• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C
  • Antalya 19 °C

Pesto Fit lezzete sağlık katıyor

Pesto Fit lezzete sağlık katıyor
İtalyan lezzetleri denince ilk akla gelen pizza ve makarnalara, kendilerine özgü pişirilme süreçleri ile lezzet ve farklılık katmayı başardı

İSTANBUL- Baharın sonuna yaklaştığımız yazın ise başladığı bu günlerde , Pesto Italiano ile hem güneşe hem de fit bir menüye doyuyoruz. İstanbul’ da yeşilliklerin arasında Ormanadanın vazgeçilmez adresi Pesto İtaliano, hazırladığı lezzet dolu ve bir o kadar düşük kalorili menüsü ile hem midemize hem de gözlerimize hitap ediyor..

pizza4.jpg

tavuk-izgara.jpg

Güneşin güzel yüzünü göstermesiyle, hem enerjimiz hem de tatil planlarımız tüm hızıyla başladı. Kışın aldığımız kilolar ise başımıza dert oldu. Böylelikle, fazlalıklarını saklamak zorunda kalanlar beslenme düzenlerine “acil yaz alarmı” getirdi. Alıştığımız lezzetlerden çok uzaklaşmadan daha sağlıklı beslenmemiz hem kilo vermemize hem de fit bir görünüme kavuşmamıza yardımcı olacaktır. Son anlara bırakılan zorlu diyetler yerine, bugünlerde damak tadınızdan ödün vermeden yemek seçimlerinize dikkat etmek daha sağlıklı bir kilo kontrolünün garantisi..

piza2.jpg

PESTO FIT PIZZA !

Pesto İtaliona, kısa sürede Zekariyaköy Ormanadanın en iddialı İtalyan Restoranı oldu. İtalyan lezzetleri denince ilk akla gelen pizza ve makarnalara, kendilerine özgü pişirilme süreçleri ile lezzet ve farklılık katmayı başardı. Şimdi sıra sağlıklı yaşamı tercih edenlere geldi. Pesto İtaliano Kurucu ve işletmecisi Serkan Torun : ” Bize özel üç farklı odun ateşinde pişirilen ve kepekli yulaf ile hazırlanan pizza hamurunu, özel keçi peyniri ve seçeceğiniz zengin sebzeler ile zenginleştirecek ve pişman olmadan yiyeceksiniz” diyor. Torun ; aynı zamanda kendi pizzanızı kendinizin de açık fırında pişirebileceğinizi hem de eğlenceli bir tecribe yaşayabileceğinizi belirtiyor. Spor yapanlar ise harşlanmış tavuk ve et ile hazırlanan seçeneklerini denemelisiniz! Yanında ise size özel hazırlanan, içeriği bizde saklı detox içeceğinizi istemeyi de unutmayın..

salata.jpg

ENERJI DEPOSU SALATA

Doğru besinlerle hazırlanan salataların sağlık açısından faydaları saymakla bitmiyor. Uzun süre tok kalmanızı sağlayan aynı zamanda enerjinizi kesmeyen salata önerileri ile menüsünü zenginleştiren Pesto aynı zamanda sunumu ile gözlerimize de hitap ediyor. Bayanların korkulu rüyası göbek yağlarının, doğru yeşillik ve baharatların birleşmesi ile kolayca yok olabileceğini kısa zamanda da formunuzu kavuşabileceğinizi burada deneyimleyebilirsiniz. Farklı tat ve aromaları buluşturan salatalar ile lezzete ve sağlığa doyabileceksiniz. Pestoya özel sunumları ile bol tahıllı salata ve ızgara somon salatası deneyimlemeniz için sizleri bekliyor.

salata2.jpg

PEYNIR DEYIP GEÇMEYIN

Kilonuzu kontrol etmek, spor yapıp dengeli beslenmek istiyorsanız ara öğünlerinizi atlamamanız gerekiyor. Size enerji verecek ve bir o kadar da lezzetli başlangıç seçenekleri ile Pesto İtaliano bu konuda da iddialı. İtalyanların eşsiz lezzeti ve peynir sevenlerin gözdesi burrata e pane alle nochiyi burada farkıyla deneyimleyebilirsiniz. Bir diğeri ise hem gözlere hem de ağızlara hitap eden Pesto soslu bufalo mozarella domatesli fesleğen.

pesto1.jpg

pesto2.jpg

 

 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.