• BIST 9693.46
  • Altın 2509.849
  • Dolar 32.5726
  • Euro 34.779
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • Antalya 19 °C

Türsab yönetimi imzalardan sorumlu

Türsab yönetimi imzalardan sorumlu
Turizmciler ve Seyahat Acenteleri Platformu-Tursapnet , Türsab yönetim kurulu üyelerine çağrıda bulunarak “Attığınız imzalardan sorumlusunuz” dedi

İSTANBUL- Turizmciler ve Seyahat Acenteleri Platformu-Tursapnet , Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği -Türsab yönetim kurulu üyelerine çağrıda bulunarak “Attığınız imzalardan sorumlusunuz” dedi. Türsab’ın ‘kavgalı” Yalova BYK seçimleri sonrası Türsab’ta kazan genel kurula 2 yıl kala yeniden kaynamaya başladı. Turizmin sıkıntılı döneminde Türsab’ın kendilerini yalnız bıraktığından yakınan acenteler her ortamda bu duruma isyan ettiklerini gösteriyorlar.

'Tursapnet Platformu' “Türsab Yönetim Kurulu üyelerine tarihi çağrımızdır” başlıklı duyuru ile Türsab yönetim kurulu üyelerini uyardı. Türsapnet, Yalova’da BYK oluşturulmasının ve Türsab iştiraki Turins Sigorta’nın genel kurul kararı olmadan haraç mezat üstelik gizli sözleşmeler yaparak satmaya çalışılmasının yasadışı olduğunu ileri sürdü.

İMZA ATAN TÜRSAB YÖNETİM KURULU ÜYELERİNE UYARI
Bu kararlara imza atan yönetim kurulu üyelerinin sorumluluk aldıını belirter Tursapnet, “Atacağınız her imza tamamen sizleri bağlayacaktır, birileri Amerika için altyapı yapıyor, herhangi bir olumsuzluk halinde bizler sizler ile buradayız”dedi.

Tursapnet’ten yapılan açıklama ve Turizns sigorta belgeleri şöyle:

'Tursapnet - Turizmciler ve Seyahat Acenteleri Platformu' Tursapnet 2001 yılından beri, meslek örgütünün iyi yönetilemediğini, tek adam düzeninin sektöre, sektör üyelerine ve en başta birliğimizi büyük zararlar verdiğini her zaman dile getirmiştir. Edinmiş olduğu misyon gereği bu çağrıyı tüm yönetim kurulu üyelerimize yapıyoruz.

BYK’ LARıN AÇıLıP, KAPATıLMASı GENEL KURUL KARARıNı GEREKTIRIR
1) Yalova’ da BYK oluşturulması ve seçim için yapılanları buradan tüm üyelerimize duyurduk.
Buna rağmen yapılanların hukuksuz ve usulsüz olduğunu belirtmemize rağmen tek adam zihniyeti ve anlayışı yine devreye girdi ve üyelerinin çoğunun Arabian Travel Market Dubai’ de olduğu bir dönemde seçim yaptırmaktan geri adım atmadı. Unutmayınız ki BYK’ ların açılıp, kapatılması Genel Kurul kararı olmadan yapılamaz, yapabileceğiniz tek şey BYK Temsilcisi atamaktır.
2001 yılında Genel Kurul’ da alınmış olan yetki sadece o ana kadar kurulan BYK’ların onayı ve yine o genel kurulda isimleri açıklanan yeni BYK’ ların kurulmasına yönelik olarak verilen yetkidir.
Bu yetki 2016 yılında yönetim kurulu kararı ile yeni BYK açmanız için verilmiş bir YETKİ değildir, yapılan alenen usulsüzlük ve hukuksuzluktur dolayısı ile yarınlarda alınmış olan kararlara atacağınız imzalar sizleri bağlamaktadır.

GIZLI SÖZLEŞMELER YAPARAK SATMAYA ÇALıŞıYOR
2) TURINS SİGORTA ile ilgili olarak yine son zamanlarda tarafımızdan haberler yapıldı, seçimde ben Türsab’ ın değerini 100 Milyon Usd’ ye yükselttim diyerek seçim kazanan tek adam, şimdi Türsab iştiraki bir şirketi Genel Kurul kararı olmadan haraç mezat üstelik gizli sözleşmeler yaparak satmaya çalışıyor.
Bu konuyu yönetim kurulu toplantısında dile getirmiş olsanız sizleri sizi tatmin edecek net cevaplar alamayacağınız ortada iken, konu ile alakalı olarak atacağınız her imza tamamen sizleri bağlayacaktır, birileri Amerika için altyapı yapıyor, herhangi bir olumsuzluk halinde bizler sizler ile buradayız.
Daha fazla bilgi sahibi olmanız için TURINS SIGORTA için yapılmış gizli sözleşmeyi dikkatle okumanızı ve tüm kararlarınızı buna göre vermenizi taraflarınıza bildiririz.

TURSAPNET
TURIZMCILER VE SEYAHAT ACENTELERI PLATFORMU MODERASYON EKIBI

 
 


 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.