• BIST 9008.98
  • Altın 2281.851
  • Dolar 32.3198
  • Euro 35.0518
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 16 °C
  • Antalya 19 °C

Emin Çakmak'tan turizm rekoru

Emin Çakmak'tan turizm rekoru
Türsab Başkan Adayı, Hello Turizm Genel Müdürü Emin Çakmak’a hizmet ihraç ederek Türkiye’ye döviz kazandırdığı için 9’unculuk ödül verildi.

İSTANBUL- Türkiye'ye döviz kazandıran Türsab Başkan adayı ve Hello Turizm Genel Müdürü Emin Çakmak 2014 yılında yaptığı incoming turizm ve yurt dışından getirdiği döviz tutarına göre, İMMİB tarafından 9’unculuk ödülüne layık görüldü.

emin1.20150701091325.jpg
Türsab Genel Başkan Adayı Hello Turizm Genel Müdürü Emin Çakmak'ı ödül töreninde Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ile Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi kutladı. Her iki bakan  Emin Çakmak'ın Türkiye'ye döviz kazandıran bir turizmci olmasından memnun olduklarını ve yaptığı tüm faaliyetlerde kendisine destek olmaya devam edeceklerini belirttiler.

TÜRKİYE'YE DÖVİZ KAZANDIRDI, ÖDÜL ALDI
Birinciliği Türk Hava Yolları’nın aldığı İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri - İMMİB Hello Turizm’e verdiği plakette “2014 yılı Hizmet sektörü ürün kategorisi ihracında gerçekleştirdiğiniz performansla 9’cu sırada yer aldınız. Ülkemiz ihracatına yaptığınız değerli katkılar için  şükranlarımızı sunarız” denildi.

emin-bakan.20150701091433.jpg
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Türsab Genel Başkan Adayı Emin Çakmak'a "Yolun açık olsun. Sen bu enerjiyle herşeyin üstesinden gelirsin. Türkiye'nin senin gibi faydalı yöneticilere ihtiyacı var" dedi.

emin-ankara2.jpg

EMİN ÇAKMAK ÖDÜLÜ İÇİN TURİZMCİLERE TEŞEKKÜR ETTİ

IMMİB tarafından verilen değerli ödül üzerine Emin Çakmak şu açıklamayı yaptı:
Değerli Meslektaşlarım,
Turizm mesleğimde 30. Yılımı, Acentecilik mesleğimde ise 25.Yılımı kutluyorum Bu yıl, Hizmet sektöründe 2014 Yılında yapmış olduğumuz Incoming ve yurt dışından getirdiğimiz Döviz Tutarına göre, Kurucusu ve Genel Müdürü Olduğum Hello Turizm Seyahat Acentesi A.Ş Türkiye genelinde 9. luk ödülünü almıştır, 1.lik ödülünü ise her yıl olduğu üzere THY almıştır.
Bu Haklı gruru sizlerlede paylaşmak istedim, Bu gruru bizlere yaşatan tüm profesyonel çalışanlarıma, rehber rrkadaşlarımıza ve tüm tedarikçilerimize huzurlarınızda şükranlarımı sunuyorum.
Bu vesile ile hayırlı ramazanlar ve bol kazançlı berektli sezonlar diliyorum.
Saygı ve Sevgilerimle,
Emin ÇAKMAK
Hello Turizm A.Ş Kurucusu ve Genel Müdürü
TÜRSAB Genel Başkan Adayı

 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.