• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 17 °C
  • Antalya 19 °C

ADRO'da yeniden İsa Akdağ

ADRO'da yeniden İsa Akdağ
Adana Bölgesel Turist Rehberleri Odası –ADRO’nun 2. Olağan Genel Kurulu’nda Başkanlığa yeniden İsa Akdağ seçildi.

ADANA- Adana Bölgesel Turist Rehberleri Odası –ADRO’nun 2. Olağan Genel Kurulu’nda Başkanlığa yeniden İsa Akdağ seçildi. Yönetim Kurulu’na ise Kudret İdemci, Serkan Özbudun, Mahmut Gedik, A.Vahit Tatlı getirildi.

adro1.20151224012631.jpg

YENİ LİDERLER ÇIKARALIM
Kongrenin açılışında İsa Akdağ, birlik ve beraberlik mesajı vererek “ADRO’yu sadece yönetim kurulu oarak değil hep birlikte yönetelim. Gelecek dönemde ADRO’nun yönetimini teslim edeceğimiz rehberleri şimdiden seçerek, geleceğe hazırlayalım. İçimizden yeni liderler çıkaralım”dedi.

adro4.jpg

HERKES ADRO’YA SAHİP ÇIKMALI
İsa Akdağ, genel kurulların sivil toplum kuruluşları için önemine değinerek, geçmiş döremin muhasebesinin çıkarılarak, hesapların verildiği, aynı zamanda geleceğe ışık tutacak hedeflerin belirlendiği toplantılar olduğunu söyledi.
Genel Kurul’a katılan herkesin kuruma sahip çıkması gerektiğini belirten İsa Akdağ şöyle devam etti:
“Yönetim faaliyetleriyle ilgilenerek gerektiğinde eleştiri, gerektiğinde ise takdir etmeleri gerekir. Katkıda bulunmak ve maddi sorunlara katılarak yönetime destek olmaktır. Geçmiş dönemin bilançosuna baktığımızda, yeterli destek ve katkı olmamasına rağmen, ADRO’nun başarılı olduğu görülüyor.
Başarının sahibi Yönetim Kurulunda ve Denetim Kurulunda görev yapan arkadaşlarımızdır. Amatör ruhla çalışan profesyonel arkadaşlarımız ve mesleğini en iyi şekilde icra eden değerli meslektaşlarımızın emeklerini göz ardı edemeyiz.”

ADAYLARI HAZIRLAYACAĞIZ
İsa Akdağ, ADRO’nun üç yıl öncesine göre bölgede ve Türkiye’deki bürokratik kurumlar, sivil toplum örgütleri arasında tanındığını, itibarlı bir durumda olduğunu söyledi. ADRO’nun bölgede rehberler için referans kurumu haline geldiğini belirten İsa Akdağ şöyle devam etti: “Kurucu başkan oldum. Ancak geçen süre içinde kurum sahiplenilmedi. Aday olmayı düşünmüyordum. Ancak arkaşlarımın talebi üzerine yarım kalan işleri tamamlamak üzere devam kararı aldık. Öncelikli olarak gelecek dönemde görevi teslim edeceğimiz adayları hazırlayacağız. Bilgilerimizi ve birikimlerimizi yeni arkadaşlara aktararak, görevi devretmeliyiz. Artık görevi yeni arkadaşlara devredeceğim. Bundan sonra ADRO’yu nep birlikte yönetmeliyiz.” 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.