• BIST 9530.47
  • Altın 2475.879
  • Dolar 32.52
  • Euro 34.818
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 16 °C
  • Antalya 17 °C

UFTAA İstanbul’da buluşuyor

UFTAA İstanbul’da buluşuyor
UFTAA Başkanı Sunil Kumar: Dünya turizmcilerinin Türkiye’ye olan ilgisini artırarak İstanbul’un güvenli bir şehir olduğunu sunacağız

ÖZKAN ALTINTAŞ-TÜRKİYE TURİZM
İSTANBUL-
Dünyanın seyahat acentelerini “Altın Jubile Kongresi” için 60 ülkeden 125 üyesini İstanbul’da toplayacak olan Dünya Seyahat Acenteleri Birlikleri Federasyonu-UFTAA ve Hindistan Seyahat Acenteleri Birliği-TAAI Başkanı Başkanı Sunil Kumar “Dünya turizmcilerinin Türkiye’ye olan ilgisini artırarak İstanbul’un güvenli bir şehir olduğunu sunacağız” dedi.

tursab-uftaa.jpg

TÜRSAB’ın çalışmaları sonucunda; 25,26 Kasım 2016 tarihlerinde İstanbul Hilton Bosphorus Hotel’de düzenlenecek olan UFTAA Altın Jübile Kongresi’nin tanıtımı TÜRSAB Genel Merkezi’nde yapıldı. Toplantıya TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy, UFTAA Başkanı Sunil Kumar, TÜRSAB Genel Sekreteri Çetin Gürcün, TÜRSAB Yönetim Kurulu Üyeleri Burak Tonbul ve Davut Günaydın ile UFTAA CEO’su Ramesh Marwah katıldı.

basaran-kumar.jpg

TÜRSAB BAŞKANı ULUSOY: TÜRK TURIZMINE GÜVENIN GÖSTERGESI

TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy, UFTAA Altın Jübile Kongresi’nin İstanbul’a kazandırılması için büyük çaba sarf ettiklerini belirterek UFTAA Başkanı Sunil Kumar’a teşekkür etti. UFTAA Altın Jübile Kongresi’nin Türk turizmine olan güvenin bir göstergesi olduğunu belirten Başaran Ulusoy kongreninTürk turizmine olumlu yansımaları olacağını söyledi. Ulusoy insanların birbirleriyle artık bilgisayar ekranlarından görüştüklerini belirterek “Bizler bir araya gelip birlikte yiyeceğimiz karpuzun, kavunun kokusunu özler olduk. Bu toplantı dünya turizmcileri ile bir araya gelmemiz için fırsat olacaktır”dedi.

sunil-kumar.jpg

UFTAA BAŞKANı KUMAR: DÜNYADAN ÖNEMLI KATILIM OLACAK

UFTAA Başkanı Sunil Kumar UFTAA’nın 1966 yılında kurulduğunu belirterek “50’ci Altın Yıl’ın İstanbul’da kutlanması federasyona ayrı bir değer katıyor” dedi.
Türkiye’nin dünyanın en önemli turizm destinasyonlarından biri olduğunu hatırlatan Kumar “Üyelerimizle 50. Yıl Altın Jübile Kongre’sinin İstanbul’da gerçekleştirilmesi fikrini paylaştığımda olumlu görüşler aldım. Altın Jübile Kongresi için farklı ülkelerden yüksek katılım olmasını bekliyoruz” şeklinde konuştu.

tursab-uftaa2.jpg

NİHAT BÖYTÜZÜN’ÜN HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ

UFTAA Başkanı Sunil Kumar, yönetimi İstanbul’u seçmesinin en önemli nedeninin 50’inci yıl kongresinin İstanbul’da yapılmasının Onur Kurulu Üyesi Nihat Böytüzün’ün hayali olduğunu belirterek şöyle devam etti:“Sevgili dostumuz UFTAA’ya çok emek verdi. Onun hayalini gerçekleştirdiğimiz için mutluyuz.
İkinci neden ise dünyaya Türkiye ve İstanbul’da normal bir hayat olduğunu. İnsanların güvenli bir ortamda yaşadıklarını göstermektir. Dünyanın bu ülke için ğüven korkusunu ortadan kaldırmak için yönetim kurulu kongrenin İstanbul’da yapılmasına karar verdi.”

nihat-boytuzun.jpg

NİHAT BÖYTÜZÜN: UFTAA’YA VARIMI YOĞUMU VERDİM

TÜRSAB adına UFTAA’da Onur Kurulu Üyesi olarak yer alan Nihat Böytüzün kongreyi Türkiye’ye getirmeyı başardıklarını belirterek şunları söyledi: “Bu kongreye Singapur, Güney Afrika, Güney Amerika ve Hindistan talip olmuştu. 50’ci Altın önemliydi ve İstanbul’a aldık.Tarihi bir gün yaşıyoruz. Yıllardanberi UFTAA’da Türkiye’yi temsil etmek için için varımı yoğumu, paramı pulumu kullandım. UFTAA’da temsil ettiğim 20 üye ile kurulan TÜRSAB, günümüzde 9 bin üyeye ulaştı. Artık Türkiye’nin dışlandığı dönemleri aştık. Dünyanın en büyük kuruluş UFTAA’da yer aldık.”

tursab-uftaa5.jpg

UFTAA HAKKıNDA
UFTAA (Dünya Seyahat Acentaları Birlikleri Federasyonu), pek çok ülkeden bünyesinde barındırdığı Seyahat Acentaları Birlikleriyle 50 yıldır dünya turizm sektörünün gelişimine yönelik kayda değer çalışmalar yürütmekte olup, sektörün kilit kuruluşlarındandır. Günümüzün global olarak rekabetçi dünyasında, UFTAA sektörün gelişimine katkılarının yanısıra seyahat acentalarının çıkarlarını gözetmekte ve dünyanın her yerinden seyahat acentasının işbirliği kurabileceği bir platform görevi görmektedir.
 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.