• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C
  • Antalya 18 °C

Karnak Arap turizmcileri ağırladı

Karnak Arap turizmcileri ağırladı
Karnak Turizm Başkanı Serdar Ali Abet, Antalya’da düzenlenen büyük buluşmada Arap dünyasından 1000 turizmciyi ağırladı

ÖZKAN ALTINTAŞ- TÜRKİYE TURİZM
ANTALYA-
Karnak Turizm Başkanı Serdar Aliabet başrolünü oynadığı Türk-Arap yapımı “Büyük Ev” adlı dizinin tanıtımı ve gelen Arap turisti 1 milyona çıkarmak için 18 ülkeden 150’yi aşkın gazeteci, 700’den fazla seyahat acentesi olmak üzere 1000 Arap turizmciyi Antalya’da ağırladı. 

68113.jpg

"Büyük Ev" adlı TV dizisinde oynayan Serdar Aliabet, daha film yayın girmeden hayran akınına uğradı. Herkes onunla fotoğraf çektirmek için sıraya girdi.

fikret-ozturk-serdar-aliabet.jpg


serdar-aliabet-fikret-ozturk.jpg

Karnak Turizm'in Başkanı Serdar Aliabet, Regnum Otel'in sahibi Fikret Öztürk'e gümüş kakmalı bir kılıç armağan etti. Fikret Öztürk, "Türk halkı silahı değil barışı seviyor" dedikten sonra, değerli hediyeyi özel bir yerde saklayacaklarını söyledi.

adnan-uzan.jpg

Sunuculuğu Kanak Turizm Kontrat Müdürü Adnan Uzan yaptı

canan-aliabed.jpg

Toplantının açılışında Karnak Turizm'in çalışmalarını anlatan Canan Aliabet, "Sadece Karnak için değil bütün Türkiye ve özellikle Antalya destinasyonu için bu etkinliği düzenledik. Bundan sonra tüm Arap dünyasının turizmcilerini Antalya'da en konforlu şekilde ağırlamak için bekliyoruz" dedi.

B2B ÇALIŞMALARI YAPILDI
Türk Hava Yolları, TRT ve Türsab desteğiyle 3 gün süren etkinlikte Serdar Aliabet, Arap turizminin liderler kuruluşlarını Regnum Carya Resort Otel’de Türkiye’den 50’yi aşkın otel yetkilisiyle B2B çalışmalarında buluşturdu.  Suudi Arabistan, Bahreyn, Katar, Umman, Birleşik Arap Emirlikleri, Kuveyt, Mısır, Ürdün, Lübnan, Irak, İran, Filistin, Fas, Tunus, Cezayir’den gelen konuklar Antalya’da Expo 2016’yı gezdiler. Daha sonra düzenlenen gala gecesinde Arap dünyasının ünlü sanatçıları eşliğinde doyasıya eğlendiler.

2.20160606024510.jpg

karnak-antalya1.jpg

karnak-antalya5.jpg

ARAP DÜNYASINDA TANITIM HAREKETİ
Yaklaşık 70 gün boyunca Arap-Türk yapımı “Büyük Ev” dizisinde başrölü oynayarak Türkiye’nin tanıtımında aktör olarak öncülük yapan Karnak Turizm’in sahibi Serdar Ali Abet “Son yıllarda Türk dizilerin Arap dünyasında yarattığı etkiden yola çıkarak Türk-Arap ortak yapımı televizyon dizisi projesini hayata geçirdik. Projeyi Arap dünyasının etkin medya ve turizm kuruluşlarının katılacağı reklam ve pazarlama çalışması ile noktalıyoruz” dedi.

karnak-antalya-bas1.jpg

karnak-antalya-tv.jpg

Serdar Aliabet Arap dünyasının önemli basın kuruluşların Türkiye turizmini anlattı

karnak-antalya-basin.jpg

Karnak Turizm’in Antalya buluşmasına katılan oteller ve bölgeleri şöyle:

İSTANBUL:
Crowne Plaza İstanbul Florya, Conrad İstanbul Bosphorus, Hilton İstanbul Bosphorus, CVK Park Bosphorus, Çırağan palace Kempinski, Elite World Hotels, Grand Hyett İstanbul, Park Hyatt İstanbul maçka Palas, Hilton Garden Inn İstanbul Golden Horn,Hilton Gardenn Inn Trabzon, Hilton İstanul bomonti, Intercontinental İstanbul, İstanbul Marriott Hotel Asia, Point Hotel Taksim,Kimerös Hotels and Resorts, Renaissance İstanbul Polat Bosphorus Hotel, Renaissance Polat Hotel İstanbul, Shangri-La Bosphorus İstanbul, Steinberger Hotel Maslak İstanbul, Sura Design Hotel & Suites, Swissotel The Bosphorus İstanbul, Swiss Büyük Efes İzmir, The Elysium İstanbul MGallery by Sofitel, Double Tree Piyalepaşa, The İstanbul Edition, The Ritz Carltdn İstanbul, Wyndham Grand İstanbul Levent,

TRABZON:
Ramada Plaza Trabzon

SAPANCA:
NG Sapanca

BURSA:
Almira Hotel Bursa

BODRUM:
Jumeirah Bodrum Palace, Kefaluka Resort Hotel, Kempinski Hotel Barbaros By, Vogie Hotel Bodrum

MARMARİS:
D-Resort Grand Azur, D-Hotel Maris, D-Resort Göcek

ANTALYA:
Calista Luxury Resort, Crystal Hotels Resort & Spa, Ele Quality Resort Belek, Gloria Hotels & Resort, Mardan Palace Antalya, Martı Hotels & Resorts, Papillon Hotels, Rixoz Hotels, Sentido Hotels & Resorts, Sherwood Hotelss & Resort, Spice Hotel & Spa, Susesi Luxury Resort, Wow Hotels 

kanrak--ws.jpg

karnak-ws2.jpg

karnak-antalya-nuri.20160606031951.jpg

karnak-antalyametin.jpg

karnak-antalya-ramada.jpg

karnak-antalya-spice.jpg

karnak-antalya15.jpg

karnak-antalya16.jpg

karnak-antalya18.jpg

karnak-antalya19.jpg

karnak-antalya21.20160606031446.jpg

 

karnak-antalya23.jpg

 

karnak-antalya26.jpg

karnak-antalya27.jpg

SaveSave

SaveSave

SaveSave

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.