• BIST 9093.41
  • Altın 2325.482
  • Dolar 32.3736
  • Euro 34.9977
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C
  • Antalya 23 °C

Müsiad Fuarı’nda turizm tartışılacak

Müsiad Fuarı’nda turizm tartışılacak
Müsiad Hizmet Sektör Kurulu’nun “2106 değerlendirmesi, 2017 beklentileri” başlıklı panelinde Türk turizminin tüm yönleri tartışılacak.

ÖZKAN ALTINTAŞ-TÜRKİYE TURİZM
İSTANBUL-
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği MÜSİAD tarafından 9-13 Kasım 2016 tarihleri arasında düzenlenen MÜSİAD Fuarı ve Uluslararası Ticaret Fuarı ile İş Forumu’nda Müsiad Hizmet Sektör Kurulu’nun “2106 değerlendirmesi, 2017 beklentileri” başlıklı panelinde Türk turizminin tüm yönleri tartışılacak. Türk turizminin geleceğe yönelik sorunları ve yapılması gerekenlerin gündeme taşınacağı panel için Müsiad Hizmet Sektör Kurulu Başkanı Sertip Akşahin "Fuarda Türk turizminin yaşadığı sıkıntıları dile getirerek çözüm çarelerini belirteceğiz. Fuar sonrası ise Müsiad Hizmet Sektör Kurulu üyeleri ile birlikte Diyarbakır, Batman ve Mardin bölgelerini ziyaret ederek yerinde incelemelerde bulunacağız. Amacımız Türk turizmine katkı sağlamak ve dünyada ülkemiz hakkında oluşan kötü algıya karşı bölge temsilcilerimizle toplantı yaparak birlikte çözüm çareleri belirlemektir" dedi.

nabi-avci1.jpg

ilker-ayci-thy-baskani.jpg

BAKAN NABI AVCI ILE TÜROB KATILACAK

Müsiad Hi zmet Sektör Kurulu Başkanı turizmci Sertip Akşahin’ın moderatörlüğünde düzenlenen panelde Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı ile Türkiye Otelciler Birliği- TUROB Genel Sekreteri Uygar Koçaş birer konuşma yaparak turizm hakkında görüşlerini bildirecekler.

HİZMET SEKTÖR KURULU PLANLAMA YAPTI
Müsiad Hizmet Sektör Kurulu Başkanı Sertip Akşahin başkanlığında yapılan toplantıda Başkan Yardımcıları İşletmeci Nurdan Ertuğrul, turizmci Mehmet Şen, sigortacı Mehmet Raşit Arıpınar, avukat Çağlan Aslan, turizm taşımacılığı Vahit Aslan, patanet ve merka danışmanı Rüştü Gümüş, turizmci Muhammet Topaloğlu Müsiad Fuarı’nda yapılacak programı belirlediler.
Buna göre 9-13 Kasım’da yapılacak fuarın ikinci günü olan 10 Kasım günü saat 15.00’te kahve çay ikramı sonrası panelin 16.30’da başlatılması kararlaştırıldı. Ayrıca panelde Türk turizmine katkıda bulunan kişilere teşekkür plaketleri verilecek.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.