• BIST 9431.16
  • Altın 2499.059
  • Dolar 32.5976
  • Euro 34.8021
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • Antalya 20 °C

Türk turizmcilerden mola-8

Türk turizmcilerden mola-8
Türk turizmciler Hindistan’ın 8 şehrinde sürdürdükleri tanıtımda Pazartesi günü Hyatt Regency Hydarabat Hotel’de Hindistanlı seyahat acenteleri ile buluşacaklar.

ÖZKAN ALTINTAŞ-TÜRKİYE TURİZM
HYDARABAD/ HİNDİSTAN
- Türk turizmciler Hindistan’ın 8 şehrinde büyük bir hızla sürdürdükleri “Destination Turkey Workshop and B2B” etkinliğine Hydarabad şehrinde mola verdiler. Pazar gününü Hydarabat'ta şehir turu yaparak tarihi ve kültürel yerleri gezecekler. Türk turizmciler Pazartesi günü Hyatt Regency Hydarabat Hotel’de Hindistanlı seyahat acenteleri ile buluşacaklar. Türk turizmcilere Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Özgür Aytürk’de eşlik ediyor.

hydarabad2.jpg

Türk turizminin yorgun savaşçıları otelin önünde dinlendiler.

hydarabadgul5.jpg

hydarabad-gul2.jpg

Gül kasesi içinde bulunan kırmızı boya "göz" olarak alnımıza sürüldü

hydarabad--goz.jpg

HINDISTAN’ıN 8 EYALET BAŞKENTINDE TANıTıM
Kültür ve Turizm Bakanlığı organizasyonu ve himayesinde, TÜRSAB ile TÜROFED işbirliğinde, Türk Hava Yolları ve Türk-Hindistan Turizm Konseyi -TITC desteğiyle, yapılan “Destination Turkey Workshop and B2B” etkinliğine katılan 23 Türk turizmciler Hindistan’ın 8 eyalet başkentinde Türkiye’yi tanıtıyorlar.

5 YILDIZLI OTELLERDE TANITIMLAR YAPILDI
Turizmciler Mumbai’den başladıkları tanıtımı Mumbai- ITC Center Hotel, Bangalore-Ritz Carlton Hotel, Kolkata- Hyatt Regency Hotel, Lucknow- Renaissance Hotel, Delhi-Hyatt Regency Hotel ve Ahmedabad- Hyatt Regency Hotel’de sürdürdüler. Tanıtımları Hyderabad ve Chennai şehirlerinde sürdürecek olan Türk turizmciler daha sonra Delhi’ye geçerek Türkiye’ye dönecekler.

TİTC BAŞKANI EMİN ÇAKMAK: TÜRKİYE İÇİN KOŞUYORUZ
Türk Hindistan Turizm Konseyi Başkanı Emin Çakmak “Şimdiye kadar yapılmayanı yaparak hızlı ve yorucu bir road show düzenledik. Türkiye’nin bu zor dönemden geçmesi için bizlere görev düşüyor. Hindistan’da Türkiye tanıtımını ilerde bir kez daha yapacağız. Daha sonra ise Pakistan ve Bengaldeş’e gidilecek. Arkasından Keziy Arika’dan başlayarak güneye kadar ineceğimiz farklı bir road show daha yapacağız. Planlarımızda Avustralya ve Yeni Zelanda’da bulunuyor. Elimizi taşın altına koyduk ve koşuyoruz” dedi.

TÜRKİYE’NİN ÖNEMLİ TURİZMCİLERİ KATILDI
TITC Başkanı Emin Çakmak başkanlığında düzenlenen etkinlikte Özgür Ayaşlıoğlu (Vip Tour Destination Manager), Savio Pereira (Vip Tour Sales Representation in India), Destination Manager Canan Saka (Olbia Travel Pazarlama Direktörü), Parmod Sahni (Orion Tur - Titc Üyesi), M.Muzammil (Orion Tur İş Geliştirme), Tufan Yağdoğan (R2d2 Turizm), Berra Önder (Hello Tourism - Titc Üyesi), Ajda Peker (Turopedia Managing Director - Titc Üyesi), Duygu Kuskulu (Crystal Concept Dmc Managing Director), Ahmet Kenan Polat (Indo Pak Azad Tur - Titc Üyesi), Ebru Eroskay (Glorious Dmc Travel), Sinem Duygu Oral (Rixos Otelleri - Fien Turizm A.Ş.), Yusuf Baştürk (Ritz Carlton Istanbul Satış Müdürü - Titc Üyesi), Kenan Baruğ (Titanic Hotels Sales Executive - Titc Üyesi), Ahmet Aras (Dubb Indian Restaurants Yönetim Kurulu Başkanı - Titc Üyesi), Vinod Kumar Chouan (Dubb Indian Restaurants Mutfak Şefi), Fulya Okutur (Dalyan Resort Yönetim Kurulu Üyesi- Doktob Temsilcisi - Titc Üyesi), Seyit Ahmet Uçaş (Fairmont Quasar Satış Genel Müdür Yardımcısı), Selda Vural (Grand Azur Marmaris / D-Hotel and Resort Satış ve Pazarlama Müdürü - Doğuş Group), Aysun Dolanbay (Swissotel -The Bosphorus Istanbul Satış Direktörü), Emin Çakmak (Titc), Ferah Yağan (Hilton Hotels), Farhad Kuka (Turkish Airlines Regional Sales Representative), Osman Özbuldu ( Antalya Rehber Odası kurucu Başkanı Profesyonel Turist Rehberi), Koray Yalkut (Profesyonel Turist rehberi ve TİTC Kültür Tanıtımı Sorumlusu), Özkan Altıntaş (TITC Basın Danışmanı) yer alıyor.

 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.