerini İstanbul’da toplayacak.

200’E YAKıN DELEGE BEKLENIYOR
Dünyada 60 farklı ülkeden yaklaşık 15 bin üyesi bulunan UFTAA, seyahat endüstrisinin önemli çatı örgütlerinden biri olarak kabul ediliyor. İstanbul Hilton Bosphorus Hotel'de gerçekleştirilecek kongreye 200’ye yakın uluslararası delegenin katılması bekleniyor.

ali-uftaa.jpg

ALI ONARAN: GURUR VEREN KONGRE
Kongrenin Türkiye’nin sıkıntılı döneminde önemli bir tanıtım fırsatı olduğunu belirten Prontotour Yönetim Kurulu Başkanı Ali Onaran, "UFTAA gibi büyük bir meslek örgütünün 50. Yıl Jübilesini İstanbul'da yapıyor olmak hem şehrimizi yeniden dünyanın vitrinine taşımak hem de güvenli şehir imajını tazelemek açısından önemli. Öte yandan prontoMICE DMC'nin böyle bir etkinliği üstlenmiş olması bizler için de gurur verici" dedi.

tursab-uftaa5.jpg


UFTAA BAŞKANı SUNIL KUMAR: DÜNYAYA SAKİN ISTANBUL’U SUNACAĞıZ
UFTAA Başkanı Sunil Kumar bu organizasyonla dünyaya İstanbul'da her şeyin normal olduğu mesajını vereceklerini söyledi. Kumar, “İnsanları İstanbul'a gelmeleri konusunda cesaretlendirmeye çalışıyoruz. Dünyanın Türkiye'de ve İstanbul'da normal bir hayatın devam ettiğini bilmesi lazım” diye konuştu.
İki gün sürecek organizasyonda forumlar, B2B görüşmeler ve çeşitli toplantılar düzenlenecek; Altın Jübile Ödül Töreni yapılacak. Kongre ve etkinlikleri Türkiye’den de çok sayıda turizmcinin takip etmesi bekleniyor.

PRONTOMICE DMC HAKKıNDA
prontoMICE DMC, 1993’te Prontotour Grup’a bağlı olarak kuruldu. Prontotour Group olarak bugüne kadar gerçekleştirilen binlerce etkinlik yaptı. prontoMICE DMC, etkinlik yönetimi ve iletişiminden incentive programlarına, konferans çözümlerinden iş amaçlı seyahat organizasyonlarına kadar farklı alanlarda tam kapsamlı ürün ve çözümler sunuyor.

 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.