• BIST 9679.8
  • Altın 2487.427
  • Dolar 32.4232
  • Euro 34.4091
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 7 °C
  • Antalya 15 °C

TAV, SymCon ile hedef büyüttü

TAV, SymCon ile hedef büyüttü
TAV Tourism toplantı ve kongre turizminin önemli kuruluşlarından SymCon işbirliğiyle dünyada kongre turizminde lider olmayı hedefliyor.

ÖZKAN ALTINTAŞ-TÜRKİYE TURİZM
İSTANBUL-
TAV Tourism, toplantı ve kongre turizminin önemli kuruluşlarından SymCon ile güçlerini birleştirerek dünyada 750 milyar dolarlık pazar oluşturan kongre turizminden pay almak için harekete geçti.

meltem-ibrahim.jpg

Çırağan Palace Kempinski İstanbul Oteli’nde düzenlenen basın toplantısında SymCon Genel Müdürü İbrahim Keskin ve TAV Operasyon Genel Müdürü Yardımcısı Meltem Bedia Kargı “İki şirket, bu işbirliğiyle birlikte ulusal ve uluslararası alanda lider oyuncu olmayı hedefliyor. TAV’ın dünyada işlettiği 14 havalimanının gücüyle yapılacak etkinliklerle Türkiye’nin tanıtımını ve farklı pazarlara açılımlar sağlamak istiyoruz. Türkiye’nin kongre turizminden hakittiği payı alması için güçlerimizi birleştirdik” dediler.
Toplantıya TAV’dan Operasyon ve E-ticaret Müdürü Arif Güneş, İletişim ve Medya İlişkileri Koordnatörü Sermet Severöz, Medya İlişkileri Müdürü Ebru Hazaroğlu, kurumsal İletişim Müdürü Gülşah Aydın, SymCon’dan Operasyon Genel Müdür Yardımcısı Elif Şahin İlhan ve Çırağan Palace Kempinski İstanbul Oteli’nden Halkla İlişkiler Direktörü Neslihan Şen de katıldı.

meltem-kargi.jpg

KARGI: TAV TOURISM 20’DEN FAZLA ÜLKEDE HIZMET VERIYOR
TAV İşletme Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Meltem Bedia Kargı basın toplantısında şunları anlattı: “TAV Tourism kurumsal seyahatlerin çözüm ortağı olma felsefesiyle, müşterilerine tüm seyahat hizmetlerini en kolay yoldan ve en üst kalitede sunmak üzere çalışıyor. Teknolojiyle yetinmeyip insan ilişkileriyle büyüyeceğiz. Bu amaçla kurduğumuz airporteasy ile yolculara farklı hizmetler sunuyoruz. TAV Havalimanları’nın Türkiye ve yurtdışında 14 havalimanını kapsayan portföyünün verdiği güçle, primeclass ve TAV Passport tarafından sunulan ayrıcalıklı hizmetler bundan sonra şirketlerin ve kurumların organizasyonlarında da sunulacak. Ayrıca, TAV Tourism sahip olduğu TAVDMC markasıyla 20’den fazla ülkede tüm seyahat hizmetlerinde destek veriyor. SymCon ile gerçekleştirdiğimiz işbirliği sayesinde küresel ölçekte çözümler üreterek misafirlerimizin farklı coğrafyaları kapsayan ihtiyaçlarına da en iyi şekilde cevap verebileceğiz” dedi.

ibrahim-keskin.jpg

İBRAHIM KESKIN: 20 YıLı AŞKıN SÜREDIR, MICE SEKTÖRÜNDEYIZ
SYMCON Turizm Genel Müdürü İbrahim Keskin “1996 yılından bu yana Symcon olarak, kuruluş hedefimiz doğrultusunda 20 yılı aşkın süredir, MICE sektöründe, sisteme dayalı bir operasyon ile hizmette kalite çıtasını yükseltmek ve bu yönde çalışan profesyonel ekip ile hizmet verdiğimiz paydaşlarımıza ve bulunduğumuz MICE alanına artı değerler sağlamak amacıyla çalışmaktayız. TAV Tourism ile gerçekleştirdiğimiz işbirliği sayesinde MICE sektörü içinde verdiğimiz hizmet kalitesini yükselterek bu alanı geliştirmek ve ilerletmek adına birlikte lider oyuncu olmayı hedefliyoruz. Bu iş ortaklığının hizmet verdiğimiz kesimlere artı değerler katacak çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” dedi.

neslihan-sen.jpg

ŞEN: BAŞINA GELİNCE DÜNYA TERÖRE ALIŞTI VE DİRENİYOR
Çırağan Palace Kempinski İstanbul Oteli Halkla İlişkiler Direktörü Neslihan Şen,Türk turizminin içinde bulunduğu sıkıntıdan algıyı düzeltecek PR çalışmalarıyla çıkabileceğini belirterek yeni pazarlara yönelmemiz gerektiğini anlattı. Şen dünyanın şimdiye kadar alışık olmadığı teröre başına gelince alışmak zorunda kaldığını belirterek "Teröre karşı duranlar sosyal hayatına müdahaleye karşı çıkarak syahate çıkıyorlar. Algıyı iyi yönetmemiz gerekiyor. herşeye rağmen 5 yıllık planlar yapıyoruz. bu arada kısa süreli kriz planlarını da ihmal etmiyoruz. Uluslararası şirketlerin yöneticilerini getirerek İstanbul'da ağırlayarak güven duygusunu aşılamalıyız" şeklinde konuştu.

TAV TOURISM HAKKıNDA
TAV İşletme Hizmetleri güvencesiyle A Grubu bir turizm acentesi olarak hizmet veren TAV Tourism, IATA, TURSAB, ASTA, MPI, UFTAA ve SITE gibi birçok yerli ve yabancı kuruluş üyesidir.
8 ülke, 19 havalimanında faaliyet gösteren TAV İşletme Hizmetleri terminallerde kişiye özel ürün ve hizmetlerin yaratılması, reklam ve tanıtım alanlarının pazarlanması, ticari alan tahsisi, özel yolcu salonu işletmeciliği, TAV “primeclass”, “TAV Passport” Kart, “primeclass” Lounge Card üyelik programlarını yönetiyor. TAV İşletme Hizmetleri ayrıca seyahat acentesi TAV Tourism ile de hizmet veriyor. TAVPort.com ile AirportEasy.com online seyahat siteleri ve havalimanı dergisi “The Gate” de TAV İşletme Hizmetleri imzası taşıyor.

SymCon Hakkında
SymCon MICE kurulduğu günden itibaren organizasyonlarındaki detaycı ve hizmet odaklı yaklaşımları ile öncelikle Tıp Derneklerinin Kongrelerinde ve Şirketlerin Toplantılarında ve Yurtdışı Gezi organizasyonlarında ayrıca Uluslararası İstanbul Dans Festivali organizatörü, İstanbul Cup ve İstanbul Open Tenis Turnuvalarının resmi Seyahat Acentesi, Türkiye Otelcilik Zirvesi düzenleyicisi olarak, MICE alanında öncü kuruluş olarak yerini almıştır. SymCon 20 yıl süresince 1.000 üzeri organizasyonda 100.000 üzerinde kişiye hizmet vermiştir.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.