• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 11 °C
  • Antalya 21 °C

Cafe De Paris Teras açılıyor

Cafe De Paris Teras açılıyor
Suadiye Oteli’nin terasında 4 yılda yaklaık 250 bin kişiyi ağırlayan Cafe De Paris Teras, 2015 yazina nisan ayında yenilenen yüzüyle sezona hazır

İSTANBUL- Suadiye Oteli’nin terasında 4 yılda yaklaık 250 bin kişiyi ağırlayan Cafe De Paris Teras, 2015 yazina nisan ayında yenilenen yüzü ile “Merhaba” diyor. İstanbul’un köklü ve tarihi otellerinden olan Anadolu yakasının yeşil yıldız sahibi ilk oteli olan Suadiye Otel, klasikleşen lezzeti ve eşsiz adalar manzarasına sahip Cafe de Paris Teras restoranı ile “Fransız lezzeti”ne ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

murat-yumak-2.jpg

SUADİYE OTELİ TERASI MANZARA İLE LEZZETİ BULUŞTURUYOR

Suadiye Oteli Genel Müdürü Murat Yumak "İstanbul'un Asya yakasınıda dünyanın önemli bir restoran markası ile lezzetini sunduğumuz için mutluyuz. Kdnuklarımıza en iyi şekilde Paris lezzetini sunarken, Marmara ve Adalar manzaralı otelin terasında belki de dünyanın en güzel manzarasını seyrettiriyoruz. Suadiye Oteli terasında güneşin gün batımı manzarasına doyum olmuyar. Daha sonra ise ışıl ışıl Aralar ve İstanbul manzarası bu görüntüyü tamamlıyor. Üzerine bir de Cafe de Paris lezzeti gelince vazgeçilmez oluyor"dedi.

suadiye-cafe-de-paris-7.jpg

suadiye-cafe-de-paris-.jpg

Misafirlerini konaklama ve etkinlik salonlarının yanı sıra teras restaurantı ile de ağırlayarak hizmet çeşitliliğini sağlamayan Suadiye Otel, değerli konumu ve eşsiz manzarasını terasından konuklarına sunıyor.

suadiye-cafe-de-paris-3.jpg

2012 yılında ilk açılan Cafe De Paris Teras restoran, 440 kişilik oturum kapasitesine sahip bulunuyor. Bar ve restoran hizmeti veren, Fransa’nın farklı tadını sunan Cafe De Paris Teras 4 yılda İstanbulluların en gözde yeri olmayı başardı.

suadiye-cafe-de-paris2.jpg


sogan2.jpg

Türkiye’nin ve Dünya’nın köklü kurumsal firmalarının yanı sıra bireysel grupların da yemek etkinliklerine ev sahipliği yapan restaurant yeni yaz sezonu açılış hazırlıklarını tamamladı.
41 çeşit tat ve 24 farklı baharat ile hazırlanan gizli lezzeti ile Cafe De Paris menülerini, bonfile, tavuk ve filet de perche alternatifleri ile deneyimleyebilirsiniz.Seçkin şarap menüsü ve başlangıç lezzetleri ile değerli misafirlerine 180° adalar ve boğaz manzarasının keyfini çıkartmaya olanak sağlayan restaurant Nisan ayında kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Bağdat Caddesi, Suadiye Mh. Plaj yolu sk. No:25, 34740 / 0216 445 8424
Rez: 0216 384 0024 / İnfo@cafedeparis-suadiye.com / www.cafedeparis-suadiye.com
 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.