• BIST 9659.17
  • Altın 2495.067
  • Dolar 32.5864
  • Euro 34.8484
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 24 °C
  • Antalya 21 °C

Turgutreis’e Biz Bize lezzeti

Turgutreis’e Biz Bize lezzeti
Başarılı bayan aşçı, 10 parmağında 10 marifet bulunan Gamze Ilgaz, Turgutreis Biz Bize Cafe&Bistro’da ustalığını kullanarak harikalar yaratıyor.

ZAFER BAYKAL - TÜRKİYE TURİZM
TURGUTREİS -
Türkiye’nin başarılı bayan aşçılarından 10 parmağında 10 marifet bulunan Gamze Ilgaz, Bodrum Turgutreis’te açtığı Biz Bize Cafe&Bistro’da özel lezzetlerini konuklarıyla buluşturuyor. Mutfakta ustalığını kullanarak harikalar yaratan Gamze Ilgaz, tualin başına geçerek yaptığı suluboya resimlerle ise gönülleri fethediyor.

gamze-ilgaz2.jpg

gamze-ilgaz4.jpg

KATKıSıZ ÜRÜNLER İLE SAĞLIKLI BESLENME
1967 yılında İstanbul’da doğan Gamze Ilgaz, üniversiteyi bitirdikten sonra bilişim sektöründe üst düzey yöneticilik yaptı. 1998 yılında hayallerini süsleyen aşçılık mesleğine adım attı. Yurtiçinde ve yurtdışında Türk mutfağı ve dünya mutfağının özel lezzetlerini tanımak için eğitim aldı. Milli Eğitim Bakanlığı’nın  “Usta Öğretici” belgesini alan Gamze Ilgaz, Londra’dan Weset Şarap Eğitimi ve Uzmanlığı Diplomasını aldı.

gamze-ilgaz11.jpg

gamze-ilgaz6.20160409230709.jpg

YEREL LEZZETLERE ÖNEM VERİYOR

Tüketicilerin geleneksel yemek ve otantik lezzet arayışlarının her geçen gün arttığının bilincinde olan Gamze Ilgaz, menülerini yerel lezzetlerle süslüyor. Yerel lezzetlere, biyolojik çeşitliliğe, sürdürülebilir tarıma ve balıkçılığa ve bilgi birikiminin korunmasına dikkat çeken “Slow Food Yaveş Gari Bodrum” hareketinin üyesi bulunuyor.

Katkısız ürünler ile sağlıklı beslenmeye önem veren Gamze Ilgaz, “Cafe&Bistro Biz Biz’e de yerel üreticilerden aldığımız katkısız doğal ürünler ile sağlıklı yiyecekler sunuyoruz” diyor. eid

gamze-ilgaz9.jpg

EKMEĞIN HER ÇEŞIDINI YAPIYOR
Sağlıklı beslenmenin, sağlıklı gıdalardan olduğunu belirten Gamze Ilgaz,  her çeşit ekmeği katkısız olarak kendisi yapıyor.  Hazırladığı özel karışımlarla  ekmeklere farklı lezzetler katıyor. Turgutreis’in merkezinde bulunan Kortan Otel’in altında şirin bir kafede hizmet sunan Gamze Ilgaz, ayrıca özel parti ve toplantılara  yemek servisi yapıyor.

gamze-ilgaz15.jpg

gamze-ilgaz8.jpg

gamze-ilgaz17.20160409230947.jpg

SULU BOYAYI İHMAL ETMİYOR
Aldığı eğitim nedeniyle sanat ve kültürü ihmal etmeyen, güzel sanatları mutfakla buluşturan Gamze Ilgaz, boş zamanlarında yaptığı suluboya resimleri kafede sergiliyor. Kafenin bir köşesine sanat çalışmaları için ayıran Gamze Ilgaz’ın açtığı Cafe&Bistro Biz Bize, güleryüzü, lezzetleriyle kısa sürede sevilen bir yer oldu.

Cafe&Bistro Biz Bize
Kortan Oteli altı 7005 Sokak Çarşı girişi. Turgutreis - Bodrum

gamze-ilgaz13.20160409231001.jpg

gamze-ilgaz12.jpg

 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.