• BIST 9704.31
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C
  • Antalya 29 °C

Tur Assist'de yatırımlara devam

Tur Assist'de yatırımlara devam
İspanyol Mapfre'nin iştiraklerinden Tur Assist, Türkiye'deki 20'nci yılını Adile Sultan Sarayı'nda düzenlenen bir törenle kutladı.

İSTANBUL- İspanyol Mapfre'nin iştiraklerinden Tur Assist, Türkiye'deki 20'nci yılını Adile Sultan Sarayı'nda düzenlenen bir törenle kutladı. Herhangi bir satın alma yapmadan Mapfre'nin en büyük 3'üncü asistans şirketi olduklarını belirten Tur Assist Genel Müdürü Cemal Fenercioğlu, "Türkiye'de 20'nci yılımıza da pazar lideri olarak girdiğimiz için gururluyuz. Yatırımlarımıza ara vermeden devam edeceğiz" dedi. Yol yardımdan çekiciye, konut onarımdan hava ambulansına, seyahat acentesinden, marangoza kadar farklı alanlarda toplam 8 bini aşkın hizmet birimi ile hizmetler sunan Tur Assist, Türkiye'deki 20'nci yılını Adile Sultan Sarayı'nda düzenlenen bir törenle kutladı.
Törende sigorta ve otomotiv sektöründe hizmet veren birçok şirketin üst düzey yöneticileri ile Tur Assist'in iş ortaklarından oluşan geniş bir davetli grubu yer aldı. Mapfre Asistencia Genel Müdürü & COO’su Alberto Berges Rojo, gecede Tur Assist’in Mapfre Asistencia’daki önemine değinen bir konuşma yaptı. Alberto Berges Rojo, Tur Assist’in yeni ürün tasarımı, yeni hizmet ağı çalışmaları, Tur Assist Akademi gibi projeleri ile Mapfre grubundaki diğer ülkelere örnek teşkil ettiğini söyledi.Genel Müdür Fenercioğlu, Türkiye'deki 20'nci yıllarına açık ara pazar lideri olarak girdiklerini belirtti. "Tur Assist olarak hiçbir satın alma gerçekleştirmeden Mapfre Asistencia ailesinin en büyük üçüncü asistans şirketi olduk" açıklamasında bulunan Fenercioğlu, "Asistans sektöründe hizmet kalitemizi arttırmak adına yatırımlarımızı sürdürmeye devam ediyoruz. Sektördeki bütün rakiplere karşın yüzde 50'nin üstünde pazar payımız ile açık ara liderliğimiz sürüyor. Hedefimiz yatırımlarımıza devam ederek, müşteri memnuniyetinden asla taviz vermeden pazar liderliğimizi devam ettirmek" diye konuştu.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.