• BIST 9093.58
  • Altın 2324.208
  • Dolar 32.3676
  • Euro 34.9781
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C
  • Antalya 26 °C

Beyaz Kalpler, Emex Otel'de

Beyaz Kalpler, Emex Otel'de
Beyaz Kalpler kursu öğrencileri, mesleki işletme ziyaretleri kapsamında Kocaeli’de alanında öncü kuruluşlardan Emex Otel’in misafiri oldu.

KOCAELİ- Beyaz Kalpler Eğitim ve Gelişim Merkezi’nin aşçılık ve servis elemanlığı kursu öğrencileri, mesleki işletme ziyaretleri kapsamında Kocaeli’de alanında öncü kuruluşlardan Emex Otel’in misafiri oldu.

Beyaz Kalpler Eğitim ve Gelişim Merkezi'nin aşçılık ve servis elemanlığı kursu öğrencileri, mesleki işletme ziyaretleri kapsamında Kocaeli'de alanında öncü kuruluşlardan Emex Otel'in misafiri oldu.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü Beyaz Kalpler öğrencileri sektörel geziler çerçevesinde Emex Otel'in mutfak, lobi, toplantı, organizasyon salonları, kral dairesi ve terası başta olmak üzere otelin bölümlerini birim sorumlularıyla birlikte inceledi. Kurum müdürünün de eşlik ettiği gezide işin pratik kısmı üzerinde yapılan sohbette öğrenciler gelecekte çalışacakları, hayatlarını kazanacakları iş alanları ile ilgili merak ettiklerini işin uzmanından öğrenme imkanı buldu.

Beyaz Kalpler öğrencileri, hem çalışanların sıcak karşılaması, hem de çalışma alanlarının güzelliği nedeniyle Emex Otel gibi sektörde isim yapmış kurumlarda çalışabilme imkanının kendileri için fırsat olacağını ve geleceklerini kurmak adına iyi bir adım atmış olacaklarını söyledi. Öğrenciler, "Başta mutfak ve salon olmak üzere kurum çalışanlarının işlerine bağlılıklarını görmek bizlere farklı ufuklar açtı, kendimizi geliştirmek için daha fazla gayret göstermemiz gerektiğini bizlere gösterdi" dedi.

BEYAZ KALPLER NEDİR?

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Beyaz Kalpler Eğitim ve Gelişim Merkezi'nde eğitim alacak 12-18 yaş arasındaki sosyal risk grubunda bulunan çocuklar, uzman personel tarafından saha çalışması yapılarak bulunuyor. Bir aylık inceleme süresince psikolog ve sosyologlar tarafından çocukların aileleri ve sosyal çevreleri ile görüşmeler gerçekleştiriliyor. Bir yıl süre ile merkezden eğitim alabilen gençlerin toplum içerisinde daha etkin ve faydalı hale gelebilmeleri amaçlanıyor.
Beyaz Kalpler'de öğrenciler drama, aşçı yardımcılığı, servis elemanlığı, değerler eğitimi, cam boncuk, ritim, spor gibi birçok alanda boş zamanlarını değerlendirerek, hem öğreniyor, hem de kaliteli ve keyifli zaman geçiriyor. Proje Kocaeli Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde Kocaeli Valiliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, THK, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Müftülüğü organize bir şekilde yürütüyor
 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.