• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • Antalya 17 °C

Skal Marmara'ya 40 yıllık Malaga Skal şilti armağanı

Skal Marmara'ya 40 yıllık Malaga Skal şilti armağanı
Skal Dünya Şeref Üyesi Somer Özkök, Skal Marmara Başkanı Zeynep Yılmaz ile Dilaver Doğru’ya 1975 yılı Malaga Dünya Skal şiltlerden armağan etti

ÖZKAN ALTINTAŞ-TÜRKİYE TURİZM
İSTANBUL-
Marmara Skal, 2015’e Darıca Elit Otel’de düzenlenen kalabalık katılımlı eğlenceli bir gece ile veda ederken konuklara akşam yemeği, konaklama ve pazar sabahı brunch ikram ederek son dönemin en ‘Zengin Veda Tören’ini yaptı. Böylece Marmara Skal, yılbaşı partisini yemek, konaklama ve brunch ile zenginleştirerek bir ilke imza attı.

zeynep-yilmaz.20151227162255.jpg

EĞLENCEYE DOYAMADILAR
Skal Marmara Başkanı Zeynep Yılmaz “2016’da görevi başka bir üyemize devrediyorum. Bu nedenle son eğlencemizde herkesin gönlünce ve uzun soluklu birlikte olmasını amaçladık” dedi. Zeynep Yılmaz, gece boyunca masaları gezerek, dansederek eğlenceye katıldı. Özellikle Mert Okan ve Merih Kırlı ile göbek atmaya doyamadı.

zeynep-mert.jpg

mert-zeynep-merih1.jpg

zeynep-dilaver1.jpg

Meya Orkestrası eşliğinde sahne alan Murat Engin Tanju Okan’dan Kayahan’a, Ahmet Kaya’dan Cem Karaca’ya ve Timur Selçuk’a kadar uzanan zengin repertuarı ile herkesi coşturdu.

somer-malaga2.jpg

skal-malaga.jpg

dilaver-aile3.jpg

SOMER ÖZKÜK’ÜN SÜRPRİZİ
Gecede Skal Dünya Şeref Üyesi Somer Özkök, Skal Marmara Başkanı Zeynep Yılmaz ile önceki dönem başkanı Elite Hotels Koordinatörü Dilaver Doğru’ya 1975 yılında Malaga’da yapılan Dünya Skal Kongresi’nde kendisine verilen şiltlerden birer tane armağan etti. Somer Özkök, şiltleri verirken “Madem Marmara Skal son yapılan Malaga toplantısında yoktu. Gözlerim Skal Marmara temsilcilerini aradı. Madem Skal Marmara orada yoktu, bende 40 yıl öncesinde bana verilen şilt ile Malaga’yı buraya getirdim” dedi.

emir-hikmet.jpg

ahmet-hamza-masa.jpg

ELİTE HOTELS YÖNETİMİ EV SAHİPLİĞİNDE YILBAŞI PARTİSİ
Skal Marmara’nın Yılbaşı Partisi Elite Darıca Oteli’nde Elite Hotels Yönenitm Kurulu Üyesi Emir Terzi, Elite Hotels Koordinatörü Dilaver Doğru, Elite Darıca Oteli Genel Müdürü Yusuf Yıldız ev sahipliğinde gerçekleşti.

mesut-asci.jpg

BİR AŞÇI ÜÇ MÜDÜR
Mutfak Şefi Mesut Aydemir’in ekibiyle sunduğu muhteşem menü konukları hayran bıraktı. Mesut Aydemir birlikte çalıştığı genel müdürleri Dilaver Doğru, Yusuf Yıldız ve Ahmet Can Yeşildağ ile Marmara Skal yemeğinde buluştu. yemeklere özen gösteren Mesut Aydemir müdürlerinden tam not aldı.

elite-yemek1.jpg

elite-tatli.jpg

murat-masa1.jpg

MURAD YUMAK: YILBAŞI GECESİ MADAN MARGO ŞENLİĞİ VAR
İstanbul’un Asya yakası otellerinin başarılı genel müdürleri Marmara Skal gecesine katıldı.
Suadiye Oteli’nin Genel Müdürü Murat Yumak, yılbaşı gecesinde bölgenin en büyük, kalabalık ekibe sahip prodüksiyonu ve müthiş eğlenceli olan “Madam Margo” gösterisi ile yeni yeni yılı karşılayacaklarını söyledi.

bulent-esi1.jpg

BÜLENT HASANREİSOĞLU’NDAN TURİZME GÜVENLİ KASA
Heybeliada Halki Palas Genel müdürlüğünden ayrıldıktan sonra İstanbul Profesyonel Otel yöneticileri Derneği çalışmalarına ağrlık veren Bülent Hasanreisoğlu, Almanya merkezli farklı bir şirket ile işbirliğine girdi. Otelciliği bırakmadan şemsiye kullanan oteller, restoranlar ve diğer kuruluşlar için şemsiyeye takılan akıllı telefon şarjeden, kasalı güvenlik sistemini Almanya’dan Türkiye’ye getiriyorlar. Artık kıymatli eşyalarınızı şemsiyedeki kasaya bırakırken, bir yandan telefonunuz, padiniz veya bilgisayarınızın şarjı bitmeyecek, güvenle bırakıp dolaşabileceksiniz.

tayfun-sancar.20151227162614.jpg

ÇİÇEĞİ BURNUNDA DAMAT FACEBOOK’ÇU OLDU
Yalovada bir termal otele genel müdür olarak transfer olan çiçeği burnunda damat Tayfun Sancar, güzel eşi Hande Özlü Sancar ile geceye katıldı. Gece boyunca ellerinden akıllı telefonları düşürmeyen çift her anlarını facebook’ta paylaşmayı ihmal etmediler. Hande Özlü Sancar, eşi için “Onu facebook tiryakisıiyaptım” dedi.

ferzan-masa.jpg

AKALIN’LARDAN ATAŞEHİR”E Bİ’BUÇUK GELİYOR
Meltem Erdoğan Akalın ve eşi Hakan Akalın’ın ortağı olduğu Bi Buçuk Restaurantlar zincirinin Caddebostan açılışına Marmara Skal üyeleri katılmıştı. Meltem ve Hakan çifti ile Bi Buçuk’un yeni halkaları için kadeh kaldırırken Ataşehir’e yenisinin geldiğini söylediler. Meltem Erdoğan Akalın “Açılışa tüm Skal üyelerini davet edeceğiz”dedi.

emre-masa.jpg

MARMARA SKAL’UN BAKÜ TEMSİLCİSİ AHMET CAN YEŞİLDAĞ
Marmara Skal’un Azerbaşcan’ın Bakü şehrinde Partinn Radisson Oteli Genel Müdürü Ahmet Can Yeşildağ eşiyle geceye katıldı. “İstanbul’a doyum olmuyor” diyen Ahmet Can Yeşildağ “Dönüş zamanı yaşlaştıkça ayaklarım geri geri gidiyor”dedi.

genc-skal1.jpg

YOUNG SKAL’IN PANELİ HALA KONUŞULUYOR
Geçtiğimiz günlerde Okan Üniversitesi’nde Marmara Skal ile birlikte öğrancilerin turizm geleceğine yönelik düzenledikleri panel ile farklı bir çalışmaya imza atan Genç Skal’da geceye katıldı. 2016’da yeni projelerimiz var” diyen Young Skal üyelerinin çalışmalarıyla Türk turizmine yeni vizyon ve yeni değerler kazandıracağı görülüyordu.

 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.