• BIST 9057.89
  • Altın 2292.138
  • Dolar 32.3126
  • Euro 35.0981
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • Antalya 20 °C

Skyscanner’dan ‘Hepsi Bir Arada’

Skyscanner’dan ‘Hepsi Bir Arada’
Skyscanner, uçuş, otel ve araç kiralama, arama seçeneklerini tek çatı altında toplayarak bir mobil uygulamada birleştirdi.

İSTANBUL- Uluslararası seyahat arama motoru Skyscanner, seyahatseverlere zaman kazandırmak ve hayatlarını kolaylaştırmak için uçuş, otel ve araç kiralama, arama seçeneklerini tek çatı altında toplayarak bir mobil uygulamada birleştirdi. Seyahatseverler artık Skyscanner’ın yeni, sade, hepsi bir arada “Skyscanner – Uçuşlar – Oteller – Araç Kiralama” uygulamasını kullanarak; uçuş, otel ve araç kiralama sorgulamalarını tek uygulama üzerinden yapabilecekler.

Seyahatseverlerin saniyeler içinde en iyi fırsatları bulmalarını sağlayan, en uygun alternatifleri karşılaştıran ve rezervasyon imkanı sunan Skyscanner, üç farklı ücretsiz mobil uygulamasını "Skyscanner – Uçuşlar – Oteller – Araç Kiralama" uygulamasında birleştirdi. Bugüne kadar uçuş, otel ve araç kiralama aramaları için Skyscanner’ın Android ve İOS uyumlu, dünyada 40 milyondan fazla indirilen üç ayrı mobil uygulamasını kullanan seyahatseverler artık yeni, sade, hepsi bir arada “Skyscanner – Uçuşlar – Oteller – Araç Kiralama” uygulaması üzerinden tüm bu planlamaları daha hızlı ve kolayca yapabilecekler.
Daha uygun fiyatlar "Skyscanner – Uçuşlar – Oteller – Araç Kiralama" uygulamasıyla
Seyahatseverler “Skyscanner – Uçuşlar – Oteller – Araç Kiralama” uygulamasında yer alan ‘En iyi fırsatları keşfet’ seçeneğini kullanarak en kısa sürede en hesaplı alternatifleri bulabiliyor ve destinasyonlar hakkında ilham verici bilgilere ulaşabiliyor. Bu seçenek ile seyahatseverler kendilerine en yakın havaalanlarında en iyi fırsatları da kolayca keşfedebiliyor.
• Uygulamada yer alan yaz tatili fırsatları özelliği yaz boyunca güneşten faydalanmak isteyenlere, seçtikleri havaalanına göre en iyi tatil destinasyonlarını kolayca bulma imkanı sunuyor.
• Şehir turu özelliği farklı şehirleri keşfetmek isteyen kullanıcılara en kısa sürede en hesaplı alternatifleri listeliyor.
• Her yere özelliği sayesinde seyahat tarihine karar veren ancak destinasyon konusunda esnek olan seyahatseverler, seçtikleri havaalanından en iyi uçuş fırsatlarına en hızlı şekilde ulaşabiliyor.
• Renk kodlu takvim ve çizelge görünümü ile kullanıcılar en uygun fiyatlı tarihleri kolayca bulabiliyor ve karşılaştırabiliyor.

"Skyscanner – Uçuşlar – Oteller – Araç Kiralama" uygulaması ile daha hızlı seyahat planı
“Skyscanner – Uçuşlar – Oteller – Araç Kiralama” uygulamasında yer alan, birçok yeni ve geliştirilmiş özelliğe sahip ‘Hızlı arama’ seçeneği ile seyahat planlamaları artık çok daha hızlı yapılabiliyor.
• Otel arama / araç kiralama özelliğiyle seyahatseverler destinasyon ve zamanlama bilgilerini farklı uygulamalar için tekrar sisteme girmek zorunda kalmadan eş zamanlı arama yapabiliyor ve zamandan tasarruf ediyor.
• Yenilenen otel arama özelliği ile kullanıcılar otellerin resimlerine, yorumlarına ve fiyatlarına kolayca ulaşılabiliyor.
• Doğrudan uçuş arama özelliği ile seyahatseverler sürekli güncellenen uçuş arama sonuçlarına anında erişebiliyor. Yeni arama parametreleri girildiği anda, arka planda otomatik olarak arama başlıyor. Bu sayede kullanıcılar yeni sonuçların yüklenmesini beklemek zorunda kalmıyor.
• Derecelendirme özelliği ise arama sonuçlarını fiyat, seyahat süresi ve derecelendirme kriterlerine göre sıralama imkanı sağlıyor. Derecelendirme kriteri; fiyat, seyahat süresi ve aktarma sayısına göre gülen veya somurtan yüzlerle ve 10 üzerinden puan verilerek listeleniyor.
• Otomatik fiyat uyarıları özelliği sayesinde seyahatseverler seçtikleri uçuşların fiyat değişikliklerinden anında haberdar oluyor.
Skyscanner Türkiye Pazarlama Müdürü Murat Özkök, “Skyscanner olarak mobil uygulamalarımız ile seyahatseverlerin seyahat asistanlarını her zaman ceplerinde taşımalarına olanak sağlıyoruz. Bu konuda kendimizi sürekli geliştiriyor, teknolojimizin gücünü uygulamalarımıza da yansıtıyoruz. Tüm ücretsiz mobil uygulamalarımızı gelişmiş içerik ve yeni özellikleri bir araya getirerek seyahatseverlerin hayatını kolaylaştıracak yeni bir adım daha attık. Seyahatseverler artık tek çatı altında toplanan "Skyscanner – Uçuşlar – Oteller – Araç Kiralama" uygulaması üzerinden tüm seyahat planlama ihtiyaçlarını karşılayabilecekler. Yeni mobil uygulamamızın Türkiye’deki seyahatseverler için de büyük kolaylık ve avantaj sağlayacağına inanıyoruz.”  

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.